Mökkiviikonlopun jälkeiset tunnelmat

28. heinäkuuta 2020

Ensimmäinen kesälomaviikko on takana ja niin on kohta tämä toinenkin. Aika menee hirvittävän nopiaa. Ensimäisellä kesälomaviikolla en juurikaan tehnyt mitään. Sain mä vähän siivottua yhtenä päivänä, mutta muuten lomailu onkin mennyt sohvalla, muttei sentään jääkaapin varjossa.. Yksi mun unelmistani nimenomaan tänä kesänä on ollut se, että pääsisin mökille ja nyt viime viikonloppuna se tapahtui, joten pääsin viettämään lomaani sinne muutamaksi päiväksi.


Lähdin entiselle kotipaikkakunnalle lomaa viettämään jo torstaina ja perjantaina menimme isäni kanssa mökille. Ensimmäinen mökkipäivä ei ollut sään puolesta niin mahtava, sillä tuuli kävi aika lujaa ja vettä satoi. Onneksi mökillä oli muutama lautapeli ja kortit mukana, joten aika kului siten ja illalla sitten pääsi saunaan lämmittelemään. Ja kun girllata ei pystynyt, niin makkarat onneksi lämpesi saunan kiukaallakin. Ai että oli hyvää pitkästä aikaa syödä saunan kiukaalla paistettuja makkaroita. Onneksi lauantaina oli jo parempi päivä sään puolesta, varsinkin kun saimme lisää vieraita. Mökillä meitä oli ihan kiva porukka, jonka kanssa oli hauska pelätä mölkkyä, saunoa ja juoda vähän kuningas alkoholia.Jos ihan rehellisiä ollaan, olisin pystynyt nauttimaan ja rentoutumaan paljon paremmin, jos mulle ei olisi osunut poulukkapäivät just tälle viikonlopulle. Vaikka molempina aamuina olikin pieni krapula, olisin sen kestänyt paljon paremmin, ellei olisi ollut menkkakipuja ja pelkoa siitä, vuodanko yli vai en. Toivon todella, että seurvaalla kerralla kun pääsen mökille, ei mikään estäisi mua nauttimasta siitä. Mutta muuten oli ihan mukava reissu, vaikka vielä maanantainakin olin ihan poikki. Vähän harmittaa, etten innostunut kuvaamaan tämän enempää. Olisi ollut kiva tallentaa kameralla enemmänkin valokuvia tästä reissusta, mutta en tiedä onko se toisaalta niin väärin, jos keskittyy enimmäkseen vaan ihastelemaan luontoa.


Lomaa ei tosiaan ole kuin tämä viikko enään. Ilmat ei ole kauhean mukavia olleet, ja jos huomennakin vielä sataa, menee se päivä luultavasti kotona joko siivotessa tai sitten Kotikatua vahdatessa, vaikka olin ajatellut jotain muuta. Olisi nimittäin ollut kiva mennä pyörimään vaikka Tampereen keskustaan, mutta ei taida viitsiä jos sataa. Perjantaina kyllä lähden ulos, sillä pääsen pitkästä aikaa keikalle! Vitsit miten jännää, kun edellisestä keikasta on aikaa kulunut se 5 kuukautta, jos ei jo ylikin. 

Mitenkäs teidän kesä on mennyt?
Onko mökkielämä teidän juttu?

Jätä kommentti

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve. Edited by Minna.