Testissä: Essencen ekologinen meikinpoisto–setti

5. kesäkuuta 2020

Mä en todellakaan ole mikään ekologinen, vaikka tämä on jo itseasiassa toinen tälläinen ekologinen asia tai tuote liittyen kauneuteen. Suoraan sanottuna, en ajatellut tekeväni mitään ekotekoa tässä, mua vaan kiinnosti tämä setti tosi paljon.


my no make up routine make up remover set

Ekologinen meikinpoistosetti on hellävarainen iholle. Uudelleen käytettävät meikinpoistolaput kostutetaan lämpimällä vedellä, jonka jälkeen ne poistavat jopa vedenkestävän meikin hellävaraisesti. Todella pehmeä materiaali ei hankaa kasvojen ihoa ja puhdistaa meikin ilman ylimääräisiä puhdistusaineita. Sarja sisältää myös pyykkipussin meikinpoistolapuille ja söpön pesupannan. Teksti: Lyko.fi


Tämä essencen meikinpoistosetti maksoi 12,50€ ja se sisältää siis meikinpoistolappuja yhteensä 7kpl, mikä on hyvä juttu, sillä jos nämä toimii hyvin, niin on sitten jokaiselle päivälle yksi lappu. Pyykkipussi on myös kätevä, koska me kaikki tiedetään, että jo pelkät sukat vaan katoaa sinne pyykinpesukoneeseen, joten on hyvä että nämä ovat omassa pyykkipussissa, eikä irrallaan. Pesupanta oli myös kivä pikku ylläri tässä setissä. Tämä ekologinen meikinpoistosetti lupaa siis puhdistaa meikin ilman ylimääräisiä puhdistusaineita ja poistavansa jopa vedenkestävät meikit. Nämä pesulaput toimivat siis samalla tavalla kuin MakeUp Eraser, eli nämä kastellaan lämpimällä vedellä, jonka jälkeen pyyhitään meikit pois. Mutta, mikä oli lopputulos?

Jos nyt verrataan siihen MakeUp Eraseriin, niin silmämeikkiä sai hinkata todella monta kertaa, mutta silmämeikkiä ei saanut ihan kokonaan pois tämän avulla. Huulimeikin poistamisesta en sano mitään, sillä mun huulipunat oli melkein kulunut itsestään pois, mutta meikkivoiteen tällä sai ihan kohtuu hyvin pois, mutta puhdistusainetta tämän käytön jälkeen sai kyllä käyttää koko naamaan. Eli, toisin kun tuotteessa luvataan, ei näillä meikkiä poisteta ilman ylimääräisiä puhdistusaineita. Olin aika pettynyt, vaikka kyseessä olikin essencen tuote, mutta odotin silti pesulapuilta vähän enemmän. Olisin voinut käyttää tuon rahasumman johonkin muuhun turhaan, kuin tähän. Aion käyttää näitä meikinpoistolappuja ainoastaan silloin, jos mulla on pelkästään meikkivoidetta naamassa.

Onko siellä ruudun toisella puolella kuinka ekologisia ihmisiä?

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve.