Marraskuiset kuulumiset

29. marraskuuta 2020

En ole pitkään aikaan höpissyt tänne mitään omasta elämästä, mutta nyt ajattelin kaiken unboxing ja musiikki aiheisten postauksien jälkeen ainakin yrittää kirjoittaa vähän siitä, mitä mun elämään kuuluu. Kaikenlaista on tapahtunut ja jotain voisin nyt hieman kertoakin.


Vakituinen työsopimus


Ensinäkin se isoin juttu mitä tässä syksyn aikana on tapahtunut, on se että sain vihdoin vakituisen työsopimuksen, mikä on tietysti super iso asia näinä aikoina. Olen sentään jossain asiassa onnellisessa asemassa, että saan tehdä töitä tämän pandemian aikana. Tietenkään mikään ei ole ikinä varmaa, mutta nyt ainakin näyttää hyvältä. En ole tätä asiaa vieläkään kunnolla sisäistänyt, että mulla on oikeasti vakituinen työpaikka. Mulla on tästäkin asiasta hyvin ristiriitaiset fiilikset, ja koetan vain elää niiden toisenlaisten fiiliksien kanssa. Työni on muuttunut vieläkin monipuolisemmaksi, sillä uusina juttuina on tullut kirjanpidollinen puoli ja sosiaalinen media. Tuntuu hassulta, muttta tuo sosialinen media on ollut ehkä kaikkein haastavinta. En mutenkaan ole kauhean aktiivinen somettaja, ja nyt sitten vielä pitäisi yrittää päivittää yrityksen sometiliä. Haluaisin kyllä olla aktiivinen niin oman tilini suhteen, kuin yrityksenkin. Ehkä se vaatii jonkun kärpäsen puraisun. Tällä hetkellä se menee niin, että pakotan aina itseäni päivittämään tuota yrityksen tiliä. Vaikka se onkin välillä pakkopullaa ja oikeastaan kaikki mikä liittyy työhön, olen silti iloinen siitä, että saan tehdä töitä ja onhan se välillä kuitenkin ihan kivaakin.

Vapaa-aika kuluu pelaamalla


Vapaa-aika onkin kulunut pääasiassa pelaamalla. Muhun iski todella kovaa joku pelaamiskärpänen. Aluksi pelasin tietokoneella legendaarista Jazz Jackrabbit 2 -peliä. Sitten mieleeni tuli vieläkin legendaarisempi peli; Doney Kong Country. Tämän johdosta mua alkoi harmittamaan älyttömän paljon se, että menin aikoinaan myymään meidän vanhan SNES-konsolin. Mieleeni tuli tottakai, saisinko vielä jostain hommattua alkuperäisen SNES-konsolin itselle. JA KYLLÄHÄN MINÄ SAIN! Yhden viikonlopun aikana sain hommattua Super Nintendo-konsolin ja Donkey Kong Country-pelin, mistä olen ollut hyvin hyvin hyvin onnellinen. Sain vielä hommattua Super Mario All-Stars-pelin, joten tylsää minulle ei ainakaan tule. Vosiin jossain vaihessa tulla kirjoittelemaan vähän lisää peleistä ja pelaamisesta!

Muuttohaaveet elää edelleen


Unelmani muuton suhteen elää edelleen. Haluan siis muuttaa pienempään asuntoon viihtyvyyden ja taloudellisten syiden takia. Tässä nykyisessä asunnossa on tapahtunut niin paljon asioita, ennimäkseen negatiivisa, joten olisi niin mahtavaa päästä muuttamaan uuteen kotiin ja aloittaa elämä jotenkin puhtaalta pöydältä. Aina kun olen huomannut, että minua kiinnostava asunto olisi vapautumassa,  olen laittanut samantien viestiä, mutta ikinä en ole päässyt edes näkemään asuntoa. Nyt pääsin vähän pidemmälle, sillä pääsin katsomaan jopa yhtä asuntoa. Oli todella vaikea tehdä päätös siitä, haluanko muuttaa juuri siihen yksiöön vai en. Sen johdosta aloin paljon miettimään sitäkin, haluanko todella muuttaa pienempään asuntoon, koska divaanisohvasta ja viirivehkasta en suostu luopumaan! Pitkän ja tuskallisen pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että juuri se yksiö ei ollut minun kotini. Olohuoneen tila oli liian pieni ja ratkaisevin tekijä oli raha, sillä ero tähän nykyiseen vuokraan ei ollut kovin suuri. Eli asunnon kyttääminen jatkuu edelleen, mikä tietysti vähän harmittaa, mutta näinkin on ihan ok ainakin toistaiseksi. Uskon, että jossain vaiheessa tämä täydellisen asunnon kyttääminen palkitaan!

Mitä teille kuuluu? ♡

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve.