Niihin hetkiin

"Ajatukset eivät säily, niistä pitää tehdä jotakin.."

Lisää luettavaa

Etunimen ensimmäinen kirjain (M)

En voi näköjään sanoa ei, jos eteeni tulee vähänkään minua miellyttävä blogihaaste. Tässä kivassa blogihaasteessa (jonka nappasin Tuulan blogista), on tehtävänä kirjoitella käyttämällä oman etunimen tai sukunimen ensimmäistä kirjainta otsikkosanojen alle, mitä ne tuovatkaan sitten mieleen. Itse käytin mielummin etunimen ensimmäistä kirjainta. Ensin siis vain yksi sana ja perustelujakin voi esittää. Poistin muutaman ja lisäsin tilalle yhden itselle mieluisan otsikon. P.S. Nämä kuvat on välillä sellaisia, että ne on omasta mielestä tosi hienoja, mutta todellisuudessa hyvin erikoisia..


VAATE: MEKKO. Mä en itseasiassa ole kauhean kova mekon käyttäjä, sillä laitan mielummin kireät farkut jalkaan.

PAIKKA: MÖKKI. Mun suurin unelma olisi omistaa oma mökki järvenranalla. Se on kuitenkin todella iso haave. Olen jo aika hyvin kaupunkilaistunut ja kaupungissa haluankin arkeni viettää, mutta olisi kuitenkin niin ihanaa omistaa sellainen paikka, jonne voisi aina paeta sitä kaupungin hälinää ja olisihan se näin kesällä todella kiva viettää aikaa omalla mökillä.

RUOKA: MUSTAMAKKARA. Enkä vastannut mustamakkara vain sen vuoksi, että asun Tampereella, vaan mä olen oikeasti rakastanut syödä mustaamakkaraa jo ennen Tampereelle muuttoani. Se on niin hyvvää. Mutta unohdetaan se puolukkahillo ja tehdään kunnon perunamuusi siihen kylkeen. Joku makaronilaatikko on taas jotenkin niin arkinen.

JUOMA: MAITOKAHVI. Juon kahvini maidon kanssa ja jos maitoa ei ole, niin sitten en juo. Tai juon, mutta itkien.

ELÄIN: MARSU. En kylläkään itse ole näiden pikku kavereiden ystävä. Onhan ne ihan söpöjä, mutta en koe että niistä olisi loppujen lopuksi mitään iloa. Eihän marsua voi pitää kuin siellä häkissään koko ajan, vai voiko? Kanikin olisi kivempi.


TYTÖN NIMI: MARIA. Mun tätini on Maria, joten sen vuoksi tuli ensimmäisenä mieleen. Se on myös ihanan yleinen nimi ja taitaa olla vielä tänä päivänäkin. JOS haluaisin joskus lapsen ja se sattuisi olemaan tyttö, sen toiseksi nimeksi tulisi Maria.

POJAN NIMI: MATTI. Ei tullut laulavista veljeksistä mieleen ei.. Mutta mun mielestä Matti on erittäin hyvä nimi miehelle.

AMMATTI: MYYJÄ. Tässä oli ensin myyntipäällikkö, mutta myyjä sopi tähän paremmin, sillä olenhan itsekin ollut myyjä.

BIISI: MISSÄ SITÄ OLLAAN OLTU. Tähän asti kysyn vaan.. No olihan se nyt pakko mainita tässäkin postauksessa Masa ja Tepi. Itseasiassa mainitsin ne jo ylempänä, hups. Tämähän on laulu, joka koettiin sovinistiseksi. En ymmärrä.. (Sarkasmia..)

JOKA KODISSA: MATTO. Kyllä joka kodissa se kynnysmatto ainakin on! Eikö?

Nämä ovat aina yhtä kivoja tehdä ja myös lukea muiden blogeista, joten nappaa tämä myös omaan blogiisi, jos et ole tätä vielä tehnyt. P.S. Tämä uusi bloggerin ulkoasu on aivan hanurista. En tykkää uudistuksista yhtään. Ärsyttää, kun menee taas oma aikansa ennen kuin tähän tottuu. Suurin kiroilun aihe oli HTML-näkymän katoaminen, koska muokkaan paljon sen kautta postauksia, mutta ONNEKSI se ei kokonaan ollut kadonnut, se oli vaan pakko laittaa tosi ovelaan paikkaan..

Kommentit

Form for the Contact Page