Näin kuvailisin mun viime aikoja. Tästä postauksesta tuli aika lyhyt, mutta toivottavasti silti tykkäätte tällaisesta.


Elämä ahdistuksen kanssa


Viime aikoina olen ahdistunut kunnolla tulevaisuudesta ja monesta muustakin asiasta. Itse asiassa jo tämän tekstin kirjoittaminen vähän ahdisti, mutta halusin kuitenkin tulla kirjoittelemaan viime aikojen tapahtumia. Haluan kuitenkin jakaa tänne vähän tämän tyyppisiä tekstejä, eli lyhyitä kuulumisia. Ahdistuksen kanssa olen koittanut tehdä niin, että ajattelen hetken niitä ahdistavia asioita, jonka jälkeen totean, että asiat on nyt näin ja laitan hyvän leffan pyörimään ja rentoudun.

Hammaslääkärissä hyppäämistä


Joku päästi taas hampaansa huonoon kuntoon.. Hammassärky ajoi minut vuoden tauon jälkeen hammaslääkäriin. Reikiä sieltä taas löytyi, joista muutama on jo paikattu ja vielä olisi paikattavaa jäljellä. Jo ensimmäinen hammaslääkärikäynti maksoi aika paljon, joten lompakko itkee mutta ainakin hampaat tulee nyt kuntoon. En muutenkaan tykkää yhtään hammaslääkäristä, koska olen aina jännittänyt niitä käyntejä. Lieneekö tässäkin syynä lapsuudenajan kokemukset.. Aina sieltä on kuitenkin selvitty hengissä, että sinänsä. Yritän kyllä nyt pitää hampaista parempaa huolta ja käydä tarkastuksessa säännöllisesti.

Arjen pienet ilot


Yksi päivä tulin super iloiseksi uusista patalapuista ja keittiöpyyhkeistä. Toisena päivänä sain iloita makuuhuoneen täydellisestä siisteydestä. Se kun ei ole ollut siistissä kunnossa aikoihin, mutta nyt on kaapit siistinä ja lattialla ei ole enää tavaraa. Kolmantena päivänä iloitsin letuista ja heti perään siitä, että siivosin keittiön heti ruoanlaiton jälkeen. Iloa tuo myös tällä hetkellä mun käynnissä oleva kaappiprojekti. On mahtavaa käydä läpi kaikki kaapit, heittää turha tavara pois ja järjestellä ne uuteen uskoon. Vaikka ahdistun helposti, tulen myös iloiseksi helposti ja pienistä asioista. Siitä olen kiitollinen.

Pyrin tällä hetkellä tekemään elämästäni hyvää - pienin askelin ja päivä kerrallaan.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡