Kaverini ansiosta sain vihdoin mun mielenterveyteen liittyvät asiat rullaamaan - lääkityksen ja hoitokontaktit ▬ En edes halua kertoa, miten alas sain itseni vajoamaan. Nyt onneksi kaikki on hallinnassa, ainakin melkein.

Jääkiekon MM-kisat starttasi vihdoin - vuoden tauon jälkeen ▬ Ah, en voi tarpeeksi korostaa sitä, kuinka paljon rakastan katsoa jääkiekkoa. Nyt kun SM-Liiga päättyi, niin on ihan kiva että saa hetken vielä nauttia jääkiekosta.

Hammasprojekti tuli päätökseen ▬ Eli mun hampaat on nyt kunnossa. Tai niin oletin. En edelleenkään pysty syömään karkkia mun toisella puolella ja lisäksi pelkkä lämmin juoma tuntuu inhottavalta. Katson jonkin aikaa ja mietin, pitääkö sitä sitten tehdä asialle jotain. Seuraavan kerran menisin hammaslääkäriin vasta puolentoista vuoden päästä.

Käytiin kaverini kanssa kiertelemässä täällä Tampereella, ja minä olin ihan turistina kameran kanssa kuvailemassa ▬ Osa kuvista sain siis tungettua hyvin tähän toukokuun kollaasiin.

Sain varattua kirpputoripöydän, joten pääsen vihdoin ylimääräisistä tavaroista eroon ▬ Lauantaina vietiin ensimmäinen isompi satsi. TOIVON ainakin, että kauppa kävisi hyvin, koska ylimääräinen raha on aina tervetullutta.

Toukokuussa ei tapahtunut juurikaan mitään. Tajusin sen vasta siinä vaiheessa, kun aloin kirjoittamaan tätä tekstiä n. kuun puolessa välissä, kun listattavia asioita ei tullut kuin muutama. Toukokuu meni täysin sumussa. Itseasiassa minulle tuli täytenä yllätyksenä, että toukokuu on ylipäätään tullut tiensä päähän, ja huomenna on jo kesäkuu.

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡