Joulukalenterit tulee taas

10. syyskuuta 2020

Postaus päivitetty 25.10.2020.

Kyllä, nyt on vasta syyskuu, mutta joulukalentereista voidaan puhua jo nyt, sillä pikkuhiljaa niitä alkaa markkinoille tupsahtelemaan. Itselläni on ne aikuisten joulukalenterit eli kosmetiikkajolukalenterit olleet isossa osassa joulukuuta jo muutaman vuoden ajan, eikä tämä vuosi tule olemaan poikkeus. Myönnän, olen aika pahasti jäänyt näihin koukkuun, enkä voisi kuvitella herääväni joulukuiseen aamun ilman, että en avaisi edes yhtä kosmetiikkakalenterin luukkua. Tässä postauksessa kerron lisää ajatuksistani joulukalentereita kohtaan ja listasin itselle mielenkiintoisimmat kosmetiikkajoulukalenterit tälle vuodelle. Kirjoittelin tästä samasta aiheesta vähän erilaisemmin mun uuteen joulublogiini, joten jos joulujutut kiinnostaa, klikkaa itsesi Joulu on rakkautta blogiini. 🤶


Voin siis myöntää ihan suoraan, että olen hieman jäänyt koukkuun näihin ihaniin joulukalentereihin. Joulukuu ei tunnu yhtään kivalta, jos ei ole mitään joulukalenteria avattavana. Lapsena oli suklaajoulukalenterit se juttu, ja nykyään kosmetiikkajoulukalenterit. Kosmetiikkajoulukalentereihin liittyy paljon ristiriitaisia ajatuksia. Tuntuuhan se erikoiselta laittaa rahaa jopa satanenkin pelkästään joulukalenteriin, josta kaikki tuotteet ei välttämättä miellytä tai jää käyttöön. Kuulun siihen ryhmään, joka ei halua missään nimessä tietää, mitä kalenteri sisältää. Tämä lisää vielä enemmän erikoisuutta siihen, että laittaa tosi paljon rahaa sellaiseen, mistä ei tiedä ja toivoo, että yllättyisi joka päivä. Vähän niin kuin ostaisi sian säkissä. Itse en kyllä kovin arvokkaita kalentereita aio varmaan ikinä ostaa. Maksimi summa on ehkä n. 80 euroa yhdestä joulukalenterista. Tänä vuonna ajattelin ostaa ainoastaan kaksi kosmetiikkajoulukalenteria, yhden halvan ja yhden arvokkaamman. Toinen on esssence, mutta mikä on toinen, se jää nähtäväksi. 

Tässä minulle mielenkiintoisimmat joulukalenterit vuodelle 2020:


ESSENCE Ho Ho Home for x-mas advent calendar
Hinta: 24,95€ (kosmetik4less) / 29,90€ (Lyko)

"Joulukalenteri sisältää kolme essencen normaalivalikoiman täysikokoista suosikkia sekä 21 jouluista tuotetta, jotka on valmistettu yksinomaan kalenteria varten. Essencen joulukalenteri tuo joulunodotukseen ripauksen lisäjännitystä."

Ensimmäisenä se, minkä tulen ostamaankin. Vaikka melkein voi arvata etukäteen minkälainen se kalenteri on sisällöllisesti, pitää tämä silti saada, koska ei sitä tiedä jos se yllättää tänä vuonna super positiivisesti. Kalenterin ulkoasuun olen tänä vuonna vähän pettynyt ainakin kuvan perusteella, koska rakastin viime vuoden kalenteria tosi paljon sen vuoksi, että luukut olivat rasioina. No, ehkä mieli muuttuu kun kalenteri on käsissäni ja onhan se toisaalta kivaa vaihtelua tämä tälläinen perinteinen kalenteri.

NYX Diamonds & Ice Please! 24 Holiday Countdown Calendar


Hinta: 76,90€ (Lyko)

"Kalenteri sisältää 24 ikonista ja suosittua tuotetta, sekä pieni- että normaalikokoisia."

Olen ehkä hieman jäännyt koukkuun myös NYXin ihaniin joulukalentereihin. Viime vuoden kalenteri oli sisällöltään monipuolinen meikkien osalta, mutta valitettavasti itselle tuli ehkä enemmän pettymyksiä, vaikka muutama tosi kiva yllätyskin mahtui joukkoon. Siksi en tiedä, haluanko tänä vuonna tätä NYXin kalenteria ollenkaan. Ja vastaus heti perään, että en. Menin eräälle sivulle, jossa näkyi parempi kuva tästä tämän vuoden joulukalenterista ja samalla sivulla paljastettiin joulukalenteri SISÄLTÖINEEN! Rullasin äkkiä ylös, mutta olin jo nähnyt liikaa, joten lopuksi katsoin koko sisällön. Mur. Tämä ainakin varmisti sen, että en tule tätä kalenteria todellakaan ostamaan tänä vuonna, koska mä muistan tasan tarkkaan vielä joulukuussa mitä kalenteri sisältää. Mutta toisaalta, tämän vuoden sisältö olisi ollut kyllä itselle suuri pettymys.

NYX Diamonds & Ice Please! 12 Day Lipstick Advent Calendar


Hinta: 33,95€ (Lookfantastic)

"Huulipunaa rakastavan unelma. NYX:in 12 päivän adventtikalenteri tarjoaa valikoiman herkkuja, jotka on suunniteltu inspiroimaan loputtomia huulten ulkonäköä. Kalenterissa on 12 tuotemerkin myydyintä huulituotetta, jotka sopivat kaikkiin meikkikokoelmiin."

Tämä on ehdottomati loistava vaihtoehto tuolle NYXin 24 luukun adventtikalenterille. Olen vieläkin sitä mieltä, että vuoden 2017 kalenteri, joka sisälsi ainoastaan huulituotteita on ollut NYXin paras joulukalenteri. Tämä on siinä mielessä vähän tylsä, että tässä on tosiaan vain 12 luukkua. Kiinnostus on silti suuri.

LUMENE Beauty Advent Calendar - 24 Nordic Beauty SurprisesHinta: 85,50€ (Lyko)

"Sisältää 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkiä. Täydellinen lahjaidea - myös itselle."

Lumene kiinnostaisi minua jonkin verran, mutta toisaalta olen menettänyt uskoni Lumeneen sen jälkeen, kun ne uudisti tuotteensa. Ainakin osa tuotteista oli ennen paljon parempia, mainittakoon käsi,- ja kasvovoiteet. Olen muutamaa uutta käsivoidetta kokeillut, eikä ollut kyllä mun tuotteita ollenkaan. Toki tässä olisi hyvä tilaisuus tutustua uudelleen ja mahdollisesti päästä yllättymään joihinkin tuotteisiin. Hinta on tottakai vähän suolainen. Olen tätä kalenteria boikotuinut edelliset vuodet siitä syystä, että he mainostavat täätä kalenteria kuvien kanssa, joissa esiintyy se sisältö, mitä minä en todellakaan halua tietää. Minut on siis pakotettu näkemään kalenterin sisältö etukäteen myös tänä vuonna, mikä laskee sitä mielenkiintoa ostaa tämä joulukalenteri.

YVES ROCHER Adventtikalenteri

Hinta: 49,90€ (Yves Rocher)

"Talvisen taikapuutarhan kasveilla on supervoimia! Hemmottele itseäsi joka päivä ihanilla yllätyksillä joulua odottaessasi. Tutustu uutuuksiimme ja suosikkituotteisiimme. Kalenterista paljastuu niin ihonhoitotuotteita, meikkejä, vartalon- ja hiustenhoitotuotteita kuin tuoksuja.

Mua alkoi kiinnostamaan tämän Yves Rocherin joulukalenteri tosi paljon. Yves Rocherin tuotteet ovat ainakin itselle mielenkiintoisia, joten olisi kiva päästä kokeilemaan mahdollisesti ennestään tuntemattomia tuotteita. Kalenterin ulkoasu on ainakin tosi kiva, ja plussaa siitä YR:llä, että joulukalenteri on oikea kalenteri, eikä tuotteet ole missään pusseissa. Lisäksi rakastan sitä, että luukut ovat rasiana, joten ennenkuin sen avaa, voi vähän arvailla painosta sun muusta mitä se mahdollisesti sisältää. Pidän tätä joulukalenteria tällä hetkellä kiinostavimpana ja luulen, että tämä löytyy minulta tänä vuonna essencen kaverina. Joulukalenterin arvo 134,00€.

The Body Shop MAKE IT REAL TOGETHER ULTIMATE JOULUKALENTERI


Hinta: 149,00€ (The Body Shop)

"Lähtölaskenta jouluun alkakoon Make It Real Together Ultimate -joulukalenterillamme. Sen 25 (!) luukkua sisältää hemmottelevia ja elvyttäviä, täysikokoisia yllätystuotteita kylpy-, vartalo-, hius-, kasvo- ja meikkisarjoistamme."

The Body Shopin joulukalenterit on minua kiinnostanut jo muutaman vuoden, mutta en ole tähän asti vielä päätynyt sitä hankkimaan. Syynä voi olla se, että The Body Shopilla on joulukalentereita markkinoilla kolme eri hintaluokissa. Jos hankkisin The Body Shopin joulukalenterin, ostaisin mitä todennäköisesti tuon kalliimman, koska siinä on 25 luukkua. Mutta, toi on hinta on kyllä jo aika korkea, että odottaisin sen sisällön olevan todella mahtava. Tänä vuonna ei ainakaan ole niin paljoa ylimääräistä, että hankkisin tämän, mutta ehkä joku vuosi, koska tämä on kyllä tosi kiinnostava.

Lakrids by Bülow -lakritsikalenteriHinta: 39,00€ (Lakrids by Bülow)

"Koe yllättäviä yhdistelmiä ja lumoavia makuelämyksiä talven hämäryyteen ja kimalteleviin hankiin verhoutuneessa maailmassa täynnä makeita suupaloja, joiden ytimessä on herkullista lakritsia – samalla kun lasket jäljellä olevia päiviä jouluaattoon."

Lakristin ystävänä kiinnostaisi ihan hitsin paljon hommata myös tälläinen makea joulukalenteri. Hinta on toki aika kallis lakritsikalenterille, mutta tiedän kyseisen merkin lakritsia syöneenä, että tämä on kyllä laadukasta lakritsia.

essie 


Hinta: 76,90€ (Lyko)

"Essie-joulukalenteri sisältää 24 ihanaa lahjaa! Kaikki, mitä tarvitset manikyyrin tekemiseen kotona. Kalenteri sisältää 9 full size -kynsilakkaa, 9 mini-kynsilakkaa, 1 mini-kynsilakanpoistoineen ja 1 mini-käsivoiteen sekä 4 yllätystä!"

Kynsilakkojen ystävänä tämä kalenteri houkuttaisi mua erittäin paljon. Vaikka toisaalta, en kaipaisi yhtään ylimääräistä kynsilakkapurnukkaa nurkiin pyörimään. Mutta silti tämä kiinnostaisia ja kalenteri on myös super kivan näköinen tänä vuonna. Hinta tosin vähän kirpaisee.

Real TechniquesHinta: 76,90€ (Lyko)

"Adventtikalenteri, jonka 25 luukkua kätkevät sisäänsä ihania yllätyksiä hiuksille ja kasvoille!"

Nyt on tosi mielenkiintoinen uutuus, sillä en tiennyt että Real Techniquesillä on myös joulukalenteri. Sisältökuva oli tosi helposti katsottavissa ja tietenkin sen vilkaisin läpi, ja nyt en tiedä mitä mieltä olisin tästä. Ehkä hintaan nähden kalenteri olisi ollut itselle pettymys. EHKÄ. Jokatapauksessa mielenkiintoinen.

24 Days of Beauty by KICKS

Hinta: 54,90€ (KICKS)

"1. joulukuuta alkaen aina jouluaattoon asti jokaisen luukun taakse kätkeytyy kauneustuote. Kalenterissa on kaikkea kynsilakoista, meikeistä ja meikkitarvikkeista ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin Atelier Rouge, Continu, FLAER, MONSUN, Skin Treat ja BUDGIE-tuotemerkeiltä."

Jotenkin alkoi taas KICKSin joulukalnteri kiinnostamaan uudelleen. Mulla oli KICKSin kalenteri vuonna 2018, mutta viime vuonna pidin ns. välivuoden. En muista oliko ainoa syy se, että vilkaisin vahinogssa sisällön. Tykkäsin kyllä tosi paljon tästä kalenterista, ja varsinkin kun katsoo hintaa. Luulen, että mulla ei tänä vuonna olekaan ainoastaan kahta joulukalenteria.. Kalenterin arvo 170,00€

GLOSSYBOX Adventtikalenteri


Hinta: 99,00€ (Glossybox)

"Roosanhohtoisten luukkujen taakse kätkeytyy 24 upeaa kauneusyllätystä, joiden arvo on jopa yli 510 €! Kalenterin voit tilata omaksesi vain hintaan 99 € (40 € edullisempi kuin viime vuonna!). Nauti kosmetiikasta ja ihonhoidosta suosituilta tuotemerkeiltä kuten Fenty Beauty by Rihanna, Avant Skincare, Hey Honey, Iconic London ja monia muita…"

Jelly Belly Bean Boozled -joulukalenteri


Hinta: 24,90€ (Coolstuff)

"Jelly Bean -adventtikalenterissa on 24 pientä pussia karkkipapusekoitusta. Papuja on 10 eri väriä, mutta 20 eri makua. On mahdotonta arvata, mikä maku on tulossa, ennen kuin puraiset! Persikka, lime ja suklaavanukas kuulostavat herkullisilta, mutta aivan samalta näyttävät pavut, joiden makuna on oksennus, vastaleikattu ruoho tai koiranruoka.

Jos tietäisin, että pystyisin syömään mm. okennuksen makuisen karkin, ostaisin tämän ehdotomasti, mutta tiedän etten itse näitä pysty nielemään. Tämä on silti ehdottomasti mielenkiintoisimmista joulukalentereista. P.S. Toivottavasti et innostunut tästä kalenterista liikaa, sillä tämä on jo loppuunmyyty!

Eroottinen Orion Joulukalenteri

Hinta: 129,00€ (Coolstuff)

"Kalenterissa on 24 sensuellia yllätystä, jotka saavat luukun avaajan joulusukat pyörimään jaloissa! Luukut ovat täynnä erotiikkaa, kuten hieromatuotteita, seksileluja sekä mielikuvitusta ja intohimoa kiihottavia välineitä yhteensä noin 300 euron arvosta!"

Nyt mennään vähän K-18 osastolle, eikä niin vähääkään. Tässä on erotiikan ystäville juuri oikea joulukalenteri, joka kyllä rehellisesti itseäni kiinnostaisi. Hinta menee kyllä suolaisen puolelle. 

O.P.I. Shine Bright Advent Calendar -kynsilakkakalenteri

Hinta: 45,00€ (Stockmann)

"OPI Nail Lacquer-kynsilakka on kansainvälisesti tunnettu korkeasta laadustaan. Jokaisessa lakkapullossa on patentoitu ProwideBrush -sivellin, jonka avulla lakka levittyy helposti ja lopputuloksena on virheetön lakkauspinta. Shine Bright kynsilakkakalenteri sisältää 25 Nail Lacquer-minilakkaa 25 x 3,75ml. Mukana on sekä klassisia suosikkeja että uuden Shine Bright -kokoelman uutuuksia.."

OPIn kynsilakkojen ystäville täydellinen joulukalenteri. Eikä ainakaan minua haittaa se, että kynsilakat on minipullossa. Tällä hetkellä vaan en ole kauhean kiinnostunut näistä kalentereista, jotka sisältävät ainostaan kynsilakkoja, sillä mun laatikot pursuaa kynsilakkoja. Vaikka rakastan edelleen kynsienkoristelua, en silti haluaisi omistaa enää niin valtavaa kynsilakkakokoelmaa. Pidän tätä kalenteria sitli tosi mielenkiintoisena.

Nivea joulukalenteriHinta: 39,90€ (Sokos)

"Nivea joulukalenteri on lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa! Voit nauttia koko joulunodotuksen ajan ihastuttavista hemmottelulahjoista ja huolehtia ihosi hyvinvoinnista. Kalenterista paljastuu mm. huulivoiteita, kasvonaamioita, kosteusvoide sekä antiperspirantti, jotka voi ottaa saman tien käyttöön.."

Tämä joulukalenteri houkuttaa mua niiiiiiin paljon! Tässä olisi aivan mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan Nivean ihonhoito tuotteita. Mulla kun ei muutenkaan oo oikein mitään käsitystä muiden ihonhoito tuotteista kun näistä Pirkan ja Rainbow:n tuotteista. Luulenpa, että tämä tulee löytymään minulta tänä vuonna.

MAC Exclusive Boom Boom Wow Complete Advent Calendar

Hinta: 159,95€ (Lookfantastic)

Ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista joulukalentereista, sillä olisi tosi kiva juttu päästä kokeilemaan MACin tuotteita, koska en ole juurikaan niitä päässyt kokeilemaan. Harmillinen juttu vaan, että monessa paikassa esiintyy enimmäisenä kuva, jossa kalenterin lisäksi on kuvattuna myös sisältö, ja siitä kun minä en tykkää yhtään. Siinä katoaa se joulukalenterin tuoma jännitys kokonaan. Hintakin on toki aika suolainen.

Rituals of Advent 2DHinta: 63,50€ (Lyko)

"Joulukalenteri, jonka jokaisen luukun taakse kätkeytyy ylellinen Rituals-tuote. Erinomainen tapa laskea 24 päivää jouluun ja hemmotella itseään tai läheistään joka päivä aattoon asti. Juhlava joulukalenteri sisältää ainutlaatuisen otannan erityisiä tuotteita, mukaan luettuna neljä adventtikynttilää. Adventtiaika alkaa neljä sunnuntaita ennen joulua ja sitä juhlistetaan sytyttämällä kynttilä. Joka sunnuntai ennen jouluaattoa sytytetään uusi kynttilä.."

Joulukalentereita on paljon ja paljon myös mielenkiintoisia, joten valinnanvaikeus on suuri. Katsotaan marraskuussa mitkä joulukalenterit multa löytyy vai löytyykö kaikki. 😂 Minkä joulukalenterin te aiotte tänä vuonna ostaa, vai jätättekö väliin?

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve.