Rauhallista Tapaninpäivää! Onko masut vielä täynnä jouluruokia? Itse olen ainakin syönyt koko vuoden edestä, ja kiitos kelan, en tule syömään ensi vuonna näin hyvin. Ennen joulua saamastani iloisesta kirjeestä tulen höpisemään myöhemmin sitten lisää. Vaikka olen jouluihmisiä, niin kyllä tämä kolme kuukautta kestänyt joulu alkaa pikku hiljaa jo tökkimään. Tänään kurkataan vielä Ritualsin joulukalenterin loput luukut, eli luukut 13-24.

Luukku 13: Private Collection - Wild Fig – ylellinen tuoksukynttilä.
"Mietiskele hetki villiviikunan rentouttavassa tuoksussa. Tämä Private Collection -mallistoomme kuuluva ylellinen tuoksukynttilä loihtii mieleen Kaukoidän kypsät kesäiset hedelmät. Kynttilä on valmistettu 70-prosenttisesti luonnollisesta vahasta.."

Tämä oli oikein ihanan tuoksuinen kynttilä. Ei liian voimakas ja viikuna on kyllä hyvä tuoksu!


Luukku 14: The Ritual of Karma - suihkugeeli.

Tällaisia näin pieniä suihkugeelejä tuli ihan tarpeeksi edellisistä joulukalentereista, mutta ihan kiva, että välillä tuli pelkkä suihkugeeli, ettei aina vaahtoavaa suihkugeeliä. Karman tuoksu on myös tosi jees.
 

Luukku 15: Kynsiviila.

Hyvin klassillinen tuote kauneusjoulukalenteriin, mutta en silti odottanut saavani tätä tästä kalenterista. En osaa kuitenkaan olla pettynyt, koska tämä tulee minulla kyllä käyttöön.


Luukku 16: The Ritual of Sakura - käsisaippua.

Palasaippuathan ei ole kauhean hygieenisiä, mutta kyllä tämä minulla menee, kun yksin käyttää.


Luukku 17: The Ritual of Namasté - anti-aging-ampulli.
"Tehosta luonnollista hehkuasi näillä The Ritual of Namasté -malliston ampulleilla. Nämä erittäin tiivistetyllä, ikääntymistä hidastavalla nesteellä täytetyt ampullit kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja auttavat näkyvästi vähentämään pieniä juonteita ja ryppyjä. Kuten muillakin Glow-sarjan tuotteilla, tälläkin tehohoidolla on sahraminkukan ja pyhän lootuksen aikaansaamia hyviä luontaisia vaikutuksia.."

Yrittääkö Rituals jotenkin viestittää mulle, että vaikka olen 26-vuotias, näytän silti 36-vuotiaalta? Kaippa mun täytyy sitten kokeilla näitä, kun kerta tuli toinen tällainen.


Luukku 18: The Ritual of Sakura - puhdistusliinat, 10 kpl.
"Mainio myös liikkeellä ollessa? The Ritual of Namasté Miracle -matkapuhdistusliinat tarjoavat täydellisen ratkaisun jopa vedenkestävän meikin poistoon sekä ihon virkistämiseen ilman vettä tai alkoholia. Ympäristöystävällisesti hankituista kasvikuiduista ja puumassasta valmistetut esikostutetut puhdistusliinat valmistavat ihosi täydellisesti meikille tai kosteutusvoiteelle. Jokaisessa uudelleensuljettavassa pakkauksessa on 10 dermatologisesti testattua ja biohajoavaa liinaa, ja pakkaus on helppo pitää mukana käsilaukussa, matkalaukussa tai urheilukassissa.."

Näille on aina käyttöä nimenomaan matkoilla, ja silloin kun ei jaksa puhdistaa meikkejä kunnon pesulla.


Luukku 19: The Ritual of Karma - vaahtoava suihkugeeli.
"Anna The Ritual of Karma -malliston vaahtoavan suihkugeelin saada sielusi ja ihosi säteilemään positiivisuutta. Tässä täyteläisessä ja ylellisessä vaahdossa on hyödynnetty ainutlaatuista ”geelistä vaahdoksi” -tekniikkaa, ja se sisältää makeaa pyhää lootusta ja ravitsevaa valkoista teetä. Saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä ja tuoksumaan ihanalta. Voit siis kokea ainutlaatuisen kesätunteen koko päivän ajan. Tehosta Karma-puhdistusrutiiniasi entisestään käyttämällä saman sarjan vartalovoidetta.."

Nämä vaahtoavat suihkugeelit on kyllä ihania, joten käyttöön tulee.
 

Luukku 20: Private Collection - Black Oudh - ylellinen tuoksukynttilä.
"Luot ainutlaatuisen ja elegantin tunnelman sytyttäessäsi tämän ylellisen, Private Collection -mallistoon kuuluvan tuoksukynttilän, jonka pohjana on musta oud. Voit nauttia jopa 60 tuntia tästä eksoottisesta, puuhun vivahtavasta tuoksusta, jonka juuret ovat Kaukoidässä. Koostuu 70-prosenttisesti luonnollisesta vahasta.."

Tässä oli hieman erikoisempi tuoksu. Ihan kiva kuitenkin.


Luukku 21: The Ritual of Jing - vaahtoava suihkugeeli.
"Anna The Ritual of Jing -vaahtoavan suihkugeelin pitkäkestoisen pyhää lootusta ja kiinanjujubaa sisältävän tuoksun rentouttaa ja rauhoittaa kehoasi ja mieltäsi. Ehdottomasti hellävaraisin vaahtoava suihkugeeli, jonka ihosi on koskaan kokenut. Suunniteltu avuksi sisäisen rauhan uudistamiseen ja tasapainottamiseen, niin että voit huokua sitä ja kokea olosi hyväksi.."

Nopeasti nuukhtittuna tämä oli myös ihanan tuoksuinen.
 

Luukku 22: The Ritual of Happy Buddha - suihkukuorinta.
Tämä mieto, suihkussa käytettävä The Ritual of Happy Buddha -vartalonkuorinta-aine antaa sinulle kaksi syytä hymyyn: se kuorii ja puhdistaa ihosi. Tuotetta on vahvistettu energisoivalla makealla appelsiinilla sekä setripuulla, ja se muuttuu kuorintavoiteeksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Silkinpehmeä vaahto jättää ihosi ihanan pehmeäksi ja tuoksuvaksi. Saat energisoidun ja terveen ihon käyttämällä tuotetta 1–2 kertaa viikossa.

Miksi suihkukuorinta kuulostaa itselle niin erikoiselta? Anyway, mielenkiintoinen tuote.


Luukku 23: The Ritual of Hammam - vartalovoide.
Puhdista ja virkistä ihoasi tämän The Ritual of Hammam -vartalovoiteen avulla. Voide sisältää virkistävää eukalyptusta ja rosmariinia, ja voit tuntea olevasi aidossa turkkilaisessa höyrysaunassa – oman kotisi mukavuudessa. Tämä täyteläinen vartalovoide ravitsee ihoasi ja jättää sen ylevän pehmeäksi sekä ihanan tuoksuiseksi.

Tämä tuoksu on taas vähän ehkä liian miesmäinen, mutta mulla tulee käyttöön, koska rakastan edelleen miesten tuoksuja. Vartalovoiteelle on myös aina käyttöä, kunhan vaan muistaisi käyttää.


Luukku 24: The Ritual of Hammam - vaahtoava suihkugeeli.
"Suihkuvaahto raikastavalla eukalyptuksen ja revitalisoivan rosmariinin tuoksulla. Hoitava vaahto puhdistavalla ja raikastavalla tuoksulla antaa hellävaraisen puhdistuksen. Hammam suihkuvaahto yhdistää eukalyptuksen ja rosmariinin tuoksuvat ja revitalisoivat ominaisuudet.."

Jännää, että tuli kaksi saman sarjan tuotetta peräkkäin. Vielä yksi vaahtoava suihkugeeli oli tosi kiva. Ehkä odotoin viimeisestä luukusta jotain vähän spesiaalimpaa, mutta ihan ok tämäkin.


Nyt, kun koko joulukalenteri on avattu, voidaan todeta että tämä oli kokonaisuudessaan tosi kiva joulukalenteri. Mukava saada pientä hemmottelua arkeen tällaisilla tuotteilla. Nopeasti mainittuna suihkuöljy ja käsivoide ovat nousseet mun suosikkituotteiksi. Voisin vielä tehdä sellaisen yhteenveto postauksen tässä jossain välissä.

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡