Se olisi kolmannen, eli mun osalta viimeisen Lookfantastic kauneusboksin esittelyn vuoro. Tulen tekemään vielä erillisen postauksen näistä kolmesta kauneusboksista, jossa vähän enemmän avaan mietteitäni näistä. Tulen jatkossakin kokeilemaan tällaisia lyhyitä pätkiä eri kauneusboksien kanssa, mutta toistaiseksi en aio tilata uutta boksia heti putkeen. Tämä kolmas boksi oli oikein mukava sisällöltään, joten mennäänpä kurkkaamaan itse sisältö.

☆ Balance Me Pre+ probioottinen puhdistusmaito ☆ Tämä oli aika pieni puteli puhdistusmaidon testaamiseen, mutta eiköhän tällä muutaman kerran pestä naama. Tuoksu tässä oli tosi jännä. En tiedä, onko tämä hyvä vai huono. Joka tapauksessa mielenkiintoinen tuote testattavaksi.
☆ ESPA 24 Hour Replenishing Eye Moisturiser - syvän ravitseva ja kosteuttava silmänympärysvoide ☆ Okei, mää en rehellisesti sanottuna edes tiedä, mitä hyötyä näistä silmänympärysvoiteista oikeasti on. Siksi mää en niitä juurikaan käytä. Tämä yksilö oli tosin hyvin pieni purkki, että ehkä se menee sinne kaappiin ja testailen silloin, kun muistan.
☆ Ritual of Jing Mild Body Scrub - mieto vartalokuorintavoide ☆ Ah, olin niin innoissani kun boksista löytyi Ritualsin tuote. Ritualsin tuotteet tuli mulle joulukalenterin ansiosta tutuksi ja myös osa tuotteista tuli suosikeiksi. Ainoa huono puoli oli vaan se, että tämä kyseinen sarja ei kuulu lemppareihini. Toisaalta, ei tämä tuoksu niin paha ollut mitä muistin. Kuorintavoiteita mulla on varastoon kertynyt muutama, joten pitäisi tässäkin asiassa vähän skarpata.
☆ Dr. Lipp 100% Natural Red Radish Tint - huulipuna ☆ Todella erikoinen huulipuna omaan makuuni. En käytä tällaisia, joten tämän annan eteenpäin. Voi kun täältä olisi jokin toisenlainen huulipuna.
☆ So Eco Gentle Facial Buffer - ihoa hellävaraisesti kuoriva luonnonmateriaali pesin ☆ Mulla on siis ollut ostoslistalla vähän tällainen pesin, joten oli hauskaa että sen sain tästä boksista. Tulee varmasti käyttöön mun naaman pesussa. Tykkään!
☆ Philip Kingsley Finishing Touch Polishing Serum - kiiltoa antava seerumi hiuksille ☆ Olen ehkä saattanut mainita, että en kauheasti tykkää käyttää hiuksille mitään ylimääräisiä tuotteita, koska en ole hiuksien kanssa muutenkaan kauhean hyvä. Tämä tuote kuitenkin jollakin tapaa kiinnostaa, ja aion kyllä tätä testata.
☆ L’ORÉAL Hand Sanitiser Gel - antibakteerinen käsienpuhdistusgeeli ☆ Tämähän on oikein kätevä tuote näinä aikoina. Tämä oli ilmeisesti kokonaan ylimääräinen tuote, sillä tätä ei oltu listattu kuuluvaksi tähän boksiin. Erittäin mieluinen yllätys.
Sellainen oli siis kesäkuun boksi. Pakko antaa lisä pisteet itse tälle laatikolle, sillä tämä on super kivan näköinen. Tämä kesäkuun boksi oli muutenkin siis sisällöltään tosi kiva. Tämän sisällön perusteella voisin jatkaakin tilausta, mutta kokonaisuuteen nähden en halua jatkaa. Nämä kolme boksia riitti minulle tietämään, minkälainen LF Beauty Box on.

Huhtikuun boksin sisältö: Lookfantastic kauneusboksi | Huhtikuu 2021
Toukokuun boksin sisältö: Lookfantastic kauneusboksi | Toukokuu 2021

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti! ♡