Tänä kesänä ei hillutakaan muiden nuorten tapaan lavatansseissa, kiitos koronan. Olen siis siinä mielessä erilainen nuori, joka tykkää mieluimmin käydä lavatansseissa kun hillua ympäripäissään festareilla. Menetimme jo jääkiekkokevään, ja siinäkin oli jo tarpeeksi kestämistä. Nyt ollaan menettämässä tanssikesä. Mitä kesällä sitten voi tehdä, jos ei ole lavatansseja?


Se oli tiedossa jo ennen tätä vallitsevaa tilaa, että Matti ja Teppo ei mitä todennäköisemmin keikkaile tänä kesänä heidän bändin hajoamisen vuoksi, mutta nyt kun tuli tämä pandemia, eivät he keikkaile tänä kesänä ollenkaan, vaikka uusi bändi olisikin ollut kasassa. Se on mulle kova paikka, koska rakastan heidän keikkoja aivan älyttömästi, ja vielä kun tietää sen, että he eivät keikkaile enää kuin kesäisin. Tämän johdosta aloin odottamaan juhannustansseja toisaalla, mutta sekin peruuntui, joten viime vuoden tapaan jää A. Aallon Rytmiorkesteri näkemättä. Juhannus ilman lavatansseja? Tänä kesänä piti myös mennä katsomaan ainakin Kari Vepsää ja Markku Aroa, mutta mikään kun ei ole niin varmaa kuin epävarmaa, on hyvä elää siinä ajatuksessa että myös ne keikat perutaan.

Vaikka osa artisteista järjestää keikkoja netin ihmeellisessä maailmassa, ei se ole sama asia. Ja arvatkaapa tekeekö tällaisia keikkoja mun suosikkiartistit? Ei, paitsi poikkeuksena Sani. Totta kai tässä tilanteessa on mentävä terveys edellä jne, mutta en voi väittää etteikö tämä v*tuttaisi aivan älyttömästi. Mutta jos jotain positiivista hakemalla haetaan, säästyy ainakin rahaa.


Edelleen on vastaus saamatta sille kysymykselle, mitä kesällä voi tehdä, jos ei ole lavatansseja, keikkoja tai ylipäätään niitä festareita? Vaikka keikkakesän menetys tuntuu suurelta, voi sitä kaikkea muutakin tehdä kesällä - kaveriporukalla tai yksin. Grillaaminen tulee ensimmäisenä mieleen, sekä saunominen ja uiminen. Voi lähteä luontoon seikkailemaan. Käydä pyörimässä keskustassa ihan muuten vaan, käymättä välttämättä missään sisätiloissa missä paljon ihmisiä. Mennä puistoon syömään jätskit. Mitään muuta ihmeellistä mulle ei kyllä nyt tule mieleen. Se, mitä mä haluan ensisijaisesti tehdä kesällä, on ehdottomasti grillata, nauttia luonnosta ulkoilemalla ja vaan rauhoittua.

Poikkeuskesän bucket list 2020:


Syödä paljon uusia perunoita kera voin.
Viettää ihana juhannus, vaikka suunnitelmat menikin uusiksi.
Syödä paljon mansikoita kera vaniljajätskin.
.. syödä ylipäätään paljon jätskiä.
Viettää aikaa entisessä kotikaupungissani.
Grillata meheviä grillipihvejä.
Käydä kävelylenkillä metsässä ja nässynrannassa.
Viettää rentouttava kesäloma.


Mitä suunnitelmia teillä on tälle poikkeuskesälle?

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡