Uusi puhelin iPhone 11 Pro Max

Mulle iski niin kova puhelinkuume, että mun oli pakko laittaa tilaus uudesta puhelimesta menemään. Mulla ei ehkä olisi ollut niin suurta tarvetta vaihtaa puhelinta VIELÄ, koska mun edellinen puhelin oli niin hyvässä kunnossa ja vasta 2 vuotta vanha. Halusin silti päivittää uuteen puhelimeen ja olihan mulla yksi merkittäväkin syy vaihtaa uuteen.


Applen puhelin minulla on ollut jo useamman vuoden ajan, joten oli sanomattakin selvää, etten vaan voi tai pysty vaihtamaan merkkiä. Vaikka iPhonen kohdalla se meneekin varmaan niin, että maksat melkein puolet pelkästään siitä merkistä, mutta silti sitä on niin hullu ja maksaa. Olin haaveillut iPhone XS -mallista, mutta sitä ei ollut enää saatavilla, paitsi käytettynä esimerkiksi Swappielta. En kuitenkaan halunnut käytettyä, koska en voi luottaa 100% siihen, onko se puhelin oikeasti hyvässä kunnossa, vaikka niin sanottaisiin. Päädyin lopulta iPhone 11 Pro -mallin. Siinä mietitty enemmän se, valitsenko sen iPhone 11 Pro:n vai iPhone 11 Pro Max:in. Koska edellinen puhelimeni oli Plus -malli, oli tässäkin sanomattakin selvää valita Max -versio, koska olisi ollut hölmöä ja kovin outoa siirtyä takaisin siihen normaalikokoiseen. Väri ja muistin koko oli helppo valita.

Syy, miksi halusin uuden puhelimen oli ihan se, että halusin saada puhelimella vieläkin parempia valokuvia. Minijärjestelmäkamera on vaan niin harvoin mukana varsinkin niissä tilanteissa, kun pitäisi saada oikeasti hyviä kuvia. Ja kun eletään vuosikymmentä, missä meillä on todella hyviä älypuhelimia varustettuna laadukkailla kameroilla, miksi en minäkin omistaisi sellaista. Harkitsen myös vakavasti minijärkkärin myymistä, koska käytän sitä todella vähän.

Mulla on muutama tavoite liittyen tähän uuteen puhelimeen. Ensimmäinen on se, että tämä olisi nyt minulla useamman vuoden, pitempään kuin sen 2 vuotta. Toinen tavoite liittyy suojakuoriin. Mua on aina jotenkin ärsyttänyt se, miten hulluna olen puhelimen suojakuoriin ja siksipä niitä on aina ollut useampi jokaisella puhelimella. Nyt mun tavoitteena onkin, että hankin tälle uudelle puhelimelle ainoastaan yhden suojakuoren ja yhden suojakotelon. Mulla oli tämä tavoite jo edellisellä puhelimella, mutta hupsista vaan suojakuoria olikin kertynyt varmaan yli 10, ja sitä en halua enää. Suunnitteilla onkin ostaa iDeal Of Swedenin suojakuoret, koska sen suojakuoren voi kätevästi kiinnittää magneetilla suojakoteloon.

Olin kyllä heti alusta lähtien tyytyväinen koko puhelimeen ja erityisesti kameraan. Harmittaa kun en ole vielä päässyt kunnolla kuvailemaan, mutta sen mitä olen pystynyt täällä kodin sisällä kuvailemaan, en voisi olla tyytyväisempi kuvien laatuun. Alussa oli vähän outoa, kun tässä ei ollutkaan sitä edessä olevaa näppäintä, mutta siihen tottui yllättävän nopeasti. Uusi puhelin suojaa myös hyvin yksityisyydeltä, koska se näyttää viestin sisällön yms. vasta sitten, kun se tunnistaa sun kasvot.

Se, mitä ajatuksia tämän uuden puhelimen hankinta aiheutti, oli ihan se mitä muut ihmiset ovat mieltä siitä, että sä vaihdat uuteen puhelimeen, vaikka edellinen oli vielä ihan toiminnassa. Se herättää paljon ihmetystä. Ensinäkin se, että sä vaihdat uuden puhelimen, ei pitäisi kyllä kuulua muille. Jos sä haluat vaihtaa vuoden tai parin vuoden välein puhelinta, se on sun asia. Kaikki eivät hommaa uutta puhelinta vasta sitten, kun vanha sanoo sopimuksen irti. Totta kai se olisi järkevintä kaikin puolin.  Aina voi kuitenkin tehdä jotain järjetöntä. Omalla kohdalla en tosiaan ostanut uutta puhelinta ainoastaan siksi, että halusin uudemman, vaan mulla oli myös jonkinlainen syy ja mun mielestä parempi kamera oli ihan riittävä, myös blogin kannalta. 

Mitä ajatuksia tämä tällainen puhelimen vaihto teissä herättää?

4 kommentti​a

 1. Itse ostin juuri myös Iphone 11 pro puhelimen ja siihen olen erittäin tyytyväinen! Vaikka hinta kirpaisi niin en vaihtaisi. Kun oot napsinut enemmänkin kuvia sillä, tekisitkö vaikka kuvapostauksen niistä, olisi kiva nähdä!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! ♥ Mulla olikin mielessä, että jos tekisin erillisen postauksen siitä, minkalaisia kuvia tällä uudella luurilla oikein saa. Ensi viikonloppuna lähden mökille, joten pääsee kuvailemaan luontoakin yms. :)

   Poista
 2. Olen itsekin miettinyt uuden puhelimen hankintaa ja tämä malli on myös pyörinyt mielessä vaihtoehtona. Itselläni on vanha iPhone jonka akku alkaa vedellä viimeisiään ja kameran laatukaan ei oikein ole enää tätä päivää. Millainen näyttö tässä uudessa mallissa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä erittäin hyvä vaihtoehto, voin suositella lämpimästi. :) Olen aika huono selittämään, mutta jos vertaa iPhone 11 Pro Max ja iPhone 7 Plus malleja, on puhelimet samankokoiset mutta näyttö on tässä uudessa mallissa hieman suurempi, koska tässä ei ole niitä ns. reunoja..

   Poista