Nyt ehkä vähän harmittaa, kun mulla OLI ihan hyvä tahti tekstien julkaisussa, mutta sitten se katkesi ja nyt on vaikea päästä takaisin siihen hyvään tahtiin. Ideoita on kyllä, mutta ongelma on siinä etten jaksa tehdä mitään niiden postauksien eteen, en valokuvata enkä edes kirjoittaa, mutta ehkä tämä tästä taas lähtee. Lähdetään nyt kuitenkin taas liikenteeseen tällaisella kivalla kesäisellä blogihaasteella, joka löytyi Jonnan blogista.


1. Mekko vai shortsit? En ole enään hirveän innokas käyttämään mekkoja, joten valitsen mielummin kivat shortsit.

2. Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut? Mä rakastan myöhään nukkumista, enkä varmaan koskaan tule olemaan ihminen, joka nousee vapaaehtoisesti aamulla aikaisin, MUTTA kesällä tykkään kyllä herätä aikaisin, koska kesäaamuissa on sitä jotain. Ongelma on vain se, etten koskaan jaksa nousta ihmisten aikaan. Vastaan silti tähän aikaiset aamut, vaikka se ei ole yhtään mua, vaikka haluaisin.

3. Ravintola vai piknik? Piknik. En tosin kyllä koskaan käy piknikeillä, mutta näin kesällä olisi kiva. 😄

4. Pavlova vai perinteinen masikkakermakakku? Perinteinen mansikkakermakakku best. Kaikki perinteinen on parasta.

5. Päivä rannalla vai huvipuistossa? Öööööööööö huvipuisto, jos joku suostuisi mun kanssa niihin hurjimpiin laitteisiin. Tai no, ajattelin tuon päivän rannalla vähän toisella tavalla. Jos haluaa rauhoittua, paras paikka siihen on järven rannalla. Vastaan siis molemmat.

6. Matkailu kotimaassa vai ulkomailla? Noh, mähän en ole koskaan käynyt ulkomailla, mutta vastaan siitäkin huolimatta kotimaan matkailu. En kyllä hirveästi matkaile täällä kotimaassakaan, vaikka meillä Suomessa on vaikka minkälaisia matkailukohteita. Lasken kuitenkin käynnin synnyinseudulla jonkinlaiseksi matkailuksi. Reissaisin paljonkin, jos vaan omistaisi oman auton ja olisi ylimääräistä rahaa.


7. Trampoliini vai löhötuoli? Löhötuoli näin 26-vuotiaalle ylipainoiselle.. Vaikka en osaakaan olla paikoillaan kovinkaan kauaa!

8. Kirja vai sarja? Sarja. En vaan osaa istua auringossa ja lukea kirjaa. Tai osaisin varmaan, jos lukisin kirjoja. Jonna mainitsikin omassa blogissaan Metsolat ja niin mainitsen minäkin. Rakastan katsoa näin kesällä Metsoloita. Joulu on toinen vuodenaika. Vaikka olen katsonut Metsolat varmaan miljoonaan kertaan, ei niihin vaan kyllästy ikinä. Parasta mitä voit tehdä sadepäivinä.

9. Sandaalit vai tennarit? Tennarit.

10. Pionit vai lupiinit? En ehkä kestä, mutta mun oli pakko kysyä ystävältäni googlelta miltä pioni näyttää. Näin hyvin tunnen kukat! Tämä on kyllä jokseenkin paha kysymys, koska molemmat ovat mun mielestäni kauniita, mutta koska on kesä niin valitsen kuitenkin lupiinit, vaikka ne ovatkin pahiksia koska ovat nykyään vieraslaji, mutta kun ne näyttää niin upeilta tuolla luonnossa.

11. Festarit vai kotibileet? Yleisesti en ole mikään festari-ihminen. Ensinäkin se, että mun kohdalla se mitä luultavammin menee niin, että maksan kalliin lipun vain yhdestä artistista, koska sellaisia festareita ei ole mulle tehty, missä esiintyisi pelkästään mun suosikkiartisteja. Sellaiset pienet festarit menettelee, mutta kyllä mä valitsen mieluimmin kotibileet vaikka jossain mökillä.

12. Hehkuva kesäinen meikki vai ilman meikkiä? Ilman meikkiä. Sadepäivinä voisi harkita laittavansa enemmän meikkiä, mutta kyllä mä kallistun meikittömän puolelle.

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡