Huhtikuussa

30.4.2021


HUHTIKUU 2021


Sain hoidettua vihdoin pakollisia ja tärkeitä asioita, kiitos TO DO-listan ▬ En ymmärrä miksi en ilman tuota listaa pystynyt hoitamaan asioita. TO DO-lista on kyllä super kätevä ja olen käyttämään sitä muihinkin juttuihin. 

Vuoden tauon jälkeen kävin hammaslääkärissä ▬ Kerroin tässä postauksessa, että ikävä hammassärky pakotti minut menemään hammaslääkäriin. Vieläkään en ole päässyt tästä vaivasta, vaikka reikiä jo muutamat paikattiin.  

Innostuin värittämisestä ▬ Kävin mun kaappeja läpi ja sieltä jostain syövereistä löytyi värityskuvia, joita olin tulostanut joitakin vuosia sitten. Siinä sitten järjestelemisen ohella aloin värittämään yhtä värityskuvaa ja huomasin, kuinka rentouttavaa se oli. Pakko löytää joku kiva aikuisten värityskirja, jota voi alkaa sitten värittämään.

Blogin ulkoasu koki pienen muutoksen ▬ Kyllä, JÄLLEEN KERRAN! Oli pakko vaihtaa väriteemaa, koska edellinen ei ollut jotenkin mun näköinen yhtään. En löytänyt mitään sopivaa väriä, joten päädyin vähän ehkä jopa tylsään mustaan takaisin. Uusi banneri oli myös pakko tehdä, koska löysin uuden kuvankäsittelyohjelman. 👀

Aloin suunnittelemaan tulevia postauksia oikeasti paperille ▬ Kerroin tässä postauksessa, että suunnittelen joskus postauksia ajastamalla niitä julkaistavaksi, vaikka ne ei olisi edes valmiita. Nyt en enää tee niin, vaan mulla on paperille tulostettuna julkaisusuunnitelma aina yhdelle kuukaudelle. Vielä kun osaisin sitä noudattaa.

Sain karsittua mun kynsilakka kokoelmaa ▬ Ennen karsimista mulla oli kynsilakkoja yli 100 kpl, mutta nyt niitä on enää 86 kpl. Se tuntuu aika mukavalta, koska kynsilakkojen määrä oli jossakin vaiheessa jopa yli 300 kpl. Mun kynsiharrastus ei tule todennäköisesti koskaan palaamaan sellaiseksi, mitä se oli joskus. Ja jos palaakin, niin pärjään hyvin tälläkin kokoelmalla. Ei se määrä, vaan laatu tässäkin asiassa.

Sain uuden kannettavan tietokoneen ▬ Mun sanat ei riitä kertomaan, kuinka onnellinen olen tästä. Mä elin pitkään tietokoneella, joka raasti mun hermoja olemalla niin hidas. Käynnistämisessä meni vähintään 10 minuuttia ja valokuvan se avasi peräti 5 minuutissa. On paljon kivempaa kirjoittaa nyt blogia ja suunnitella muitakin juttuja, missä tarvitaan tietokonetta. Vielä on paljon opettelua siihen, että tottuu tähän erilaisempaan näppäimistöön, siksi blogissakin on ollut nyt hiljaisempaa. Muuten olen oikein tyytyväinen tähän ja sain tämän muuten aika halvalla. 👌

p.s Hauskaa vappua! 🎉

Jätä kommentti

© Niihin hetkiin. Design by Eve.