Blogeissa pyörii tällainen kiva jouluhaaste, jonka minäkin totta kai toteutin. Blogihaaste + joulu = innokas Minna. Jouluunhan on enää 8 päivää, joten tässä saa alkaa suunnittelemaan jo joulukinkun ostoa ja muuta jouluun liittyvää.Söisitkö mieluummin kilon pipareita vai kilon joulutorttuja? Aika paha, mutta kyllä mä ehkä enemmän niitä piparkakkuja tykkään syödä. Voisin syödä puoli kiloa oma tekemiä pipareita ja toisen puoli kiloa Annas piparkakkuja, koska ne ovat parhaita kaupan pipareita, mitä myydään. Joukossa voisi olla myös erimakuisia pipareita.

Katsoisitko mieluummin Holidayn vai Rakkautta vain joka sunnuntai jouluun asti? Shrekin vihreän joulun. En ole ikinä siis katsonut kumpaakaan elokuvaa.

Söisitkö jouluna pelkkää kalaa vai kinkkua? Hyi kala. Kinkkua ehdottomasti. Ja paljon! Voin syödä koko kinkun yksin 🤩

Viettäisitkö joulua mieluummin kotona lumisateessa vai ulkomailla rannalla? En ikimaailmassa voisi kuvitella viettäväni joulua missään ulkomailla, kun en siellä muutenkaan paljoa käy (lue en ollenkaan), joten ehdottomasti kotona lumisateessa. Voi kunpa sataisikin aattona lunta!

Luopuisitko mieluummin glögistä vai pipareista? En kummastakaan. Tyhmä kysymys. Okei, jos pakko on, niin sitten glögi.

Laittaisitko soittoääneksi mieluummin ”Kulkuset” vai Cascadan dance-version Last Christmasista? Kulkuset.

Paketoisitko mieluummin 100 lahjapakettia tonttujen kanssa vai lastaisit 100 pakettia joulupukin rekeen yksin? Vaikka en ole paketoinnissa mikään mestari, niin silti mä tonttujen kanssa paketoisin mieluusti.

Haluaisitko mieluummin samanlaiset hiukset ja parran kuin pukilla vaan kokonaan kalju? Samanlaiset hiukset ja parran. 😁 Ei perusteluja!

Kiertäisitkö mieluummin viisi tuntia laulamassa joululauluja ovelta ovelle, vai laulaisitko yhden videolla, jonka julkaisisit Facebookissa kaikille kavereille? Jos ei ole pakko kiertää yksin, niin kyllä mä ovelta ovelle kävisin laulamassa joululauluja. Kuorossa on paljon kivampaa! Facebookkiin en kyllä iki maailmassa laittaisi mitään videota, ainakaan sellaista jossa laulan.Menisitkö mieluummin pulkkamäkeen vai luistelemaan? Molemmat on varmasti hauskaa tekemistä, mutta valitsen luistelemisin ehkä mieluummin.

Ostaisitko joululahjoja mieluummin netistä vai joulumarkkinoilta? Joulumarkkinoissa on kyllä joku juttu, että kyllä mä sieltä kävisin jos vaan olisi rahaa. Ja tietenkin toisenlaiset ajat.

Söisitkö mieluummin porkkanaraastetta vai rasian lanttulaatikkoa? Ihme kysymys. Rasian lanttulaatikkoa tiätty!

Koristelisitko pihan mieluummin jenkkityyliin jouluvaloilla näyttäväksi vai pitäisitkö joulukuusta lokakuun alusta jouluun asti sisällä esillä? Mä haluaisin muuttaa omakotitaloon ainoastaan sen vuoksi, että voisin täyttää pihan jouluvaloilla, että vastaus on aika selkeä; jenkkityyliin jouluvaloilla näyttäväksi. Pihavalot on aina näyttävän näköisiä ja ihania, oli niitä paljon tai vähän.

Olisitko mieluummin Grinch Grinch vai Petteri Punakuono? Grinch Grinch, enkä tiedä miksi.

Mieluummin suomalainen joulupukki joka antaa lahjat suoraan ihmisille vai amerikkalainen joulupukki, joka tulee savupiipusta yöllä salaa? Oon sen verran suomalainen, että suoraan ihmisille vaan, eikä mitään ukkoja änkeämässä ahtaasta rei'ästä sisään.

Joisitko mieluummin glögiä vai kuumaa joulusiideriä? En ole siiderien ystävä ollenkaan, joten aivan ehdottomasti kuumaa glögiä.

Söisitkö mieluummin talon kokoisen piparkakkutalon vai asuisit siellä? Tämä on hauska kysymys. Voisin mieluummin asua siellä.

Jonottaisitko mieluummin viisi tuntia joulupaketointipisteelle vai viettäisitkö tunnin ostoskeskuksessa joulupukin kainalossa hänen kanssaan jutellen? Tunnin ostoskeskuksessa joulupukin kainalossa. 😍

Jättäisitkö mieluummin puolisosi ilman lahjoja vai olisitko itse ilman lahjoja? Kyllä mä olisin itse ilman. Tykkään tosi paljon antaa joululahjoja, mutta kyllä mä myös tykkään itse saada niitä, mutta silti valintani on selvä.

Olisiko teille helppoa valita piparkakkujen ja joulutorttujen väliltä?

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡