Ensimmäinen blogikirjoitus(ko)?

25. toukokuuta 2020

Tässä sitä kirjoitellaan postausta aivan uudella blogilla. Melkein 9 vuotta kirjoittelin säännöllisen epäsäännöllisesti edellistä lifestyle-blogiani. Vanhan blogini kanssa tuli vain seinä vastaan ja halusin lopettaa sen tarinan kokonaan ja miettiä, mitä haluan tämän harrastuksen kanssa tehdä. Sen tiesin, etten kokonaan olisi voinut hylätä tätä harrastusta, koska rakastan kirjoittaa blogia aivan älyttömän paljon, vaikka sitä tekstiä ei aina syntyisikään. Halusin uuden alun, joten aloin mietimään, mistä oikein haluan kirjoittaa. Haluanko kirjoittaa elämästäni, vai haluanko kirjoittaa esimerkiksi pelkästään kynsien koristelusta? Kaiken pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että haluan edelleen kirjoittaa lifestyle-painoitteista blogia.

Koska tämä on ensimmäisen postaus tässä blogissa, on hyvä vähän selventää kuka täällä kirjoittelee näitä tekstejä yms.. Heti ensimmäisessä blogikirjoituksessa tein virheen kuvien suhteen, sillä olisi ollut loogisempaa laittaa kuvia itsestäni, eikä pääsiäisen narsisseista, mutta mä kuvailen mieluiten kukkia kuin itseäni. Sivupalkista näette, minkänäköinen tyyppi täällä on.Kirjoittaja


Olen siis Minna, vuonna 1994 syntynyt nainen, joka asuu Tampereella. Vaikka olen nuori, olen silti aika vanhanaikainen nainen, joka on matkalla oppimaan rakastamaan itseään. Mitä mä sitten rakastan, jos en itseäni? Mä rakastan mm. kauniita kynsiä, valokuvausta, kirjoittamista, huonoja vitsejä, jääkiekkoa, coca-colaa, sekä turkulaisia veljeksiä Mattia ja Teppoa. Olen opiskellut itseni merkonomiksi ja tällä hetkellä teen metsästysalan tukkuliikkeessä siistiä toimistotyötä, työhön mistä olin aina haaveillutkin. Vapaa-ajalla tykkään katsoa vanhoja kotimaisia tv-sarjoja ja elokuvia tai kuunnella sitä Mattia ja Teppoa, samalla lakkaillen kynsiä tai pelaillen PlayStation 4:sta. Jääkiekko on myös tärkeä osa elämääni, sillä syksystä kevääseen seurataan intensiivisesti Liigaa. Joukkue, jota kannatan on tietenkin Tampereen TAPPARA. Jääkiekon MM-kisat on myös joka keväinen kohokohta. Tässä oli varmaankin tärkeimmät asiat minusta. Katsotaan mitä kaikkea paljastan jatkossa.

Blogin sisältö 


Uusi blogini ei hirveästi eroa mun edellisestä blogistani (siis jos sen joku muistaa) mitä tulee tekstien aiheisiin. Ainoa ero edelliseen on se, että tulen enemmän panostamaan teksteihin. En aio enään julkaista väkisin väännettyjä tekstejä. En halua jälkikäteen muokkailla tekstejä tai poistaa niitä vain siksi, että en ole tyytyväinen niihin. Mitä blogini sitten sisältää? Blogissani haluan jakaa ripauksen omaa elämääni, niin iloineen kuin suruineenkin. Haluan jakaa ajatuksiani ja mietteitä, kynsikoristelujani, leivontaohjeita, sekä sisustukseen ja musiikkiin liittyviä tekstejä. Valehtelisin jos väittäisin, ettei turkulaiset veljekset tule näkymään mitenkään blogissani. Haluan myös kirjoittaa vähän syvällisempiäkin tekstejä. Suomeksi sanottuna blogini on aikamoinen sillisalaatti. Toivon kuitenkin, että mahdollisimman moni tykkäisi lukea postauksiani. Mä haluan kuitenkin kirjoittaa juuri niitä tekstejä mitä haluan, ajattelematta mitään suosiota..Blogin nimi


Blogin nimeä mietin todella pitkään, koska olisin halunnut keksiä jonkun todella hienon nimen, mutta en keksinyt. Aloin kuitenkin miettimään, etten iki maailmassa keksi sopivaa nimeä blogille, joka ei keskity vain yhteen asiaan. Omalla nimellä kirjoittamien olisi ollut kaikkein järkevintä, ja olisinkin käyttänyt mun etu- ja toistanimeäni, mutta mun nimet Minna Karoliina on liian lähellä erästä toista bloggaajaa, joten se ei käynyt. En kuitenkaan halunnut kirjoittaa blogia mun etu- ja sukunimellä, koska toivon pääseväni joskus naimisiin, joten sukunimi tulee siinä vaiheessa muuttumaan, koska mun mielestä nainen ottaa automaattisesti miehen sukunimen. Tämäkään ei siis käynyt, koska siinä vaiheessa en todellakaan halua käyttää tyttönimeäni missään. Aiemman blogini nimi Niihin hetkiin oli mielestäni hyvä nimi blogilleni, joten päätin mennä sillä, koska miksi mennä vaihtamaan hyväksi havaittua. Nimestä lyhyesti, että se tulee Matin ja Tepon samannimisestä kappaleesta.

Mulla on ollut haaveissa oma domain jo pitkään, mutta en vielä halunnut tätä haavetta toteuttaa, sillä haluan katsoa ensin miten tämä bloggaaminen lähtee sujumaan, ja lisäksi haluan olla 110% varma siitä osoitteesta, jonka rekisteröin. Joten, blogin osoite ei tule pysyvästi jäädäkseen. Koska niihinhetkiin.blogspot.com oli tottakai varattu, mun oli pakko laittaa mun nimikirjaimet tuohon eteen, enkä hirveästi tykkää siitä. Mutta, väliaikaista kaikki on vain, niinkuin Tapio Rautavaraa lauloi..

Mä oon todella innoissani tästä uudesta alustani. Vihdoin kaikki on valmista (osoitetta lukuunottamatta) ja pääsen pitkästä aikaa kirjoittamaan blogia, mikä on se yksi intohimoistani! Oikeesti, odotin tätä hetkeä yli kuukauden.

Blogiani voit näin aluksi seurailla ainoastaan Bloggerin välityksellä. Ehkä sitten myöhemmin muuallakin. Instagramin puolella voi myös seurata hölmöä elämääni ja sieltä löydyn nimellä: mminkaro. Nähdään taas pian! ♡

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve.