Maaliskuussa..

31. maaliskuuta 2021


MAALISKUU 2021


  • Mun Matti & Teppo levykokoelma kasvoi kahdella uudella levyllä ▬ Tavoitteena on siis kerätä kaikki heidän CD-levyt. Vielä niitä puuttuu aika monta, mutta pikkuhiljaa edetään tavoitteeseen, hitaasti mutta varmasti.
  • Vietin viikon "loman" entisessä kotikaupungissa ▬ Oli pakko lähteä neljän seinän sisältä pois. Syy ja tarkempia kuulumisia löytyy edellisestä postauksesta. Yllätyin muuten siitä, että pystyin olemaan jopa viikon pois kotoa.. 
  • Täytin 27 vuotta ▬ Tuntuu hullulta lähestyä kovaa kyytiä lukua 30. Muuten yksi lisävuosi ei tunnu juuri miltään.
  • Nettishoppailu karkasi "vähän" käsistä ▬ Tein vähän lohtu ostoksia.. Voi niitä myös sanoa synttärilahjoiksi itselle itseltäni. Tilasin mm. meikkejä, vaatteita, ihokarvanpoistolaitteen, pelejä sekä DVD-levyjä.. Huomisesta alkaen olenkin täydellisessä ostolakossa! Jos teitä kiinnostaa, voisin tehdä ainakin meikkiostoksista postauksen?
  • Löysin parannetun oikeinkirjoituksen tarkistuksen ▬ Kirjoittamisesta tuli niin paljon helpompaa, kun löysin Chrome selaimeen tämän oikeinkirjoituksen tarkistuksen. Eiköhän tämän jälkeen kirjoitusvirheet ole aika minimissä.
  • Blogi sai oman sähköpostin ▬ Sähköpostia olin miettinyt todella pitkään, mutta nyt sen sitten lopulta päädyin tekemään. On kätevämpää, kun kaikki blogiin liittyvät postit menee eri osoitteeseen. Osoitteen löydät Info-sivulta.
  • Kotini sai pikku uudistuksia ▬ Musta sohvapöytä sai lähteä ja Ikean KALLAX hylly koki pienen muodonmuutoksen. Yritän tästä tehdä postauksen, joten näette sitten lopputuloksen myöhemmin..
  • Jäin pahasti koukkuun uuteen mobiilipeliin: Crash On the Run ▬ Sattumalta näin kyseisen pelin mainoksen, joten olihan se ladattava heti kun se oli mahdollista. Jäin aivan samantien koukkuun tähän peliin, koska tämä on ehkä paras kännykkäpeli ikinä! Voittaa helposti Candy Crush Sagan! Ruutuajat tosin paukkuu pahasti yli..

Mites teidän maaliskuu?

Jätä kommentti

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve. Edited by Minna.