Olen koko alkuvuoden miettinyt, kirjottaisinko ollenkaan mitään perinteistä vuosikoostetta edellisestä vuodesta, mutta sitten kuitenkin ajattelin sen tehdä. Vaikka korona totta kai olikin iso osa vuotta 2020, kulki se itsellä vain pienessä sivuroolissa. Vuosi 2020 oli itselle täysin poikkeuksellinen vuosi - ilman koronaakin. Jokaisesta vuodesta on melkein tähän asti saanut sanoa, että tämä oli paskin vuosi. Vuosi 2020 ei ollut poikkeus. Se oli yksi kamalimmista vuosista, joka päättyi sumuisissa merkeissä. Enkä puhu nyt säästä, joka oli täällä Tampereella hyvin sumuinen. Käydään nyt niitä vuoden kohokohtia vähän läpi, sillä mahtui sinne muutama positiivinen ja unohtumaton tapahtuma ja hetki, jotka teki vuodesta 2020 vähemmän huonon ja kamalan.Vuoden 2020 kohokohdat:

Dannyn konsertti Tampere-talosssa tammikuussa - Tammikuu starttasi iso D:n konsertilla, ja tuolloin luulin, että tästä alkoi hyvä keikkavuosi. Voi miten väärässä ihminen voi olla. Siitä itse konsertista voisin sanoa sen verran, että ikä näkyy kyllä tämän herran menossa. Konsertin jälkeen oli sellaiset fiilikset, että tulipahan Danny nähtyä, mutta ei tarvitse toista kertaa mennä. En kauheasti tykännyt siitä, että Dannyä nähtiin lavalla ainoastaan puolet koko konsertin ajasta. Maksoin Dannystä, en tuntemattomista tytöistä, jotka veivät koko shown.

Tapparan ainokainen peli paikanpäällä & fanitapaaminen - Kävin koko vuoden aikana tasan kerran katsomassa Tapparan peliä. Siihen oli tottakai syy. Pelin jälkeen oli Bar Ihkussa jälkipelit, jossa oli haastateltavana Tapparan ihanat maalivahdit Christian Heljanko ja Michael Garteig. Täytyy myöntää, että aiemmin olin aivan hulluna Heljankoon, mutta tuon illan jälkeen mun puhelin täyttyi Garteigin kuvista, joten kelkkani taisi kääntyä. Onneksi mun kaveri tuli sinne Ihkuun illalla, joten hän sai/joutui olemaan mun tulkkina, koska mähän en osaa puhua sitä englantia. Täytyy sanoa, että tuo ilta oli sellainen, että harmitti todella paljon, etten osaa. Tuon illan jälkeen mulla oli yhteiskuvat molemmilta ja kiitos kaverini, sain Garteigilta nimmarin omistuksella. ♡ Punastelen täällä vieläkin kuin pikkutyttö!

Uusi sohva; divaanisohvasta tuli totta - Olin niin pitkään haaveillut uudesta sohvasta, ja maaliskuussa siitä tuli totta. Bonukset ja tuplapalkka mahdollistivat tämän haaveen. Vaikka rahat olisi voinut käyttää järkevämminkin, niinkuin yleensä, mutta halusin silti ostaa uuden sohvan. Eikä se mielestäni ollut mitenkään turha ostos. Sainpanhan kodistani viihtyisämmän ja onhan tämä muutenkin ollut aivan ihana!

Bloggaamisen uusi alku & oma verkkotunnus - Elin alkuvuonna jonkinlaista kriisiä blogini kanssa. Päätin poistaa koko blogini joskus maaliskuussa, ja siirryin miettimään mitä haluan blogin kanssa tehdä. Toukokuussa syntyi tämä uusi blogini, kun päätin haluta kirjoittaa edelleen lifestyle painotteista blogia. Kesäkuussa toteutui myös mun yksi haaveistani, kun rekisteröin itselleni oman verkkotunnuksen.

Avun hakeminen mielenterveysongelmiin - Elokuussa tapahtui jotain, mikä ajoi mut hakemaan apua. Tästä tapahtumasta en ole vieläkään valmis avautumaan tänne, saatika avautumaan muutenkaan. Jokatapauksessa, matka ongelmien ratkaisuun alkoi. Toki se ei ollut helppo. Siitä avauduin tarkemmin tässä postauksessa. Matka on edelleen kesken, enkä tiedä tällä hetkellä tuleeko se ikinä päätökseen. Tuskin.Uudet pelikonsolit; PlayStation 4 & Super Nintendo (SNES) - Mulla oli ollut pitkään mielessä uuden PlayStationin hankinta, sillä mulla on Play Station 2, jonka peliohjaimen johdot ei ylety sohvalle asti. Tykkään kuitenkin pelata sen verran paljon, joten päätin sitten loppujen lopuksi hankkia PlayStation 4:sen. Sen tilaaminen ei mennyt ihan putkeen, sillä menin tilaamaan sen vahingossa kahteen kertaan. No onneksi se päättyi ihan hyvin ja maksoin vain yhdestä konsolista. Olen kyllä ollut todella tyytyväinen tähän ostokseen, sillä tässä konsolissahan on mm. Spotify ja Yle Areena, mitkä ovat mulla kovassa käytössä. Syksyllä mun mieleeni tuli puolestaan SNES ja Donkey Kong. Mua alkoi harmittamaan niin paljon se, että menin aikoinani myymään meidän vanhan SNES -konsolin, joten päätin etsiä jostain toimivan Super Nintendon ja määhän löysin! Sitä nostalgian määrää. ♡ Tulen kirjoittamaan tästä sitten vähän myöhemmin.

Denverin retroradio, joka meni alle kahden viikon rikki - Hankintoja oli enemmänkin, sillä innostuin black fridayna tilaamaan itselleni Denverin retroradion, josta puhuin enemmän tässä postauksessa. Sen kanssa elo ei pitkään kestänyt, sillä sehän meni alle kahden viikon rikki, kun jokin äänentoistossa posahti rikki. Yllättikö, että olin mahdollisesti saanut jonkun maanantai kappaleen? Ei ainakaan minua. Jos jotain positiivista täytyy hakea, niin ainakin säästin sen 100€, kun Tokmanni ei lähettänyt minulle uutta soitinta, vaan he hyvittivät sen suoraan.

Kelan mukava kirje jouluaatonaatona - Kelalta tuli vihdoin päätös mun kesällä tekemään valitukseen, joka liittyä liikaa maksettuun asumistukeen. Valitukseni he tietenkin hylkäsivät, eivätkä he tietenkään edes kohtuullistaneet maksettavaa summaa. En aluksi sisäistänyt koko kirjettä, koska siinä oli niin paljon tekstiä, mutta sitten kun tajusin miten asiat ovat, olin lähellä romahtaa. Mun suunnitelmat meni täysin uusiksi ja tiesin, että vuodesta 2021 tulee rahallisesti erittäin haasteellinen. Tässä on paljon omaa syytä, mutta vaikka perustelin Kelalle sen aika hyvin, miksi näin on päässyt käymään, ei heiltä herunut sympatiaa sitten yhtään.

Vuosi päättyi koronatestiin - Joulun jälkeen kun arki koitti, tunsin oloni hieman flunssaiseksi. Menin koronatestiin, vaikka oireeni ei missään vaiheessa pahentuneet, vaan ne oli kokoajan hyvin lieviä, mutta näinä aikoina päätin varmistaa, ettei kyse ollut koronasta. Ei ollut, sillä tulos oli onneksi negatiivinen. Onpahan tämäkin sitten koettu ainakin kerran!

Vuosi 2020 ei kuulosta kovin pahalta, mitä tässä postauksessa kerroin. Täytyy muistaa se, että kaikkea ei vaan voi eikä pysty kertomaan julkisesti. Mitä odottaa vuodesta 2021? En vittu tiedä. Jouluna tuli mässäiltyä, ja vielä sen jälkeenkin on tullut syötyä kyllä niin paljon, että jonkinlainen laihdutuskuuri on ainakin aloitettava, sillä kiloja on tullut muutenkin lisää. Toivon ainakin, että vuosi 2021 olisi jollain tapaa muutosten vuosi. Muuta en uskalla enää toivoakaan.

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡