Kesäiset kuulumiset

18. kesäkuuta 2020

Nyt olisi vuorossa ensimmäinen kunnon kuulumispostaus! En voi jotenkin yhtään käsittää sitä, että nyt jo juhannus. Tai huomennahan se juhannusaatto on ja lauantaina juhannuspäivä. Aika menee niin vauhdilla eteenpän, etten pysy yhtään mukana. Nykyään työpäivätkin on sellaisa, että kauhistelen aina miten kello voi olla niin paljon. Toista se oli ennen. Ennen sitä oikein odotti, että kello tulisi niin paljon että pääsee töistä pois. Tämä kulunut viikko on ollut jotain aivan kamalaa. Luojan kiitos mulla alkoi LOMA!

Vaikka tällä kertaa jäänkin lomalle ihan hyvillä mielin, ja muutenkin olen elämän suhteen hyvillä fiiliksillä, silti mua ahdistaa. Enkä tarkalleen tiedä miksi. Mun piti mainita asiasta jo ensimmäisessä kirjoitusessani, mutta poistin sen lauseen kokonaan. Se lause oli "olen jo useamman vuoden ajan taistellut mielenterveysongelmien kanssa". Mun ehkä isoin ongelma on kuitenkin se, etten hae apua, vaikka sitä tarvitseisin kipeästi. Puhuminen auttaisi varmasti paljon, mutta silti en usko siihen. Mutta en mä myöskään itse pysty itseäni auttamaan. Vaikka mulla on välillä tosi hyviä päiviä ja esimerkiksi nytkin mulla on päälisin puolin ihan hyvä mieli, on mulla kuitenkin usein hetkiä, jolloin toivoisin etten eläisi ollenkaan. Eihän se niin saisi olla. Mutta en mene tähän asiaan nyt.


Vaikka juhannuksen suunnitelmat menikin täysin mönkään ja kokonaan uusiksi, tulee sitä varmasti vietettyä rentouttava juhannus, varsinkin jos niin vaan päättää. Harmittaa kyllä paljon, ettei voitu ystäväni kanssa viettää tänä vuonna minkäänlaista juhannusta yhdessä. Vielä eiliseen iltaan saakka luulin, että viettäisin koko juhannuksen "omalla porukalla", mutta sain kuulla että entisellä paikkakunnallani viihdyttää juhannuspäivänä Mikko Alatalo. Se sai kyllä hurjasti intoa minuun. Outoa, mutta samalla kivaa päästä pitkästä aikaa kunnolla ihmisten ilmoille ja oikealle livekeikalle. Pikkuhiljaa tuntuu, että elämä voittaa tämän kaiken p*skan jälkeen..


Mun juhannuksen suunnitelmiin kuuluu siis Mikko Alatalon keikan lisäksi paljon grillaamista, sillä jääkaapissa odottaa maukkaita kaslerpihvejä sekä paljon makkaraa. Alkoholia aion myös nauttia ja paljon. Toivottavasti myös hauskanpito ja rentoutuminen kuuluisi tähän juhannukseen. Tuntuu kyllä todella oudolta mennä puolen vuoden tauon jälkeen entiseen kotikaupunkiini. Olen ihan turistina varmaan siellä. Ylipäätään se tuntuu oudolta, että olen niin monta yötä pois kotoa, varsinkin kun tässä on tullut oltua se melkein kolme kuukautta pelkästään kotona. Mun on muutenkin välillä vaikea olla pois kotoa, mutta toivotaan ettei mulle tule jäätävää koti-ikävää.

Yritän kuitenkin unohtaa aivan kaikki negatiiviset asiat ja keskittyä oleelliseen - rentoutumiseen! 
Hauskaa juhannusta vaan kaikille ♡

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve.