Olohuoneeseen päivitystä uudella tv–tasolla

Ai ettien että! Mun oma pikku tupa alkaa näyttämään pikku hiljaa aikas kivalta. Mun tilaamani tv-taso saapui viime perjantaina, viikko siitä kun tein tilauksen. Tv-taso on Jyskin VEDDE kahden laatikon tv-taso. Se sopi melkein täydellisesti mun vanhan lipaston kanssa, joten yhdessä ne muodostavat mukavan kokonaisuuden. On niin parasta, kun ne laitteet on katevämmin ja ennenkaikkea sain johdot vähän paremmin piiloon. Kaiutinjärjestelmän kanssa meinasi olla aluksi hankaluuksia, joten se oli ainoa asia mitä kaipasin edelliseltä kokoonpanolta, sillä se oli kuin tehty Ikean LACK hyllyköihin. Nyt olen kuitenkin jo tottunut siihen, että se subbari on hassusti esillä tv-tason ja lipaston välissä. Yllättävän nopeasti silmäkin tottui siihen, että tv onkin vähän alempana kuin ennen. En voi olla mitän muuta kuin tyytyväinen. ♡ Aluksi muuten ajattelin selviäväni yksin tämän kasaamisessa, mutta onneksi isäni saapui paikalle tätä kokoamaan, sillä en todellakaan olisi saanut tätä yksin kasattua!


MUN VIIHDEKESKUS ENNEN


Oli pakko ostaa myös uuden tv-tason kunniaksi tulppaaneja, jotka ovat erittäin kauniita. En ole aiemmin ostanut tulppaaneja, joten yllätyin miten kivalta ne näyttää. Tosin nyt ne ovat jo kuolleet. Niitä täytyy ostaa kyllä useammin. ♡

Miltä uusi tv-taso teidän silmiin näyttää?

4 kommentti​a

 1. Oi miten kivan näköstä, ihanan persoonallista! Tykästyin tosi kovasti sun blogiin tän vierailun perusteella, jään kyllä lukijaksi :) Kukkia pitäisi todellakin ostaa useammin! Mullakin on just ihania neilikoita pöydällä ja on uskomatonta, kuinka paljon kukat voivat piristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ja tervetuloa! :) Kyllä. Minäkin ostin tulppaanien jälkeen vaaleanpunaisia neilikoita, ja nekin ovat kyllä super nättejä :)

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus! Tietyt ikean merkkijutut pistää kovasti silmään ja nyt tuo vaihto teki paljon kodikkaamman näköiseksi sun olkkarin :) Tommonen ikean expedit 2x2 meilläkin on mutta ollaan siihen hankittu ovet+lipastot jotka on DC-fixattu omaan makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitoksia paljon! :) Mullakin oli mielessä hankkia nohin hyllyköihin esimerkiks jotain laatikoita, niin olis saanu tavarat piiloon ja vähän siistimmän näköiseksi, mutta se sitten jäi. Pieni fixailu on aina piristävää!

   Poista