Pitkästä aikaa kauneus aiheista postausta! Nyt kun aktivoiduin kunnolla tänne blogiin, ajattelin että haluan ehdottomasti tehdä enemmän kauneus aiheisia postauksia. En ole näissä vaan kauhean hyvä, vaikka aihe onkin itselle hyvin mielenkiintoinen. Nyt kun olen taas kiinnostunut uudelleen meikkaamisesta, ajattelin tulla esittelemään mun tämänhetkisiä meikkisuosikkeja. Osa tuotteista oikeastaan onkin hyvin pitkäaikaisia suosikkeja. Kauneus aiheeesta vielä sen verran, että haluan jossain vaiheessa tulla esittelemään ainakin mun arkimeikin tänne. Salaa haaveilen, josko voisin enemmänkin esitellä mun meikkilookkeja, mutta saas nähdä.

Ihanaa muuten esitellä likaisia meikkipaletteja!
Viva La Diva Metallic Eyeshadows & Liner Palette

Ensimmäisenä on vuorossa paletti, jota käytän aika usein silloin, kun haluan jotain kimallusta luomille. Viimeksi ystävänpäivä meikkiin käytin kyseisen paletin jokaista vaaleanpunaista sävyä. Tämä on aivan huippu paletti sen vuoksi, että tästä löytyy niin monta ihanaa sävyä! Jos haluaa esimerkiksi tehdä jonkilaisen Suomi meikin, sekin onnistuu tämän paletin avulla.


NYX Ultimate Shadow Palette Warm Neutrals

Sitten paletti, joka on täydellinen perus neutraalien sävyjen paletti. Loistava paletti arkikäyttöön!


NYX Liquid Suede & Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick

Sitten mun ehdottomat lempi mattahuulipunat! NYX Liquid Suede tuli tutuksi joulukalenterista ja Ciatén huulipunat tuli tutuksi siten, että ostin kaksi minipunaa testiin joskus muutama vuosi sitten. Liquid Suede huulipunia on täysikokoisina tällä hetkellä kaksi ja tämä Vintage sävy on ehdottomasti suosikkini. Minipunia löytyy kyllä enemmän kuin muutama. Ciatén huulipunia ei ole kuin tämä yksi täysikokoinen (tällä hetkellä 😉) ja se on sävyssä Smitten, mutta on ehdottomasti se lempi huulipuna!


essence I love extreme crazy volume mascara & H&M Dipliner Ink

Tässä onkin kaksikko, jotka ovat olleet jo useamman vuoden mulla arkikäytössä. I love extreme crazy volume ripsiväri on vaan ehdottomasti paras ripsari, mitä olen kokeillut. Tällä saa todella näyttävät ripset ja kun ottaa huomioon vielä hinnan, on se ylivoimaisesti paras. H&M:n eyelineriä suositteli joskus vuosia sitten joku kauneustubettaja. Tottakai sitä sitten kokeilin heti ja siitä lähtien se on ollut mun luotto eyelineri. Tämä oli ensimmäinen eyelineri omalla kohdalla, jossa oli todella hyvä kärki, joten sillä sai todella tarkkaa jälkeä. Välissä olen muitakin kokeillut, mutta ei ole tämän voittanutta. Tämä myös hinnaltaan paras.

Oliko joku näistä myös sinun meikkisuosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, meikkijutut on ihan parhaita! Essencen ripsarit ovat todella suuria yllättäjiä. Tuota kyseistä ripsaria en oo testannu, mutta tän postauksen perusteella se kuulostaa todella houkuttelevalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäät, sillä näitä onkin luvassa lisää ihan lähiaikoina. 😊 Voin kyllä suositella tuota ripsiväriä lämpimästi. Muut essencen ripsivärit eivät olet olleet läheskään yhtä hyviä kuin tämä. 😊

      Poista

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡