Ihanaa juhannusviikkoa! ♡ Olen tässä tehnyt soittolistaa juhannusta varten, ja ajattelin muutaman kappaleen jakaa tänne, mitkä minun mielestäni ehdottomasti kuuluu sinne juhannuksen soittolistaan. Koska juhannus vietetään mökillä, yritin miettiä soittolistaa tehdessäni sitä ihanaa järvimaisemaa ja mökkitunnelmaa. Jouduin miettimään soittolistaani myös kappaleita, mitä muut ihmiset kuuntelevat. Kaikki kun ei syty valssimusiikille niin kuin minä. Tässä kuitenkin tulee nyt kappaleita, mitä todennäköisesti minun ikäiset ei kuuntele juhannuksena. Toki muutama poikkeus saattaa löytyä. Yleisesti ottaen mielestäni se valssimusiikki on keskeinen osa sitä juhannuksen viettoa. Tämän jälkeen jatkuukin siivoilu ja pakkailu, sillä huomenna nokka suuntaa kohti mökkiä ja juhannuksen viettoa! On tätä odotettu! ♡

1. Reijo Kallio – Suvivalssi / Varmasti se ehdoton ykkönen.

2. Kake Randelin – Juhannusyö / Okei, ei tämäkään kyllä kakkoseksi jää. #kuuluujuhannukseen

3. Eini – Kesä ja yö / Ei niinkään juhannuksen kappale, mutta kuuluu kesään.

4. Reijo Taipale – Orvokkiseppele Siis tämäkin kuuluu ehdottomasti juhannuksen soittolistaan.

5. Teflon Brothers ft. Kalevauva.fi – Juhannussimaa #kuuluujuhannukseen

6. Antti Huovila – Juhannusruusu / #kuuluujuhannukseen

7. Erkki Junkkarinen – Kappale kauneinta Suomea / Siis tämä on myös ehdottomasti kappale, jonka haluan kuunnella mökillä.

8. Vesku Jokinen & Sundin Pojat – Kesän lapsi / Tästä kappaleesta on sanottava sen verran, että totta kai se Tapani Kansan versio kuuluu myös sinne soittolistalle, mutta tämä rock henkisempi versio on kyllä kova. Yleensä en pidä näistä vähän raskaammista versioista, mutta Vesku Jokinen & Sundin Pojat on kyllä poikkeus.

9. Tommi Soidinmäki – Saunaralli / Siis tämä on sellainen kappale, joka täytyy kuunnella mökillä kun sauna on lämpimänä, nimenomaan se juhannussauna.

10. Reijo Taipale – Valkea ruusu / Ruusu kuin ruusu, kuuluu juhannukseen.

Annan sinulle tehtävän:

Olet mökillä ja katselet sitä ihanaa järvimaisemaa: mikä kappale sinulla soi juuri sillä hetkellä?

Oikein ihanaa juhannusta kaikille! 

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡