Ystäväkirjahaaste

Blogeissa on nyt paljon kiertänyt tällainen ystäväkirjahaaste, ja tottakai minäkin tämän toteutin, koska rakastan edelleen blogihaasteita. Nappasin tämän Helmin blogista. Näistä oppii aina jotain uutta siitä bloggaajasta, toivottavasti myös tekin minusta jotain. Pyydän näin etukäteen anteeksi sitä, että tuli johonkin vastattua liian huumorilla ja sarkastisesti, mutta ennimäkseen vastasin ihan rehellisesti. Huumori on se, mikä auttaa minua eteenpäin. Elämä olisi tylsää ilman huumoria, ja sitä haluan täällä blogissakin välillä viljellä.


Ikä: 26, ensi kuussa jo 27.

Kuinka pitkä olet: 172cm. En jaksanu mitata, pitääkö tämä edelleen paikkansa, mutta luulisin.

Silmien väri: Tumman ruskeat.

Koulupolku: Peruskoulun jälkeen kävin vuoden mittaisen ammattistartin, jonka jälkeen pääsin ammattikouluun opiskelemaan liiketalouden perustutkintoa. Kuka tietää, jatkuuko tämä polku joskus..

Keskiarvo: En todellakaan muista. Huono se jokatapauksessa oli.

Viihdyitkö koulussa: Joo ja en. Ala-asteella enimmäkseen en. Yläaste oli ihan ok. Ammattistartti ihan ok kuten myös ammattikoulu. Ammatikoulu aikaa varjosti jo masennus, joten olen kiitollinen siitä, että kuitenkin valmistuin.

Kotieläimiä: Kun olin pieni, meillä oli kaksi koiraa ja kissoja.

Lempiväri: Aina ja ikuisesti vaaleanpunainen. Sininen ja oranssi on myös hyvät värit.

Onko sinulla sisaruksia: Ei. Olen saanut kokea hetken, miltä tuntuu kun on pikkuveli(puoli). 

Lempivuodenaika: Talvi ja kesä. 

Paras lukemasi kirja: Aapinen.

Paras näkemäsi elokuva: Kyllä se on Kulkuri ja joutsen. Tähän voisi vastata myös Titanic, mutta ehkä se on liian klassikko ja niin yleinen vastaus. Rakastan tuota Kulkuri ja joutsen elokuvaa, koska se on niin hyvä ja koskettava, sekä sopivan pitkä.

Lempiyhtyeesi: Popeda.

Mikä biisi soi nyt: Tapio Rautavaara - Pispalan poikia ollaan.

Mitä rakastat: Blogin kirjoittamista ja pelaamista.

Mitä inhoat: Meinasin aluksi vastata elämä, mutta ehkä inhoaminen on väärä muoto, koska se tunne on enemmän vihaa. Mä inhoan kalaa, mustikoita ja ikäviä ihmisiä, jotka valittaa aina K-A-I-K-E-S-T-A.

Mitä odotat tällä hetkellä: Tällä hetkellä elämässä ei ole mitään odottamista. Paitsi ehkä se, että korona häviäisi maailmasta ja elämä olisi kaikin puolin kivaa. Ah, nyt keksin. Odotan sitä, että pääsen Matin ja Tepon keikalle! Ja viikonlopun pelejä.

Harrastatko liikuntaa: En. Paitsi jos parvekkeen ja sohvan välillä ravaamista voi kutsua liikunnaksi.

Soitatko mitään soitinta: En, koska en osaa. Paitsi välillä soitan suutani.

Mitä harrastuksia sinulla on: Helmi tähän vastasikin, että harrastus on vähän huono käsite ja allekirjoitan sen täysin. Jos sovitaan, että harrastukset on yhtä kuin se, miten kulutan vapaa-aikani, niin tämän blogin ylläpitäminen, eri pelien pelaaminen, erilaisten meikkilookkien kokeileminen ja kynsien koristelu (joka on edelleen tauolla nysäkynsien ansiosta).


Mikä kamera sinulla on: Minijärjestelmäkamera Canon EOS M10, joka on jäänyt hyvin vähäiselle huomiolla viime aikoina, koska otan lähes kaikki kuvat mun puhelimella (iPhone 11 Pro Max). 

Syötkö suklaata: Hyi, päivittäin, koska joku on ostanut sitä kaikki kaapit täyteen.
 
Suklaa vai salmiakki: No suklaa tiätty. 

Lempijäätelö: Suklaabanaani jäätelö oli parasta, mutta sitä ei saa enää. Solero Exotic on vuosien aikana säilynyt kyllä lempijäätelönä, mitä tulee irtojäätelöihin. Muistan, kun nuorempana ostin monipakkauksen ja melkein söin ne kaikki 3 kerralla.

Sauna: BEST! Haaveissa on asunto, missä olisi oma sauna, koska yleiset saunat ei vaan houkuta. 

Paras paikka missä olet käynyt: Hakametsän jäähalli.

Maa, johon haluaisit matkustaa: En pidä matkustamisesti, saatika mihinkään ulkomaille, mutta toisaalta mun sisällä asuu vieläkin se Minna, joka haluaisi käydä Lontoossa, eli ehkä Englantiin joskus, jos mun mukaan lähtee tulkki. (Janne Tulkki käy myös!)

Meikkaatko kouluun: En meikannut oikeastaan koskaan, koska siihen ei ollut aikaa. En muistaakseni edes ammattikoulussa meikannut. Toki mä laitoin meikkivoidetta, mutta en laske sitä vielä meikkaamiseksi.

Kadutko jotain: Ainahan sitä elämässä jotain katuu, mutta pitää vain yrittää elää niin, ettei niille tehdyille asioille voi mitään, eikä voi muuta kuin yrittää elää toisin ja oppia niistä virheistä. Mennyttä aikaa kun ei saa takaisi.

Haluaisitko muuttaa jotain itsessäsi: Oi kyllä. Jätän kuitenkin sen listan kirjoittamatta tällä kertaa.

Lempijuhlasi: Joulu.
 
Välitätkö muiden mielipiteistä: Välillä liikaa. Yritän kuitenkin olla välittämättä.

Tuomitsetko ennen kuin tunnet: Kyllä, ja ehkä se aina ei ole hyvä juttu.

Mistä haaveilet: Siitä, että olisin oikeasti onnellinen, rakastaisin itseäni ja asuisin täydellisessä asunnossa, jota voisi kutsua rakkaudella kodiksi. Meikkaamisen saralla haaveilen siitä, että oppisin tekemään kunnon varjostukset.
 
Mitä teet teit tänään: Katsoin Kumman kaa -sarjaa, nukuin päikkärit, katsoin loput jäljellä olevat jaksot Kumman kaasta ja sen jälkeen avasin koneen ja aloin kuuntelemaan musiikkia. Ai niin, lämmitin mä myös eilistä ruokaa.

4 kommentti​a

  1. Jee, tätäpä oli mielenkiintoista lukea! Oppi kerralla paljon uusia juttuja :) Joulu on kans mun lempijuhla!

    VastaaPoista
  2. Apua hei olipa kiva löytää siun blogi, liityin lukijaksi! ♥

    VastaaPoista