Tampereen Joulutori & kontrollikäynti lääkärissä

10.12.2020

Jouduin eilen käymään pitkästä aikaa Tampereen keskustassa, kun kävin kontrollikäynnillä lääkärissä. Ajattelin tulla nyt vähän kirjoittelemaan siitä. Samalla piipahdin Tampereen Joulutorilla, joka oli kutakuinkin samanlainen kuin viime vuonna. Napsin kuitenkin muutamat kuvat myös tämän vuoden joulutorista, sillä tiesin etten enää tämän jälkeen tule käymään keskustassa, koska ajat ovat mitä on. Kuvat otin aika hätäisesti, koska ihmisiä oli paljon ja yleensä sen kuvattavan asian edessä seisoi joku. Mur. P.S. Joulutorilla piipahti myös joulupukki. Onko se sittenkin olemassa?
Mun olisi pitänyt käydä lääkärin luona kontrollikäynnillä jo pari kuukautta sitten, mutta en vain ollut saanut aikaiseksi tilata aikaa. Noh, siinähän kävi niin, että kun minä mietin aikaa lääkärille, meidän oma työterveyslääkäri oli sillä aikaa jäänyt eläkkeelle. Hieman outoa, jännittävää, pelottavaa ja ahdistavaa oli mennä täysin uuden lääkärin juttusille tästä mun tilasta. Lääkärini oli ihan ok, mutta sanotaanko näin, että onneksi se ei ole meidän uusi työterveyslääkärimme.

Kontrollikäynnillä ei mitään sen kummempaa tapahtunut. Hieman kerroin mun kuulumisia ja suunniteltiin jatkoa. Sain lisää samaa mielialalääkettä ja lisäksi sain 3mg melatoniinia avuksi nukahtamiseen, koska nukkuminen on mulle edelleen erittäin vaikeaa. Ihan kiva, jos noista olisi jotain apua ja saisin nukuttua öisin, niin en olisi enää niin väsynyt. Lisäksi joudun menemään uudelleen verikokeisiin, vaikka mun arvoissa ei ollut ensimmäisellä kerralla mitään huolestuttavaa, mutta ne tsekataan kuitenkin uudelleen. Fysioterapiastakin puhuttiin, sillä mun alaselkä on välillä todella kipeä. En voi nykyään maata selälläni hetkeäkään, sillä en meinaa päästä liikkumaan sen jälkeen. Olisi varmaan ihan fiksua, jos joku ammattilainen kävisi tsekkaamassa mun työskentelyasennon, sillä se ei ole kovin ergonominen.

Seuraavalla kerralla ajattelin pyytää uudelleen lähetteen työpsykologille, koska puhuminen ammattilaisen kanssa voisi tehdä jälleen hyvää. Lisäksi mun psykologi oli erittäin hyvä, sillä hänelle pystyi kyllä puhumaan lähes kaikesta. Näin korona-aikana en kylläkään haluisi mennä, sillä on hieman ärsyttävää puhua vieläpä vaikeista asioista maski kasvoilla.


Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on aina tervetullut, kunhan muistat pysyä asiallisena! Kiitos ♡

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve. Edited by Minna.