Jääkiekon MM-kisoista juuri ja juuri selvitty. Ei tänä vuonna tullut sitä kultaista mitalia, mutta hopea oli silti hieno saavutus sekin. Nyt olisi luvassa muutama esittelypostaus, ja nyt ensimmäisenä on vuorossa pieni ostosten esittely. Ihan hemmetin hyvin onnistuu tämä mun "en osta mitään ylimääräistä" kausi. Jotenkin sitä vaan eksyi nobe verkkokauppaan, ja sieltä sitten tarttui mukaan muutama mielenkiintoinen tuote mukavilla alennuksilla.

LastRound kertakäyttöiset vanulaput


Nämä laput on siis ihan kuin tiskirätti, mutta vain minikoossa. En siis ole mikään ekologinen tyyppi edelleenkään, mutta silti jotenkin houkuttaa testata tällaisia juttuja. Pienen testauksen jo teinkin, ja vaikuttaa kyllä lupaavalta. Uskon, että nämä tulee ahkerasti käyttöön ihonhoidossa. Saatan tehdä näistä oman erillisen postauksen sitten, kun olen enemmän näitä käyttänyt ja testannut, miten nämä toimii tosi käytössä.

LastRound - ekologinen vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille. LastRound on uudelleenkäytettävä vaihtoehto kertakäyttöisille vanulapuille. Voit käyttää niitä esimerkiksi meikin puhdistamiseen tai kasvoveden levittämiseen, sillä kasteltuna LastRound -kestovanulappujen materiaali on yhtä pehmeä ja niitä voi käyttää samalla tavalla, kuten perinteisiä vanulappuja. Yksi pakkaus sisältää 7 lappua, joista jokaista voit käyttää jopa 150 kertaa - eli yksi LastRound-pakkaus riittää siis yli tuhanteen käyttökertaan! LastRound -vanulaput on valmistettu 70% skandinaavisen puun kuiduista ja 30% puuvillasta.

Flint tarrarulla ja siihen yksi täyttörulla

Nämä olivat jopa 67% alennuksessa, ja täysin heräteostos. Tämä tarrarulla on paljon kätevämpi kuin sellainen normaali tarrarulla, johtuen siitä, että se kiertyy kuoren sisään kuin huulipuna. Siksi kulkee varmasti hyvin mukanakin. Tarrarullat ovat 100% kierrätettäviä, joten tämäkin on myös ekologinen valinta perinteisiin tarrarulliin verrattuna.


 Flintin innovatiivisuuden salaisuus on patentoitu sisään vedettävä rulla, joka kiertyy kuoren sisään huulipunan tavoin. Rullan tarrapinta pysyy moitteettomana, eikä se kerää roskia itseensä esim. laukun pohjalta. Loppuun käytetyn Flint-rullan voi vaihtaa helposti refill-täyttörullaan, jotka -arkkirullat ovat myös 100 % kierrätettäviä. Yksi Flint-rulla pitää sisällään 30 tarra-arkkia ja yhtä arkkia voi käyttää useammin kuin kerran sen liimapinnan ollessa todella tarttuvaa. Tiedät tarra-arkin vaihtotarpeen, kun tarrapaperiin ilmestyy selkeänä Flintin logo. Tarra-arkki on laadukasta japanilaista paperia, joka ei repeydy helposti. Kompaktin kokoinen Flint mahtuu helposti esimerkiksi käsilaukkuun, povitaskuun tai auton hansikaslokeroon, joten se kulkee mukanasi kätevästi missä ja milloin vain! Matkailijoiden luottotuote Flint on myös palkittu Condé Nast Traveler: Travel Essentials -palkinnolla.


beautyblender "amethyst"


Beautyblender tuskin kaipaa mitään sen kummempia esittelyjä. Mä oon vannoutunut beutyblenrerien käyttäjä, enkä käytä muita meikkisieniä nykyään ollenkaan. Monenlaisia on kokeiltu, mutta yhtä en vaihda. Halusin nyt ostaa varastoon tämän violetin värisen beautyblenderin, koska onhan tämä nyt nätti väri. Tämäkin oli 30% alennuksessa!


Loppuun on pakko antaa iso plussa nobe:lle. En ikinä ole saanut näin monta näytettä tilaajalahjasi. Yleensä niitä on maksimissaan 3 kpl, mutta näitä on oikeasti 7 kpl! Näin sitä myyntiä saadaan! Ainoa mistä en ole innoissani, on hiusnaamiot. Mä en vaan osaa niitä käyttää, joten ne annan lahjaksi. Muut erittäin kivat tuotteet olivat mm. aurinkosuojallinen kosteusvoide, kahvikuorinta vartalolle, hoitava puhdistusgeeli ja tehokosteuttava kasvovesi.

Lainatut tekstit: nobe

Tähän tilaukseen olen siis enemmän kuin tyytyväinen. Joko sulla on käytössä uudelleen käytettäviä vanulappuja?

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡