Tasan vuosi sitten aloitin blogaamiseen täysin puhtaalta pöydältä - pitkällisen pohdinnan jälkeen. Uusi alku tuntui kaikkein järkevimmältä ja hyvältä, vaikka kaikki pysyikin samana. Muistellaan nyt vähän kulunutta blogivuotta.

Tämä ensimmäinen blogivuosi uuden alun kanssa on ollut suurenmoinen. Uuden blogin myötä mun haamuseuraajat jäi pois ja kommenttiboksi on laulanut enemmän kuin vanhassa blogissani yhteensä. Olenkin erittäin kiitollinen kaikista saamistani kommenteista. Se luo uskoa, että tätä mun sekavaa blogia joku oikeasti lukee. KIITOS SIIS TEILLE 🙏 

Tutustuin ensimmäisen kerran blogin tilastoihin, ja täytyy sanoa että olin iloisesti yllättynyt. Blogin näyttökerrat on jostain syystä nousseet huomattavasti kevään aikana. Joulukuussa oli oikein kunnon piikki näyttökerroissa, siitä kiitos varmasti joulukalentereilla? Vuoden aikana tekstejä on tämä teksti mukaan lukien kertynyt 61 ja kommentteja 58.

Ensimmäisen blogivuoden suosituimmat postaukset tulee tässä:

1. UNBOXING! KICKS 24 Days of Beauty – joulukalenteri 2020

2. Meni rahahommat pieleen

3. Parhaat Vexi Salmen sanoittamat kappaleet | 15+1 suosikkia

Muuten, tämän blogin kanssa matkaa on kulunut siis 1 vuosi, mutta kaiken kaikkiaan blogivuosia minulle tulee tänä vuonna täyteen 10. Heinäkuussa 2011 astuin siis blogimaailmaan, ja sillä tiellä ollaan edelleen. En vieläkään tiedä, mikä minut vei aikoinaan Bloggeriin, mutta olen kuitenkin kiitollinen siitä, että olen löytänyt tämän harrastuksen, vaikka rakas ja aktiivinen harrastus tästä onkin tullut joskus vuosina 2014-2015. Paljon on näinä vuosina koettu bloggaajana!

Vieläkin mietin paljon sitä, mistä kirjoittaisin. Olen paljon miettinyt sitä, etten avaisi omaa elämääni niin syvällisesti, vaan kirjoittaisin lähinnä pintapuolisesti. Mutta mä en vaan pysty siihen, koska haluan kuitenkin olla rehellinen myös netissä, vaikka se ei niin viisasta ole. Tietenkään ihan kaikkia asioita ei yksinkertaisesti voi jakaa nettiin, eli joku raja sillä rehellisyydelläkin on. Tuntuisi tosi vaikeilta olla menemättä sinne pintaa syvemmälle, joten sama meno jatkuu. 

Ja nyt jos koskaan, tulen panostamaan ainoastaan teksteihin, koska ulkoasu muuttui nyt viimeisen kerran. Olen viimeisen vuoden aikana jojoillut sen kanssa, haluanko ulkoasuun sivupalkin vai en. Nyt siiten päätin, että haluan elää blogielämää sivupalkin kanssa. En edes halua miettiä, mitä musta ajatellaan, kun jatkuvasti blogin ulkoasu vaihtuu, mutta toistan tätä samaa lausetta, että mä vaan rakastan muokata tätä blogin ulkoasua niin paljon. Nimimerkki, mulla on 2 blogia tehtynä näitä muokkauksia varten. Mutta eri murteilla sanottuna; mie oon mie ja mää oon mää.

Kiitos vielä kerran jokaiselle siellä ruudun toisella puolella. 😍 Heitänkin teille nyt pallon, sillä te saatte esittää mulle postaustoiveita, mikäli niitä on teillä mielessänne. Tosin, olen jo yhden postaustoiveen saanut, enkä sitäkään ole vielä toteuttanut, joten sorry. Pyrin kuitenkin jokaisen toiveen toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. 🙂

2 kommenttia:

 1. Huomenta! Haastan sinut tekemään blogiisi postauksen lempiblogeistasi! Mieti mitä blogeja luet ja listaa niistä parhaimmat! Me tarvitsemme kesäksi luettavaa!🤍

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, todella mielenkiintoinen idea, jonka varmasti toteutan lähiaikoina 🙂 Kiitos toiveesta ❤️

   Poista

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡