Päätin nyt julkaista nämä unboxing -postaukset peräkanaa ja viimeisenä unboxataan se kolmas, eli se viimeinen joulukalenteri, joka on essence. Jäin pohtimaan, kun essencen joulukalenterit sisältää myös sitä ylimääräistä tilpehööriä, kuten pakettikortteja yms, onko tämä joulukalenteri kosmetiikkakalenteri tai edes kauneuskalenteri? Minun mielestä ei, koska niin ei lue missään. Tämä on perus joulukalenteri, josta ei pitäisi olla pahoillaan jos sieltä tulee niitä pakettikortteja, koska tämä ei ole mikään kosmetiikkakalenteri. Vaikka silloin joskus ne pakettikortit yms ketutti, on niistä alkanut pitämään. Mennään katsomaan, tuleeko pakettikortteja tänä vuonna. Kuvasta ei muuten näe yhtään, että kalenteri oli jo kuvaushetkellä avattu..essence "ho ho home for x-mas" adventtikalenterin 2020 sisältö:
Luukku 1: mini matt fixing powder / Tämä puuteri on joidenkin mielestä tosi hyvä, mutta itse en ole jotenkin super paljoa tykästynyt tähän. En silti sano, että tämä olisi huonokaan tuote. Söpö pakkaus on ainakin.
Luukku 2: mini lipsticks x 2 (feel the magic! & spread the love!) / Olin tosi innoissani tästä luukusta, sillä nämä olivat pienessä rasiassa, joten heti ei selvinnyt että tästä luukusta tuli 2 mini huulipunaa. Lisäksi ne on vielä upean sävyiset.
Luukku 3: mini eyebrow tweezer / Vähän ehkä liian pienet pinsetit meikäläisen nakkisormille, mutta muuten ihan söpöt pinsetit ja muutenkin ihan ok tuote joulukalenteriin.


Luukku 4: nail stickers / Söpöjä jouluisia kynsitarroja! Pitäisi vaan käyttää niitä..
Luukku 5: 8 x gift tags / Tadaa! Pakettikortteja! ... mutta ihan söpöjä sellaisia 😍
Luukku 6: eyeshadow brush / Todella söpö sivellin! Tykkään muutenkin essencen siveltimistä jotenkin tosi paljon!


Luukku 7: kajal pencil sävyssä 01 black / Perinteinen tuote tähän joulukalenteriin: musta kajaalikynä.
Luukku 8: nourishing hand cream / Ah, ihanaa. Tykkään näistä essencen käsivoiteista, mutta ikävä kyllä tässä oli tuoksu sellainen, josta en tykännyt. Muutenkin käsivoide oli hieman erilaisempi, josta en tykännyt.
Luukku 9: mini metallic nail polish / Sävy näkyy kuvassa vähän huonosti, mutta tulen varmasti lakkaamaan kynnet tällä, joten voin tulla sitten esittelemään ne tänne. Mutta kysymyksessä on siis tosi nätti kynsilakka.


Luukku 10: i <3 extreme volume mascara / Kalenterissa piti olla 3 täysikokoista suosikkituotetta, joten vähän uskallan epäillä, ettei tämä voi olla suosikkituote, koska uskoisin että i <3 extreme volume CRAZY mascara on suositumpi. Tämäkin on ihan ok ripsari, mutta ei tosiaan vedä vertoja sille crazy mascaralle.
Luukku 11: charm bracelet / Tästä en oikein välitä. Tämä on jotenkin niin roskiskamaa, mutta kaverille tämä kuitenkin lähtee..
Luukku 12: colour changing lip balm / Väriä vaihtava huulivoide on aika mielenkiintoinen tuote.


Luukku 13: face jewels / Nämä ei ole kyllä ollenkaan mun juttu. Eteenpäin lähtee..
Luukku 14: glitter duo sharpener / Ihan sika söpö teroitin. Käyttöön tulee 👍
Luukku 15: mini high gloss top coat / Korkeakiiltoinen päällyslakka. Tosi mielenkiintoinen tuote tämäkin ja innolla kyllä teistailen. Tulen varmasti tästäkin raportoimaan tänne.


Luukku 16: eyebrow styler / Juurin minun sävyinen kulmasetti. Tykkään 👍
Luukku 17: hair ties / Ihan kivat ponnarit, vaikka onkin vähän oudonlaiset.
Luukku 18: glitter lip topper / Todella isokokoiset glitterit laitettavaksi huulille, joten itse en ainakaan huulille tätä topperia laita. Ajattelin aluksi, että voisiko tätä käyttää kasvoille, mutta päätin kuitenkin antaa tämän eteenpäin.


Luukku 19: make up remover towel / Tämäkin on todella mielenkiintoinen tuote, mutta ikävä kyllä en ole "ehtinyt" vielä testaamaan tätä, että onko tästä mihinkään. Liinahan on aika pieni, mutta kyllä sillä luulisi kahdet meikit poistavan.. 🤔
Luukku 20: mini nail polish / Perus punainen kynsilakka. Tosi kiva varsinkin näin jouluun.
Luukku 21: ”one wish a day...” notebook / Ihan todella kiva tuote. Ja tietty söpö! Varmasti tulee käyttöön 😍


Luukku 22: mini highlighter stick / Jos käytän korostusvärejä, käytän puuterimaisia, joten eteenpäin lähtee. 
Luukku 23: body jewellery tattoos / Näillekkään en usko, että minulla tulee mitään käyttöä, joten suosiolla eteenpäin..
Luukku 24: mini highlighter brush / Jeee, sivellin. Ja vieläpä sellainen, jossa nuo tähdet lilluu tuolla nesteessä. Olipa tyhmästi sanottu, mutta en nyt osaa muutenkaan sitä sanoiksi pukea 🤣

Tänä vuonna tämä kalenteri oli tosi kiva. Muutama pettymys tuli itselle, mutta kuitenkin vähemmän mitä yleensä. Ottaen huomioon mitä tämä kalenteri maksaa, oli sisältö tosi hyvä. Mukavasti tuli meikkejä ja muuta mukavaa. 

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡