Kun sain seurantalinkin, en klikannut sitä auki enkä näin ollen seurannut ollenkaan koska se mahdollisesti olisi tulossa meikäläiselle. Halusin kerrankin yllättyä saapumisviestistä, kun se noudettavissa. No, en mä kyllä yllättynyt. Sitä paitsi, saapumisilmoitus ei tullut edes tekstiviestinä, vaan sähköpostilla. Kieltämättä boksia alkoi kyllä jo odottaa, koska tällaiset kauneusboksit vaan piristää hirmuisesti sitä omaa elämää. Mutta, mennään enemmittä jaaritteluitta itse boksin sisältöön.

☆ Comfort Zone Hydramemory Cream Gel - 24 tunnin geelivoide kosteutta kaipaavalle iholle ☆ Siis tällaiset voiteet on mulle niin mysteeri, koska tässäkään ei lue mihin tätä käytetään. Kasvoihin? Vartalolle? No mutta, kyllä tämä silti käyttöön tulee ja enköhän keksi jonkun paikan mihin tätä levittää. 30 ml ei ole kuitenkaan määrällisesti paljon.
☆ Dr Botanicals Kiwi silmänympärysvoide ☆ Mä en jotenkin innostu silmänympärusvoiteista. Johtuu ehkä siitä, että mä oon maailman huonoin niitä käyttämään.
☆ Burt’s Bees huulivoide (vesimeloni) - Sisältää mehiläisvahaa, kookosta ja auringonkukkaöljyä, vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja. ☆ Miten sattuikaan, että mulla on menossa tällainen vesimeloni kausi. Kokoajan pitäisi saada syödä vesimelonia. En halunnut tätä vielä avata, joten jää mysteeriksi miten paljon se vesimeloni siellä tuoksuu.
☆ The Vintage Cosmetics Company silikoninen putsari ☆ Tämä ei ole se tuote, mitä odotan kaikista eniten kauneusboksista! Tykkään kyllä tästä silikonisesta putsarista tuotteena, ja sellainen mulla onkin käytössä. Jos tämä pysyy seinässä paremmin kun tämänhetkinen KICKSin putsari, niin sitten olen tästä iloinen.
☆ This Works Stress Check Kind Hands rauhoittava käsivoide kuiville käsille ☆ Uuuu! Käsivoidefriikille uusi käsivoide testattavaksi. MUTTA, käytettyäni tätä en ollut enää niin innostunut. Käsivoide oli tarpeeksi kosteuttava, mutta haju tässä on aivan KAMALA. En ole ikinä törmännyt yhtä pahan hajuiseen käsivoiteeseen. Ei jatkoon!
☆ ECOOKING kuorintanaamio - Muun muassa kasviuutteita, E-vitamiinia ja salisyylihappoa sisältävä hajusteeton kuorintanaamio vähentää ryppyjä ja juonteita ☆ Mä siis ihan oikeesti tykkään kuorintanaamiosta ja kangasmaskeista, mutta ainoa ongelma on se, että mä en vaan käytä niitä. Pitäis yrittää pitää kerran viikossa sellainen hemmottelu päivä. Mutta siis tykkään kyllä tästä tuotteesta.
Sellainen oli toukokuun LF kauneusboksi. Pakko sanoa, ettei tämäkään ollut sellainen jee jee boksi sisällöltään. En mä tiedä mitä täältä pitäisi tulla, että olisin oikeasti tyytyväinen. Mutta jos mä vertaan LivBoxiin, on tämä siihen verrattuna vaan huonompi.. Vaikka toki tästä boksista kaikki tuotteet tulee testiin, toisin kuin edellisestä boksista.

Tsekkasitko jo huhtikuun boksin? Lookfantastic kauneusboksi | Huhtikuu 2021

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa ehkä vähän meh-reaktioita aikaansaavalta tää sisältö, mutta toi naamio ois kyl jees!

    VastaaPoista

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡