Tänä vuonna kävi niin, että ostin lokakuun aikana kolme joulukalenteria, jotka menin jo avaamaan. Tästä oppineena en osta enää näin aikaisin joulukalentereita, koska houkutus on näköjään liian suuri ne avata jo ennen joulukuuta. Tunnen itseni aika hyvin, joten tulen vielä ostamaan ainakin yhden joulukalenterin, jonka voin avata joulukuun aikana. Marraskuun aikana tulen esittelemään nämä avatut joulukalenterit yksi kerrallaan. Ensimmäisenä unboxataan Yves Rocherin adventtikalenteri, joka saapui minulle tasan kuukausi sitten. Yllätyin miten kalenteri oli niin pieni, koska luulin sen olevan isompi. Kalenteri maksoi kokonaisuudessaan 49,90€, mikä on ihan sopiva hinta kalenterille, mutta mennään kurkkaamaan sisältö ja nähdään, oliko joulukalenteri hintansa arvoinen.

Yves Rocher adventtikalenterin 2020 sisältö:
Luukku 1: Heleyttävä kasvokuorinta / Vaikuttava aloitus! Erittäin kiva tuote.
Luukku 2: Suihkugeeli - Winter Apples / Tuoksuna talviset omenat ei ehkä ole minun juttuni, mutta ei missään nimessä huono. Toisaalta tämä oli erittäin kiva tuoksu näin joulun alla, joten en kuitenkaan valita yhtään.
Luukku 3: Misellikasvovesi / Tosi mielenkiintoinen tuote ja erittäin innolla kokeilen tätä.


Luukku 4: Raikas puhdistusgeeli / Tätä tuotesarjaa on kehuttu kovasti, joten innolla odotan miten tämä oikeasti toimii. Itselle kaikki uudet puhdistustuotteet ovat tervetulleita, koska en ole vielä löytänyt sitä täydellistä puhdistustuotetta.
Luukku 5: Kiiltoa antava huuhteluetikka hiuksille / Erittäin mielenkiintoinen mutta samalla erittäin outo tuote. Testiin menee kyllä.
Luukku 6: Kajalkynä / Tämä oli hyvin pieni kajaali, varsinkin kun luukkuun olisi sopinut hieman pitempikin. Menee kyllä mielenkiinnolla testiin ja mukava että tässä kalenterissa on myös Yves Rocherin meikkejä, koska ne on itselle vielä vieraita.


Luukku 7: Suihkugeeli - magnolian ja valkoisen teen tuoksu / Ihan kivan tuoksuinen suihkugeeli. Sitten kuitenkin olisin odottanut jotain jouluisempaa tuoksua. Tässä huomaatte, että mikään ei kelpaa 😀
Luukku 8: Eau de Parfum Plein Soleil / Ihana tuoksunäyte! "Plein Soleil on puoleensavetävä ja värikäs tuoksu. Yöhyasintin ja ylang-ylangin lämpimät ja täyteläiset tuoksuvivahteet kohtaavat santelipuun rauhallisen harmonian. Muutama pisara kardemummaa tuo kiehtovaan tuoksuun raikkautta.Täyteläinen kukkaistuoksu.." Täysikokoiseen tuotteeseen tästä.
Luukku 9: Kosteuttava geelivoide Non-Stop 48H / Siis ihan oikeasti! En tiedä saako kuvasta niin selvää, mutta kyseessä on erittäin pienikokoinen (7ml) voide. Varmasti tuotteena hyvä ja mielenkiinnolla tätä testailen, mutta kun sinne luukkuun olisi todellakin mahtunut isompikin tuubi, niin tästä moneksi kerraksi ei ole testailtavaa.


Luukku 10: Kynsilakka Go Green sävyssä Rose hortensia / Mahtavaa saada Yves Rocherin kynsilakkoja, ja tätä Go Green sarjaa on myös kehuttu, joten innolla testailen, onko nämä kynsilakat kenties kestävämpiä. Vaikka jouluinen sävy tämä ei ole, silti aivan ihana marjapuuromainen sävy.
Luukku 11: Kasvipohjainen kuorinta-aine vartalolle / Talvelle oikein mahtava tuote, ja yllätys ja yllätys myös kuorinta-aineet ovat tervetulleita.
Luukku 12: Puhdistava geelinaamio kasvoille / Tässä tämä tuoksu ei ollu ihan sellainen, mitä haluaisi laittaa kasvoille, mutta silti ihan hyvä tuote kuitenkin. Kaikki maskit ja naamiot ovat tervetulleita.


Luukku 13: Ravitseva shampoo hiuksille / Vaikka en usko, että tulisin hiusshampoita tilaamaan netistä, testaan tätä silti ihan mielenkiinnolla.
Luukku 14: Suihkugeeli - Midnight Berries / Tosi kiva tuoksu, tykkään.
Luukku 15: Huulivoide / Mulla on jo huulivoide, joka on ehdottomasti se number one, joten en usko että tämä tulisi mihinkään tehokäyttöön, mutta ainakin menee sitten laukkuun hätävara huulirasvaksi.


Luukku 16: Ihoa helliva suihkuvoide / Nämä tuotteet herättää jotenkin ristiriitaisia fiiliksiä. Kiva, mutta samalla tämä on outo, kun tätä käyttää suihkusssa koska se on niinkun voidetta. Tätä ehdin jo testaamaan, ja tykkään kyllä erittäin kovasti. 
Luukku 17: Käsivoide / Tämä oli niin pettymys, sillä joulukalenterin mukana tuli tilaajalahjana mm. juuri tämä käsivoide, joten olisi kiva ollut tesata jotain toistakin käsivoidetta. Silti tämä on kuitenkin ihan hyvä.
Luukku 18: Tuuheuttava ripsiväri / Katsotaan, päihittääkö tämä essencen luottoripsarin.


Luukku 19: Häivyttävä vihreä kasvovoide / Ärsyttää! Tämäkin on varmasti loistava tuote, mutta pienestä koosta johtuen ei testattavaa hirveästi ole. Mutta jokatapauksessa erittäin mielenkiintoinen tuote.
Luukku 20: Eau de Parfum Cuir de Nuit / Jälleen kerran ihana tuoksunäyte. "Cuir de Nuit -tuoksu on Amandine Clerc Marien tulkinta valon ja varjon viettelevästä leikistä. Hän kuvaa tämän aistillisen leikin eri ulottuvuuksia hyödyntämällä vaniljan runsaita ja täyteläisiä vivahteita uudella tavalla ja korostamalla niiden syvän sensuellia tuoksua, joka tuo mieleen nahan. Norsunluurannikon kaakao antaa tuoksulle hienostuneen ja voimakkaan vivahteen, joka jättää iholle kiehtovan aistillisuuden tunteen. Aistillinen vaniljatuoksu.." Täysikokoiseen tuotteeseen tästä.
Luukku 21: Kosteutava vartaloemulsio / Mä hukun vartalovoiteisiin, mutta kiva kuitenkin tätä kokeilla. 


Luukku 22: Luomujojobaa sisältävä kasvipohjainen hoitoaine hiuksille / Kiva, että tuli myös hoitoaine, mutta outoa, että se ei ollut samaa sarjaa. Mä käytän hoitoainetta hiuksuun aika paljon, joten tämä saattaa mennä yhdellä kertaa.
Luukku 23: Kynsilakka Go Green sävyssä Cerise noire / Todella kiva joulunpunainen kynsilakka, vaikka onkin vähän tumma, niin silti se sopii myös jouluun. 
Luukku 24: Matta huulipuna sävy 156 / Mukava yllätys jouluaaton luukussa. Parasta myös se, että tämä oli mattahuulipuna, joita rakastan. Mun piti tässä jo jokin aika sitten tilata YR:n huulipunia, mutta se jäi, joten nyt viimeistään on kiva kokeilla YR:n huulipunia.

Paljon tuli ihonhoitotuotteita, mutta se mitä odotin, oli se että täältä olisi tullut enemmän meikkejä. Mutta silti tämä joulukalenteri oli kyllä ehdottomasti tosi hyvä ainakin itselle. Tykkäsin ja paljon!

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡