1. Jos voisit rakentaa talon ihan minne tahansa, niin minne sen rakentaisit? - Hmm, hyvä kysymys. Mun unelma olisi asua omakotitalossa, mutta haluaisin pysyä myös Tampereella. Ehkä täältä voisi löytyä joku rauhallinen paikka, jonne voisi rakentaa. Mutta toisaalta, voisi myös miettiä elämää jossain syrjäisellä seudulla?

2. Mikä on suosikkivaatteesi? - Ehdottomasti löysä t-paita ja legginsit, tai sitten löysät housut. Se paras kotiasu. Tykkään toki myös farkuista ja vähän juhlavammista vaatteista, mutta mukavuus edellä mentiin nyt..

3. Paras ominaisuus vastakkaisella sukupuolella? - Huomaavaisuus.

4. Minkä CD-levyn ostit viimeksi? - Aika moni varmasti vastaisi tähän, että kuka enää ostaa cd-levyjä, mutta minä ostan. Matin ja Tepon levyjä olen ostanut viimeksi (yllättyneet parijonoon). Levyt oli Toivon ja hiljaisuuden lauluja 3 ja Luotuja kulkemaan.

5. Missä olet mieluiten? - Kotona ehdottomasti. Minusta kun on tullut tällainen kotihiiri.

6. Missä et haluaisi ainakaan olla? - En ainakaan kovin kaukana kodista. Kuten yllä mainitsin, minusta on tullut kotihiiri ja kokonainen päiväkin tuntuu hirveältä olla pois kotoa. Yllätyin todella, että pystyin olemaan vähän aika sitten sen kokonaisen viikon pois kotoa.

7. Mistä kohdasta haluat että sinua mieluiten hierotaan?
- Onkohan tämä vähän tylsä vastaus, mutta hartioista.

8. Mihin aikaan yleensä heräät? - Silloin kun jaksaa ja viitsii herätä. Ajat vaihtelee tällä hetkellä paljon, koska en ole päässyt mihinkään rytmiin.

9. Mistä keittiökoneesta pidät eniten? - Niitä ei minulla kovin montaa ole, mutta kyllä se on se kahvinkeitin. Jokaisen aamun pelastaja!

10. Mikä saa sinut todella vihaiseksi? - Nykymaailman meno. Esimerkkinä tämä, että sanoit tai teit jotain, aina joku pahoittaa siitä mielensä. Tuntuu, että mistään ei saisi tehdä huumoria ja joskus 100 vuotta sitten sanottua vitsiä pitää pyydellä anteeksi tänä päivänä.


11. Jos osaisit soittaa jotain instrumenttia, mikä se olisi? - Varmaankin kitara. Olen jostain syystä aina halunnut soittaa sitä. En ole vaan koskaan edes harkinnut sen opettelemista.

12. Lempiväri? - Noh, en ikinä pääse vaaleanpunaisesta/pinkistä eroon. Se on aina yksi lempiväreistäni. Nykyään olen vaan alkanut tykkäämään tosi paljon myös sinisestä ja oranssista. Enkä viitannut tässä tamperelaiseen urheiluseuraan..

13. Mitä aamupalaasi kuuluu? - Kahvia. Jos syön jotain, on se todennäköisesti lautasellinen muroja tai sitten leipää.

14. Uskotko kuoleman jälkeiseen elämään? - En.

15. Suosikkilastenkirja? - Aapinen ja satukirjat! Velhon Satukirja oli yksi mun lemppareista pienempänä. Kultakutri ja kolme karhua taisi olla se suosikkisatu. Multa löytyy edelleen mun vanha Aapinen varastosta, koska siinä on jotain niin hienoa edelleen.

16. Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi? - Kyllä se on kesä, koska voi huoletta alipukeutua. Vaikka kesässä onkin ärsyttävää se, että on kokoajan kuuma, varsinkin kun on tällainen kuumakalle. Rakastan paljon myös talvea ja kylmää, mutta en hirveästi tykkää kerrospukeutua.

17. Mikä kotityö on mielestäsi tylsin? - Pyykkien ripustaminen. Mä voin kyllä täyttää pesukoneen ja laittaa sen jopa päälle.

18. Jos voisit saada jonkun supervoiman, niin mikä se olisi? - Tarvitsen ihan pelkkää supervoimaa.

19. Oletko koskaan neulonut mitään? - Joskus varmaan koulussa ja yritin mä ala-asteella ollessani myös kotonakin jotakin sukkaa neuloa, mutta inspiraatio loppui hyvin lyhyeen. Neulominen ei yksinkertaisesti ole minun juttuni.

20. Henkilö menneestä, jonka kanssa haluaisit päästä juttelemaan? - Varmaan isoäitini, johon en kerennyt kunnolla tutustumaan. Olin 3-vuotias kun hän kuoli, joten en muista hänestä mitään.

2 kommenttia:

  1. Siis ah, kotihiireily ja kahvinkeitin best ♥

    (Ja tää blogin ulkoasu! IHANA.)

    VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡