Olohuoneen sisustussuunnitelmia

11. maaliskuuta 2021

Mun sisustusunelmat pysyy unelmina varmaan eläkepäiviin saakka. Onneksi kuitenkin niitä voi toteuttaa pienin askelin. Noin vuosi sitten sain hankittua vihdoin pitkään haaveilemani divaanisohvan, ja nyt olen saanut vihdoin ostettua tv-tason, jonka näette täällä. Divaanisohva jonkin verran määrittelee mun sisustusta. Olenkin saanut vähän hahmoteltua päässäni sitä, minkälaisen sisustuksen haluan juuri olohuoneeseen. Olen päättänyt kokonaan luopua mustasta ja valkoisesta sävyistä, ja tilalle tulee harmaa ja ruskea/tammi. Olen noin vuoden katsonut harmaata sohvaani ja tammen sävyistä lipastoani vierekkäin ja tullut siihen tulokseen, että tätä minä haluan. Tässä tuleekin pieni update mun uusista sisustusunelmista.


Mitä olohuoneeseen vielä tarvitsen, että se on täydellinen?


HORSENS HYLLY: JYSK ▬ HORSENS HYLLY: JYSK ▬ VEDDE LIPASTO: JYSK ▬ VEDDE LIPASTO: JYSK
SKALS KAAPPI: JYSK ▬ SKALS HYLLY/TILANJAKAJA: JYSK

Lipastoja katsoin varmuuden vuoksi, jos mun tämänhetkinen lipasto ei olisi sopinutkaan yhteen mun uuden tv-tason kanssa, mutta kyllähän ne ihan hyvin sopivat yhteen. Mietinnässä on kuitenkin, josko luopuisin tästä nykyisestä ja ostaisin saman sarjan lipaston, kuin mitä tv-taso on. Mun mustat Ikean LACK hyllyt menee tottakai vaihtoon jossain vaiheessa, joten tilalle täytyy löytyy ainakin yksi hylly kirjoille. Nuo Jyskin SKALS hyllyt näyttää kyllä erittäin kivalta. Mutta onkohan ne vähän liian vaaleat? Ainakin kuvien perusteella nuo ensimäisenä kuvassa olevat Jyskin HORSENS hyllyt sopisi mun tv-tason kanssa hyvin.
 
MILLA SOHVAPÖYTÄ: SOTKA ▬ BALSATRE MATTO: JYSK ▬ DAY-KUKKAPYLVÄS: SOTKA


Koska omistan mustan sohvapöydän ja olen muutenkin halunnut todella pitkään ostaa pienemmän sohvapöydän, on aika katsoa myös niitä sillä silmällä. Tykästyin aika nopeasti Sotkan MILLA sohvapöytään, joka näyttää aika kivalta, mutta ehkä arveluttaa hieman se, onko se todella noin tumma oikeasti. Mun eteen tuli myös matto kriisi. Jotenkin olen kyllästynyt mun nykyiseen nukkamattoon. Se on mielestäni vähän liian iso ja haluan muutenkin sileän maton. Olen aika vakuuttunut siitä, että haluan tuon Jyskin BALSATRE maton, mutta ehkä kuitenkin etsin sitä vielä sopivampaa. En ole ollenkaan varma tuosta väristä sittenkään. Viirivehkalle olisi myös kiva löytää oma "jalusta", sillä se on nämä vuodet ollut pelkän jakkaran päällä, mikä sekin on kyllä toiminut. Tuollainen kukkapylväs olisi kyllä aika kiva myös sen takia, että viirivehkani pääsisi hieman korkeammalle.

CD-teline on myös sellainen, joka menee vaihtoon jossain vaiheessa. Ainakin siinä vaiheessa, kun kaikki CD:t ei enää mahdu nykyiseen. Tai sitten hommaan vähän isomman hyllyn, johon mahtuu kirjojen ja koriste-esineiden lisäksi myös CD:t. 🤔 Mullahan on myös edelleen suunnitteilla sellainen Matti & Teppo -hylly, johon menisi kaikki CD:t ja kehystetyt yhteiskuvat ja nimmarit, mutta katsotaan toteutuuko tämä joskus. Mutta pikkuhiljaa mun olohuone/tupa näyttää oikeasti viihtyisältä.

Minkälaisia sisustussuunnitelmia teillä on tällä hetkellä?

Jätä kommentti

Instagram @mminkaro

© Niihin hetkiin. Design by Eve. Edited by Minna.