Denverin retroradio

3. joulukuuta 2020

Mä en yleensä ole innostunut mistään Black Friday -tarjouksista, enkä ole muina vuosina edes katsonut mitä kaikkea olisi mahdollista saada alennetuilla hinnoilla. Nykyään koko black friday kestää kokonaisen viikon, ja mun mielestä tämä koko musta perjantai on niin turha. Tuntuu, että se saa ihmiset totaalisesti sekaisin. Vielä enemmän tämä koko black friday tuntui järjettömältä tänä vuonna, koska ne sekaisin menneet ihmiset meni oikein JONOTTAMAAN niitä tarjouksia koronasta huolimatta ja kuinkas siinä kävikään. Se, miksi minä en ole oikeastaan koskaan innostunut tästä suuresta kulutusjuhlasta, johtuu varmasti siitä, että nopeat syö hitaat ja minä olen hidas, joten parhaimmat tarjoukset viedään mun käsistä. En varmasti nytkään olisi innostunut, mutta työkaverini vinkkasi minulle Tokmannin eräästä tarjouksesta. 


Olin haaveillut jo todella pitkään Denverin Retroradiosta, joka on todella monipuolinen musiikkisoitin. Itselle ehkä tärkeimpänä tässä on se, että sillä voi kuunnella C-kasetteja ja CD-levyjä. Mulla on vaikka kuinka monta CD-levyä, mutta en ole niitä juurikaan pystynyt kuuntelemaan, sillä ainoa laite jolla niitä pystyy kuuntelemaan, on DVD-soitin. Kuinka ollakkaan, Tokmannin yksi black friday -tarjous oli juuri tämä retroradio, joka lähti minulle hintaan 99€.


Retroradiosta löytyy:
  • 3-nopeuksinen levysoitin
  • CD-soitin
  • USB MP3-toistoa ja tallennusta varten
  • Kasettipesä
  • AM/FM-radio
  • LCD-näyttö sinisellä taustavalolla
  • 2 x 2,5 W RMS sisäänrakennetut stereokaiuttimet

Mun ainokaiset kasetit; Popedan H.Ö.N.Ö ja Irwin 50 vuotta Remix.

Mä en mitään muuta voi olla kuin tyytyväinen! En käsitä miten olen voinut elää ilman tätä! Mulla ei ole edes sanoja. Mä kuuntelen vain musiikkia. Meinasi kyllä mennä aluksi sormi suuhun kasettien suhteen, sillä siitä on todella monta vuotta kun niitä on käsitellyt. Tai lähinnä ongelma oli siinä, miten ne toimii tässä laitteessa. Täytyy sanoa, että on ihan oma juttunsa kuunnella musiikkia kasetilta. Huomenna pääsen kuuntelemaan vinyylilevyä, ja siinä olenkin ihan aloittelija, sillä en ole ikinä kuunnellut vinyyleiltä musiikkia. Jännää. Radiokanavat toimi erittäin hyvin, USB-tikulta pysty kuuntelemaan kaikkia kappaleita ja siististi sekaisin (kaikki soittimet ei sitä tee) ja soittimessa on itsessään ihan loistavat kaiuttimet. Mä olen aika tarkka musiikin äänenlaadusta, sillä sen pitää soida hyvin, joten yllätyin ettei tähän välttämättä tarvitse liittää erillistä kaiutinjärjestelmää ollenkaan. Mutta sekin on mahdollista, jos vain haluaa.

Jätä kommentti

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve. Edited by Minna.