Vain yksi asia onnistui viikon kesälomalla

27. kesäkuuta 2020

Viikon kesäloma alkaa olemaan taputeltu ja alan miettimään jo seuraavaa kesäloma pätkää. Kesälomaa olisi käyttämättä vielä 3 viikkoa, mutta jos nyt yrittäisi olla ainakin pari viikkoa konttorilla. Täytyy vain toivoa, ettei nämä helteet jatku. Tälläinen 30 asteen lämpötila ei ainakaan minulle ole mitään herkkua, kun melkein sama lämpötila on sisätiloissakin.


Tällä kesälomalla onnistui tasan yksia asia: en ajatellut työjuttuja ollenkaan. Mikää muu ei sitten onnistunutkaan. Tai no, ei mulla varsiniasesti mitään suunnitelmia ollutkaan, mutta toki olisin toivonut saavani aikaiseksi edes jotain. Kotona olisi riittänyt kyllä hommia, mm. jatkaa kaappiprojektia, siivota tietokonetta ja laittaa tavaroita myyntiin. Sen sijaan olen vain nukkunut, katsonut telkkaria, nukkunut, juonut kuningas alkoholia ja nukkunut. En muuten ikinä enään kerro blogissa mitä aion tehdä, koska se mitä kerroin kesäisissä kuulumisessa mun juhannussuunnitelmista, ei mennyt ihan nappiin. Tai no siis tarkalleen yksi asia ei toteunut ja se oli Mikko Alatalon keikka, jonka peruutti krapula. Muuten kaikki menikin mukavasti.

Vaikka kesälomalla en saanutkaan mitään aikaiseksi, ei se mua oikeastaan tällä kertaa haittaa. Levätty on ainakin tarpeeksi, joten pitäisi ainakin jaksaa painaa duunia taas ja palata siihen tuttuun oravanpyörään.


Yksi asia kävi tällä viikolla toteen, ja se on oma verkkotunnus. Sain vihdoin ja viimein tehtyä päätöksen sen hommaamista ja nyt se on vihdoin totta. Blogini löytyy siis jatkossa osoitteesta www.niihinhetkiin.fi, joka tuntuu aika hyvältä. Pieni, mutta minulle iso asia. Sen asentaminen ei ollut kovin yksinkertaista ja pieni paniikki meinasi syntyä, mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin.

Mites siellä, tarkeneeko? Miten tämä uusi ulkoasu teidän silmään näyttää?

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve.