Loppuneita kosmetiikkatuotteita

22. heinäkuuta 2020

Joskus sanoin, etten iki maailmassa tee postausta, joka käsittelee tyhjiä kosmetiikkapurnukoita. No tässä sitä ollaan.. En ole siis pitänyt, enkä pidä näitä postauksia mitenkään typerinä. Olen kyllä aina tykännyt näitä lukea, mutta en itse nähnyt koskaan tekeväni tälläistä postausta. Nyt kun loppuneita kosmetiikkatuotteita olikin edessäni yksi jos toinenkin, tuli mieleeni sitten tehdä tälläinen postaus, jossa kertoilisin huonoja mielipiteitäni näistä loppuneista tuotteista ja sen, tulenko ostamaan jatkossa kyseistä tuotetta. Joukossa on meikkejä, ihoivoiteita ja tuoksuja. Katsotaan muuten tuleeko jatkossa lisää tällaisia..


Avon Eau De Toilette 'Summer White Sunset'


Summer White Sunset on lämmin kesätuoksu, jossa lootuksen kukka lepää kermaisella pohjalla; täydellinen tuoksu etenkin tunteikkaalle naiselle. Tuoksunuotit: rosépippuri, lootuksen kukka, kermainen koivu. Teksti: Avon.fi.
Mulla on hajuvedet tehokäytössä ja yritän aina laittaa sitä puolipurkkia ennen esimerkiksi töihiin lähtöä, sillä mulla on hajuvesiä siunaantunut yksi kokonainen laatikollinen ja se on mulle aivan liikaa. Niitä ei tarvitsisi olla kuin muutama. Tämä olikin elämäni kolmas hajuvesi, joka pääsi loppuun asti. Tämä ei ole kuitenkaan se paras hajuvesi siinä mielessä, ettei se kestä koko päivää, mutta silti rakastan tätä. Täydellinen kesätuoksu. Tämä oli itseasisassa jo toinen purkki tätä kyseistä hajuvettä, joka meni mulla tyhjäksi ja aion ehdottomasti pitää tämän tuoksun mielessä, sitten kun tulee taas tarvetta joskus hajuvesille.

Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick 'Fling'Hih, tämä purkki on niin kulunut, että siinä ei ole edes tekstejä, mutta muistan kyllä minkä merkin huulipuna tämä oli ja minkä sävyinen se on. Se oli Ciaté ja Fling. Tästä tuli yksi suosikki huulipunistani ja harmitus on siis suuri, kun tämä loppui. Tämä oli minikoossa, mutta ostaisin kyllä ehdottomasti tämän täysikokoisena, mutta en ole löytynyt tätä enään mistään, joten pakko etsiä vastaavanlainen sävy. Minikoosta huolimatta se kesti todella pitkään. Rakastuin tämän avulla aivan täysin Ciatén huulipuniin, koska ne kestävät huulilla todella hyvin. Olenkin hamstrannut jo muutaman täysikokoisen Ciatén huulipunan, vaikka hintaa näillä onkin.

The Body Shop Hand Cream 'Juicy Pear'Sain tämän joululahjaksi ja kyllä, käytin sen loppuun vasta nyt. Täytyy sanoa, että onneksi tämä oli pienikokoinen. Mä olen todella tarkka käsivoiteista, eikä tämä käsivoide valitettavasti täyttänyt minun vaatimuksia. Tuoksu oli toki erittäin mieluinen, aivan ihana suorastaan ja siksipä vähän harmittaa, etten tykännyt tästä käsivoiteesta. En siis itse menisi ostamaan tätä käsivoidetta, vaikka kätevä laukussa olikin.

Avon eau de Parfum 'Rare Gold'


Rare Gold on upea ja ylellinen, tyylikäs runsaan appelsiinin kukintojen tuoksu pirskahtelee bergamotin ja arvokkaan meripihkan tuoksunuotteja. Tuoksunuotit: appelsiinin kukinnot, bergamotti, arvokas meripihka. Teksti: Avon.fi. 
Oikein säikähdin, kun tämäkin hajuvesi purkki meni tyhjäksi. Mutta toisaalta ei mikään ihme tällä lutraus määrällä. Sorry tuoksuherkät! Tähän pätee sama kuin yllä olevaan, ei paras mutta hyvä.

Loréal Infaillible Matte MaxOstin tämän tarjoushaukkana kokeiluun ja täytyy sanoa, että oli pettymys. Oudointa oli se, että tämä jätti meikkisienen todella inhottavaksi. Ja juu, kyllähän kaikki meikkivoiteet jättää meikkisienit inhottavan likaisiksi, mutta tämä jätti jotenkin ihan eri tavalla. Lisäksi tämä ei meinannut kuivua mattapintaiseksi millään. Joten, pysyttelen mun Maybellinen meikkivoiteessani jota käytän aina, vaikka sekään ei ole se paras.

Avon Restoring Moisture with Cocount OilTämä on ainoa yleisvoide, jota olen todellakin pitänyt täydellisenä yleisvoiteena. Tämä sopii mielestäni hyvin kasvoihin, vartalolle ja käsille. Tämä oli pitkään mulla pelkästään käsivoiteena, mutta loppuaikana käytin enimmäkseen vartalovoiteena. Tämä oli kätevä ottaa reissuun mukaan, koska ei tarvinnut muita voiteita ottaa. Joten, tätä voisin pyytää äidin tilaamaan jatkossakin tätä minulle.

Oliko jokin tuote sinulle tuttu?

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve.