Tänään unboxataan KICKSin joulukalenteri. Mua alkoi houkuttamaan tämä joulukalenteri tänä vuonna, koska mulla oli se vuonna 2018 ja se oli silloin ihan kiva. Niinpä sen sitten tilasin tänä vuonna. Joulukalenteri maksoi 54,90€, mikä on edelleen sopuhinta kosmetiikkakalenterille. Joulukalenteri on tosi nätti ulkoisesti, joten mun hieno kuva vähän vääristä sitä. Mulla on tällä hetkellä vähän vaikeuksia kuvien ottamisessa, mutta kamerasta se ei ainakaan johdu. Ei jaaritella sen enempää, vaan mennään itse sisältöön.KICKS 24 Days of Beauty joulukalenterin sisältö:

Luukku 1: Atelier Rouge 4-way Nail File / Kynsiviila on ihan ok tuote joulukalenteriin. Ne ei ole kuitenkaan ikuisia ja mukava päästä kokeilemaan itselle täysin uuden merkin kynsiviilaa. // EDIT: Testattu, ja erittäin hyvä kynsiviila on kyseessä.
Luukku 2: MON|SUN Velvety Weekdays Hand Balm / Jälleen itselle täysin uusi merkki. Kiva pieni käsivoidetuubi, mutta valitettavasti nopean testin jälkeen ei ole minun käsivoiteeni. Kuten jossain postauksessa muistaakseni mainitsin, olen aika tarkka käsivoiteiden suhteen, eikä tämä valitettavasti täyttänyt mun kriteerejä.
Luukku 3: SKIN TREAT Silicone Cleansing Brush / Vähän ehkä tylsä tuote siinä mielessä, että tälläinen samanlainen silikoninen puhdistus juttu tuli silloin 2018 vuoden kalenterissa. Harvoin tällaisia tulee muutenkaan käytettyä, joten pettymys oli tämä luukku.


Luukku 4: BUDGIE The Brush  / Hiusharja on vähän tylsä, koska multa löytyy jo muutama matkakokoinen harja, ja lisäksi keltainen ei ole oikein mun väri. Joten tämän luukun kohdalla sanon että pettymys.
Luukku 5: MON|SUN Bedtime Polish Foot Scrub / Putilossa lukee jalkanamaio ja luulin jonkin aikaa sen olevan jalkanaamio, kunnes luin tuon englanninkielisen tekstin joka paljastaa tuotteen jalkakuorinnaksi, joten tämä luukku ei sittenkään ollut pettymys. Näitä MON|SUN -tuotteita on kehuttu kovasti, joten innolla näitä testailen.
Luukku 6: SKIN TREAT Multi-Action Face Cleanser / Täydellinen luukku ja täydellinen tuote. Luulen, että tästä tuli mun uusi suosikkimerkki. // EDIT: Tästä tuli mun uusi suosikkimerkki,- ja tuote 💗


Luukku 7: FLAER Tweezer / Vaikuttaa erittäin hyviltä pinseteiltä. Tämä luukku oli mulle ihan hyvä, koska mä oon mestari hukkaamaan pinsettejä. Mutta silti jotenkin tylsä tuote joulukalenteriin. Tai ei ehkä tylsä, mutta niin perus. 😏
Luukku 8: Atelier Rouge Nail Polish sävyssä L'atelier Rouge / Tämä oli vähän oranssihtavan punainen, joten ei niin jouluinen, mutta kuitenkin kiva sävy, ja mikä parasta, kestää SUPER hyvin kynsillä. Atelier Rouge - mun uusi lempi kynsilakkamerkki.
Luukku 9: Continu Hyaluronic Acid Moist Shampoo / Tosi kiva yllätys, että täältä tuli hiusten shampoo. Mielenkiinnolla testaan.


Luukku 10: Continu Sodium PCA Hydration Conditioner / Hauskaa, että seuraavassa luukkussa oli hiusten hoitoaine, tykkään.
Luukku 11: Hyaluronic Acid Recovery Sachet Masque / En tiedä mitä mieltä olen tästä. En osaa yhtään käyttää mitään hiusnaamiota, mutta ehkä mä opettelen, joten ihan kiva luukku oli tämä sitten kuitenkin.
Luukku 12: Atelier Rouge All in One Base & Top Coat / Erittäin hyvä tuote, vaikka ei anna kynsille niin super kiiltävää lopputulosta, mutta silti tykkään tästä. Erittäin kestävä alus,- ja päällyslakka.


Luukku 13: BUDGIE The Scrunchie / Tosi söpö ponpula. 👍
Luukku 14: FLAER 405 Duo Brow Brush / Vaikuttaa erittäin hyvältä siveltimeltä.
Luukku 15: Atelier Rouge French Manicure Stencils / Tässäpä onkin hyvä tilaisuus opetella taas tekemään ranskalaisia manikyyrejä, joten hyvä luukku. 


Luukku 16: MON|SUN Soap Scrub Bar / Kuoriva palasaippua on jo itsessään tosi mielenkiintoinen tuote. Varmasti on hyvä.
Luukku 17: SKIN TREAT Hydra-Light Face Gel / Mun uusi lempituote. Menee tilaukseen isompi purkki, sillä tämä oli niin hyvä kasvovoide ja mikä parasta, tässä oli aivan ihana tuoksu.
Luukku 18: FLAER 501 Soft Blending Sponge / Tämän luukun kohdalla iloitsin ja paljon, sillä vähän odotinkin saavani tästä kalenterista tämän meikkisienen. Ainoa miinus oli se, että tämä ei ollut KICKSin oma, mutta vaikutti yhtä hyvältä.


Luukku 19: Rouge Nail Polish sävyssä L'atelier Rose / Ihanan sävyinen kynsilakka ♥
Luukku 20: BUDGIE The Mini Volume Dry Shampoo / Kuivashampoita tulee käytettyä tosi vähän, mutta silti tulen testaamaan tätä mielenkiinnolla.
Luukku 21: SKIN TREAT Blackhead Extractor / Aluksi olin hyvin iloinen tästä tuotteesta, sillä olen tälläistä halunnut kokeilla, mutta kun tätä käytti, en ollutkaan niin iloinen. Nopean testauksen jälkeen en oikein ymmärrä, mitä virkaa tällä on.


Luukku 22: MON|SUN Bedtime Therapy Overnight Foot Mask / Tämä oli nyt se jalkanaamio. Innolla testailen.
Luukku 23: FLAER 403 Smokey Eyeshadow Brush / Hyvänoloinen häivytyssivellin.
Luukku 24: BUDGIE Soak it up! Sheet Mask / Olisi voinut melkein lyödä vetoa, että aaton luukussa tulee sheet maski. Ihan kiva tuote, mutta jotenkin odotti viimeiseltä luukulta jotain vielä parempaa. Hauska idea tuo tarra tuotteessa; merry xmas! oops, I was bigger than expected. don't mind the mess! <3

Tänä vuonna tämä KICKSin joulukalenteri oli tosi hyvä. Vuoteen 2018 verrattuna tässä oli enemmän kosmetiikkatuotteita. Tosin tästä kalenterista jäi puuttumaan kokonan meikit, mutta toisaalta en niitä tähän kalenteriin kaivannutkaan. Vaikka toisaalta jos alkaa miettimään, voisi odottaa että KICKSin joulukalenteri voisi sisältää KICKSin omia tuotteita. Sekin olisi kiva, mutta ehdottomasti tämäkin oli kiva, koska mulle tuli muutama uusi tuotemerkki testattavaksi. Mainittakoon Skin Treat, josta tuli ihan mun lemppari. Miinusta tämä kalenteri saa edelleen siitä, että osa tuotteista oli tosi huonosti pakattu kalenteriin. Yksi luukku oli taas tyhjä, kun tuote oli tipahtanut sieltä pois. Jouluaaton luukku oli taas niin tiukasti kiinni, että kalenteri olisi pitänyt räjäyttää.

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡