Helmikuussa..

28. helmikuuta 2021


HELMIKUU 2021


 • Mun tv-taso saapui ja se oli pelkkää rakkautta ♡ ▬ Viikko tilauksen jälkeen mun luokse tuotiin uusi tv-taso. Enää ei tarvinnut kuin kasata se. Monen tunnin jälkeen se oli vihdoin kasassa ja sain olla tyytyväinen lopputulokseen, jonka näette tästä postauksesta. Yllättävän nopeasti silmä tottui siihen, että se tv onkin nyt vähän alempana kuin ennen.
 • Blogin värimaailma vaihtui ▬ Tykkäsin kovasti mun edellisestä nuden sävyisestä väriteemasta, mutta tulin siihen lopputulokseen, että parempi valita vähän näkyvämpi väri. Väriksi valikoitui tuttu ja turvallinen vaaleanpunainen.
 • Aktivoiduin enemmän Instagramissa ▬ Olen alkanut enemmän suunnittelemaan myös Instagramin puolelle tulevia julkaisuja. On ollut kiva aktivoitua myös sinne, vaikka tykkäysmäärät ovat mitä ovat. Yritän vain elää kokoajan niin, etten hakisi mitään täydellisyyttä mun kuvilla tai saatika hae sitä täydellisen näköistä feediä, koska se usein lannistaa mun Instagramin käyttöä. Mun instagram ei tule olemaan täynnä mitään täydellisen vaaleita kuvia.
 • Pääsin vihdoin psykologin vastaanotolle ▬ Soitin psykologille aikaa n. 1,5kk sitten, joten jännitin todella paljon tätä käyntiä. Tuntui todella vaikealta puhua niistä vaikeista ajoista, kun aikaa oli kulunut niin paljon ja oma mieli oli muuttunut paremmaksi, kuin silloin. Mutta siitä selvittin ja sain muutamia hyviä eväitä miten jatkaa eteenpäin.
 • Elämältä tippui pohja ▬ Juuri kun olin pikku hiljaa nousemassa ylös, tapahtui romahdus. Liian lyhyeen aikaan tapahtui sellaisia asioita, joista on vieläkin vaikea päästä yli. Suurin virheeni oli se, että yritin - ehkä liikaakin.
 • Itkin pitkästä aikaa ▬ Tämä liittyy vähän edelliseen, mutta on omalla tavallaan oma tarinansa. Mähän en osaa itkeä, vaikka mulla olis kuinka paha olla. Nyt itkin ja niinhän siinä kävi, että itkin lähes kaiken pahan olon pois kerralla. Itkusta ei meinannut tulla loppua, koska olin todella rikki. Olen edelleen, mutta enää en itke.
 • Tilasin pizzaa kotiinkuljetuksella, mutta sain väärän pizzan ▬ Kaiken pahan jälkeen tämä oli asia, joka otti päähän tosi paljon. Haistoin jo matkalla keittiöön, että valkosipuli haisi aika vahvalle. Totuus paljastui, kun avasin laatikon ja sieltä paljastui jonkun muu pizza, missä oli mm. herkkusieniä ja valkosipulia ja kumpaakaan en voi sietää. Aluksi ajattelin, etten jaksa valittaa asiasta, mutta tein kuitenkin valituksen, koska pystyin syömään pizzasta vain puolet. Se kannatti, sillä sain koodin ilmaiseen pizzaan. Muutenkin Kotipizzan palvelu tässä asiassa oli hyvä!
 • Suutuin, kun tajusin että parhaimmat karkkipussit lopetetaan ▬ Mun mieleen tuli Fazerin Ässä VaahtiX karkit ja oitis olisin halunnut niitä ostaa, mutta yllättäen niitäkään ei enää valmisteta. Googlettamisen jälkeen löysin ja muistin toisen kauan aikaa sitten lopetetun karkkipussin; Ässä Pehmix. Miksi kaikki hyvä lopetetaan?

Helmikuu piti olla blogin kannalta paljon aktiivisempi, mutta toisin kävi. Nyt blogi onkin ollut pienen tovin kokonaan hiljaa, sillä energiaa ei ole ollut mihinkään kohta pariin viikkoon. Toivoisin, että mun into edes blogiin taas palaisi pian.

2 kommenttia

 1. Sun helmikuuhun on kyllä mahtunut paljon! Jospa maaliskuussa pääsisit huonoista jutuista yli ja tapahtuisi vaikka mitä kivaa! Tää uusi värimaailma blogissa on aivan ihana :)

  VastaaPoista

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve. Edited by Minna.