Tammikuussa

31.1.2021


TAMMIKUU 2021


Söin liikaa Kismetin Islanti suklaapatukoita ▬ Rakastuin tähän uutuuteen niin paljon, että menin syömään niitä vähän liiankin monta. Jopa niin monta, ettei enää edes tee mieli syödä niitä, vaikka se edelleen hyvää onkin.

Tilasin pitkästä aikaa vähän kosmetiikkaa ▬ Olin tekemässä tästä myös postauksen, mutta huomasin sitä tehdessä, että kuvat oli epäonnistuneet, joten se luonnos lähti samantien roskiin. Cocopandalta lähti mukaville alennuksilla matkaan Beautyblender Wave, Tangle Teezer Wet Detangler ja NYX Sugar Trip Lippie Vault - lahjapakkaus, sekä normihinnalla Shelas ihokarvanpoistohöyliä. Kaikki muut ovat olleet oikein jees, varsinkin NYXin 36 uutta huulituotetta, mutta tuohon hiusharjaan olin vähän pettynyt. Alkuperäinen muotoilu on sittenkin parempi.

Oli aika riisua koti joulusta ▬ Kun jouluaatostakin oli kulunut tasan kuukausi, päätin ottaa joulukoristeet pois ja riisua joulukuusen takaisin varastoon. Olisin tehnyt tämän jo aiemmin, mutta en vaan aikaisemmin jaksanut. Vaikka tottakai jouluihmisenä vähän harmitti ottaa kaikki kiva jouluinen pois. Mutta alle 12kk ja ne voi laittaa taas esille!

Tilasin itselleni uudelleen Denverin retroradion ▬ Toinen kerta toden sanoo? Siinähän kävi tosiaan niin, että mun black fridayna ostettu retroradio meni kahdessa viikossa rikki. Tokmanni ei syystä tai toisesta lähettänyt uutta tilalle, vaan he mun pyynnöstä huolimatta hyvitti koko laitteen, mikä sekin oli ihan ok siinä raha tilanteessa. Nyt kuitenkin tilillä oli sen verran ylimääräistä ja halu oli niin kova saada tämä laite itselle, joten menin tilaamaan sen uudelleen. Toivottavasti tämä radio kestäisi paljon pidempään, koska en vaan voi elää ilman tätä masiinaa. ♡

Kävin läpi mun Spotify soittolistoja ja tein uusia ▬ Vitsit, miten tyydyttävään niinkin yksinkertainen asia voi olla. Vaikka soittolistojen muokkaaminen onkin vielä kesken, voin kertoa miten hyvä mieli siitäkin tulee, että ne soittolistat on järjestyksessä. Onhan se myös mukavampaa aloittaa musiikin kuuntelu, kun on valmiita soittolistoja mistä valita.

Innostuin tilaamaan myös tv-tason ▬ Retroradion myötä mulle iski hirveä sisustuskriisi. Halusin jotain muutosta mun kotiin, joten niimpä vihdoin aloin etsimään tv-tasoa ihan tosissani. Sellainen loppujen lopuksi löytyi ja nyt jännitetään, olenko siihen alkuunkaan tyytyväinen. Tv-taso saapuu minulle toivottavasti jo ensi viikolla!

Minkälainen sun tammikuu oli?

Jätä kommentti

© Niihin hetkiin. Design by Eve.