Seuraavat kolme kuukautta tullaan näkemään mulla Lookfantasticin kauneusboksi! Halusin jotain piristävää näinä aikoina ja mikä muukaan se olisi kuin kauneusboksi. Kosmetiikkajoulukalenterit on yleensä siinä mielessä hyviä, että niistä saattaa löytää uusia tuotteita, mitä ei välttämättä muuten tulisi ostettua kokeiluun, ja sama pätee kyllä kauneusbokseihin. Mulla on kokemusta kauneusbokseista ainoastaan Livboxin kanssa. Siitäkin on aikaa kulunut 5 vuotta ja silloin boksi ilmestyi mulle tasan kaksi kertaa. Siitä jäi ihan hyvät fiilikset, joten nyt ajattelin taas tilata kauneusboksin ja jotenkin mua houkutti tilata kaikista eniten tämä Lookfantasticin kauneusboksi. Tilasin kolmen kuukauden jakson, mutta kieltämättä houkutti ottaa boksi useammaksi kuukaudeksi, koska silloin kuukausihinta olisi ollut edullisempi, mutta ajattelin kolmen kuukauden olevan ihan hyvän pituinen "kokeilujakso" tälle boksille. Niin jännittävää päästä avaamaan jotain, minkä sisällöstä ei tiedä mitään!☆ Avant Pink Orchid Subtle Restoring kosteuttava yöseerumi ☆ Mielenkiintoinen tuote testattavaksi. Mulla ei olekaan mitään yövoidetta tällä hetkellä käytössä.
☆ GLOV huulia kuoriva sormustin ☆ Uskon, että tätäkin testailen ihan mielenkiinnolla, vaikka en olekaan mikään aktiivinen huulien kuorimisessa.
☆ REN Evercalm™ Global Protection päivävoide herkälle iholle ☆ Vaikka en koe, että mun iho olisi herkkä, niin silti mielenkiintoinen tuote testattavaksi.
☆ Eyelure ¾ Length No.011 Light & Wispy irtoripset ☆ En tykkää! Mä en käytä irtoripsiä, sillä en koe niille tarvetta koska mun omat ripset on ihan riittävän pitkät.
☆ Nails Inc kynsilakka sävyssä Mayfair Lane ☆ Nämä ovat aina tervetulleita, mutta sävy olisi voinut olla ehkä toisenlainen, vaikka tämäkin ihan kiva perus sävy on.
☆ Beauty Pro Rose Infused kangasnaamio ☆ Nämäkin ovat tervetulleita. Tosin, mulla on näitä jonossa jo aika monta, eli täytyypä alkaa nyt käyttämään näitä..
Tästä ensimmäisestä kauneusboksista ei kauhean hyvä fiilis jäänyt. Jotenkin nuo irtoripset vaan laski pisteitä tosi paljon, varsinkin kun se oli ensimmäinen asia minkä näin. 😁 Mun mielestä irtoripset on tosi huono tuote tällaiseen kauneusboksiin, koska kaikki eivät käytä irtoripsiä. Mieluummin olisi sellaisia tuotteita, joita jokainen varmasti testaisi. Mun mielestä esimerkiksi voiteita ei voi ikinä testata liikaa. Toivottavasti seuraava boksi olisi vähän parempi ja ehkä paljon erilaisempi 👍 

 Olisiko teille tullut mieleisiä tuotteita tästä huhtikuun LF kauneusboksista?

2 kommenttia:

  1. Uuu tuo huulienkuorintajuttu on tosi mielenkiintoinen ja ihan uusi keksintö mulle, wau! :o Tosi kivoja tuotteita näyttää tulleen tän kuun boksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en minäkään ennen ollut tällaisesta kuullut. 😊

      Poista

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡