20 kysymystä & vastausta

27. toukokuuta 2020

On aika blogihaasteelle! Tämä on kuitenkin sellainen haaste, josta on hyötyä teille uusille lukijoille - ehkä. Alkuperäisessä haasteessa oli kysymyksiä 29 kappaletta, mutta poistin muutaman kysymyksen, mitkä koin vähän turhiksi. Postauksen kuvat ovat vuodelta 2017, mutta näytän aivan samalta vielä tänä päivänäkin, ainoana erona on hiukset, jotka ovat nykyään lyhyet.


1. Koko nimi ja mistä se tulee? 
Minna Karoliina. Tälläisen tarinan olen kuullut, että äitini luetteli nimiä kalenterista ja isäni valitsi sopivat nimet.

2. Pituus? 
172 cm.

3. Mitä katson tv:stä juuri nyt? 
Nyt kun katson, siellä on Matti ja Teppo! Kuuntelen siis YouTuben puolelta musiikkia, ja jostain kumman syystä YouTube valitsee aina nämä veljekset, mutta ehkä tämä kysymys ei tarkoittanut ihan sitä. Tällä hetkellä mulla on menossa vanha kunnon Rintamäkeläiset tv-sarja. Sarjassa henkilöt istuvat yleensä kahvipöydässä ja keskustelevat milloin mistäkin. Riitahan siinä yleensä aina tulee, kun ei olla aivan samaa mieltä asioista. Mielestäni yksi aivan legendaarisista 70-luvun tv-sarjoista!

4. Julkkisihastus? 
Teppo Ruohonen, Raimo Grönberg, Lasse Hoikka, Markku Saukko, Markku Aro ja nuorempaa polvea edustaa maalivahdit Christian Heljanko ja Michael Garteig. Tästä voi aika hyvin päätellä, että vanhemmat miehet on se mun juttu!

5. Haaveesi? 
En tiedä onko tämä vähän kliseinen, mutta olla onnellinen. Elää sellaista elämää, ettei olisi huolia ja murheita.

6. Puhelimen taustakuva? 
Michael Garteig tuulettamassa voittoa Ilves-pelin jälkeen. Voi mitä muistoja! ♡

7. Silmien- ja hiusten väri? 
Molemmat on ruskeat. Olen perinyt tämän tummuuden edesmenneeltä papaltani.

8. Lempilaulaja? 
Mieslaulaja: Teppo Ruohonen.
Naislaulaja: Sani.

9. Lempielokuva? 
Tällä hetkellä se on ehdottomasti Olen suomalainen. Vaikka aluksi en kauheasti pitänyt elokuvasta, sillä olisin joitakin juttuja tehnyt ehkä toisin, mutta silti olen katsonut nyt sen 3 kertaa ja tuntuu, että se vain paranee joka kerralla.

10. Surullisin biisi, jonka tiedät? 

11. Ensisuudelma? 
Tämä on aika ihanaa, mutta oikein kunnon suudelma tapahtui samana iltana kuin näin Matin ja Tepon ensimmäisen kerran livenä. Vielä ihanampaa olisi ollut se, jos siitä olisi kehkeytynyt jotain, mutta tämä mies ei todellakaan ollut se elämäni mies.

12. Oletko koskaan menettänyt ketään? 
Olen. Aivan liian monta kertaa. Tämä on mielestäni tyhmä kysymys. Varmasti jokainen meistä on menettänyt elämänsä aikana jonkun. Olen menettäyt monta kaveria ja jopa ystävää. Kuoleman takia olen menettänyt isoisoäitini ja pappani.

13. Horoskooppimerkki? 
Kalat.

14. Kuinka monta lasta haluaisit? 
Kaksi. Ihan vain siksi, ettei minulla ole sisaruksia ja haluan ehdottomasti että omalla lapsellani olisi sisarus, jonka kanssa voisi lapsena leikkiä ja aikuisena se voisi olla paras ystävä. Mutta tällä hetkellä en ole edes niitä kahta tekemässä, sillä en todellakaan tiedä haluanko ikinä lapsia. Tällä hetkellä en ainakaan, sillä mä vihaan niitä, jos nyt näin voimakkaasti voi sanoa.

15. Suurin pelko?
Menettämisen pelko. Mä pelkään sitä ehkä eniten, että menetän ne kaikista läheisimmätkin ihmiset.

16. Mikä inspiroi juuri nyt? 
Blogit, oma blogi mukaanlukien, jos niin voi edes sanoa.

17. Mitä odotat? 
Joulua ja uutta vuotta. Mä rakastan joulua, ja muutenkin olisi mukavaa, jos tämä vuosi 2020 olisi jo lopuillaan.

18. Harrastukset?
Tällä hetkellä ainoana asiana jota voi pitää harrastuksena on tämä blogi.

19. Biisi, jota kuuntelen tällä hetkellä?
Matti ja Teppo - Ensimmäinen (SUPRISE)

20. Milloin olet viimeksi itkenyt?
Mä en muista. Mä oikeesti itken todella harvoin, koska mä en osaa itkeä, vaikka mulla olisi kuinka paha olla.


Kuten huomasitte, vastailin kysymyksiin aika lyhyesti, koska en halunnut tästä hirveän pitkää tekstiä. Haluaako muuten joku laskea, montako kertaa mainitsin Matin ja Tepon? Tätä tämä on, hah! Oliko tälläistä kiva lukea?

Jätä kommentti

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve. Edited by Minna.