Niihin hetkiin

"Ajatukset eivät säily, niistä pitää tehdä jotakin.."

Lisää luettavaa

30 kysymystä –blogihaaste


1. Koko nimesi ja mistä se tulee?
Minna Karoliina. Tällaisen tarinan olen kuullut, että äitini luetteli nimiä kalenterista ja isäni valitsi sopivat nimet.

2. Pituus?
172 cm. Omasta mielestäni olen ihan sopivan mittainen. En haluaisi olla lyhyempi enkä pitempi. 

3. Mitä katsot TV:stä juuri nyt?
Jopet Show:ta. Tämä on tämän vuoden sisään toinen kerta kun katson kyseistä sarjaa. Parasta tällaisessa elämäntilanteessa on juuri katsoa huumoriohjelmia. Saa ainakin vähän nauraa. Tämä onkin jo loppusuoralla, joten seuraavaksi alan katsomaan varmasti Metsoloita. Parasta katsottavaa kynttilänvalossa sohvalla viltin alla.

4. Mikä ihmetyttää tällä hetkellä?
Ehdottomasti se, miten vaikeaa on saada asuntoa. Pitäisi varmaan hankkiutua kodittomaksi, että asunnon saaminen onnistuisi. Vaikka asuntohakemuksiin selittää ummet ja lammet siitä, miten kipeästi tarvitsen uutta asuntoa tällä hetkellä, silti en ole päässyt edes katsomaan asuntoja. Olisin kuitenkin valmis luopumaan vaikka sängystä..

5. Suurin haaveesi?
Ehdottomasti kaikista eniten haluaisin elämäni tasapainoon. Haluaisin työn, josta todella nauttisin. Haluaisin asunnon, jota voisi rakkaudella kutsua kodiksi. Sitten kun olen saanut elämäni tasapainoon, haluaisin päästä tyhmistä veloistani eroon. Tyhmistä siksi, että velkani ei ole mitään asunto,- tai autolainaa. Onhan näitä haaveita elämässä..

6. Tämän vuoden suunnitelmat?
Tämä vuosihan on jo melkein mennyt ohi, mutta suunnitelmina olisi silti päästä töihin/kouluun, jotta pääsisi elämään kunnollista arkea ja päästä vihdoin muuttamaan pienempään asuntoon, ja näin ollen päästä elämään rahallisesti helpompaa elämää. Toivon todella, että voisin edes muuttaa vielä tänä vuonna. #jouluksiuuteenkotiin

7. Lempiruoka?
Tällä hetkellä ehdoton lemppari on riisiä, broilerin fileepihviä ja kasviksia, nam. Juuri nyt sellaista herkkua ei vaan pysty syömään, johtuen taloudellisesta tilanteestani. Suurinta herkkua tällä hetkellä makaroni ja tonnikala.

8. Mitä harrastat?
Tämä bloggaaminen on tällä hetkellä ainoa sellainen, jota voi kutsua harrastuksesi.

9. Paras vuodenaika?
Ainoa vuodenaika mistä en tykkää, on kevät, mutta kesä on kyllä se lemppari kaikesta kuumuudesta huolimatta.

10. Lempielokuvasi?
Joskus kun valitsen elokuvaa, valitsen sen musiikin perusteella. Joskus taas valitsen sen huumorin perusteella. Mutta kyllä kaikkein parhaimpia elokuvia on elämänkertaelokuvat, kuten Rentun ruusu ja Olavi Virta. Kaikista hauskimmat elokuvat on totta kai Leslie Nielsenin tähdittämät Alaston ase-elokuvat, sillä niitä katsoessa saa nauraa.

11. Kahvi vai tee?
Kahvi. En vaan ikinä ole tykästynyt teehen. Oli maku mikä tahansa, se maistuu vain kuumalta vedeltä..

12. Mikä on parasta elämässä juuri nyt?
Aluksi kirjoitan tähän, että en näe mitään hyvää elämässäni juuri nyt. Mutta sitten mieleeni tuli tämä blogi. Tämä on parasta elämässäni juuri nyt. En olisi uskonut, että saan taas näin paljon virtaa blogin kirjoittamisesta. Kannatti vain ryhdistäytyä ja alkaa kirjoittamaan se lyhyt kuulumispostaus, jota olin venyttänyt jo tovin verran ja aivan turhaan.

13. Mihin kaupunkiin haluaisin matkustaa seuraavaksi?
Tämäkin on minulle vähän huono kysymys, sillä en juurikaan matkustele. Mutta, haluaisin käydä Hämeenlinnassa, sillä Aulangon näkötorni on nähtävyys, joka pitäisi nähdä. Totta kai myös Turussa olisi kiva piipahtaa.

14. Horoskooppimerkkisi? Uskotko horoskooppeihin?
Kalat. Pakko sanoa, että en usko. Ei sillä, en niitä juurikaan lue, mutta silti. 

15. Esikuvasi?
Nyt kun tätä mietin, niin mulla ei ole koskaan tainnut olla esikuvaa.

16. Mitä haluaisit oppia vuonna 2022?
Rakastamaan itseäni ja ennen kaikkea haluaisin oppia olemaan armollinen itselle!

17. Kuinka monta lasta haluaisit?
Kaksi. Ihan vain siksi, ettei minulla ole sisaruksia ja haluan ehdottomasti että omalla lapsellani olisi sisarus, jonka kanssa hän voisi leikkiä ja aikuisena voisi olla paras se ystävä. Mutta tällä hetkellä en ole edes niitä kahta tekemässä, sillä en todellakaan tiedä haluanko ikinä lapsia. En vaan koe olevani äiti-ihminen. Toki koskaan ei voi sanoa ei.

18. Mitä piirrettä inhoat ihmisissä?
Epä aitoutta ja siis sitä, että esitetään jotain mitä ei oikeasti olla. 

19. Kallein ostoksesi?
Taitaa se kallein tähän mennessä olla nykyinen puhelimeni iPhone 11 Pro Max.

20. Epäsuosittu mielipiteesi?
Tämä kysymys, jossa mainitaan epäsuosittu, on jotenkin aina hämmentänyt minua. En todellakaan osaa sanoa mikä olisi suosittua tai epäsuosittua. Mutta sanotaan nyt vaikka tämä, että naiselle ei kuulu olla kainalokarvoja tai säärikarvoja. Tuntuu ainakin minusta, että karvat on tullut vähän niin kuin muotiin, mitä en ymmärrä. 

21. Mitä ihailet toisissa ihmisissä?
Sitä, miten voi olla positiivinen kaikesta elämän negatiivisuudesta huolimatta. Kaikista eniten kuitenkin ihailen ihmisiä, jotka rakastavat itseään. Oikeastaan ihailen ihmistä, joka on täysin vastakohta minusta.

22. Mikä inspiroi juuri nyt?
Tämä on ehkä typerää, mutta muutto, vaikka siitä ei ole vielä edes tietoa. Oikein sormet syyhyä päästä käymään läpi tavaroita, varsinkin jos muuttaa huomattavasti pienempään asuntoon kuin nykyinen. 

23. Suurin paheesi?
Varmaan tällä hetkellä Maraboun suklaatikut. Jos satun ostamaan niitä, syön koko paketin hetkessä.

24. Mitä odotat?
Toistankohan itseäni, mutta muuttoa! Vaikka siihenkin sisältyy niin paljon stressiä, mutta silti. Totta kai odotan myös joulua. Jouluihmisiä kun tässä ollaan. ♡ Sitä voi jo aikaisemmin fiilistellä, sillä ensimmäisiä joulukalentereita aletaan jo myymään. Odotan kovasti, miltä tämän vuoden joulukalenterit näyttää essencen ja Yves Rocherin osalta.

25. Unelmien työpaikka?
Varmaan yksinkertaisesti se, että työ oli mieleistä ja se, että työkaverit olisi täyttä timanttia.

26. Tärkeät ominaisuudet toisissa ihmisissä?
Ehdottomasti luottaivaisuus, huomaavaisuus ja huumori.  

27. Biisi, jota kuuntelet tällä hetkellä?
Pate Mustajärvi - Kauneuden valssi. 

28. Uskotko kohtaloon?
Joo, kyllä minä voin sanoa että uskon. Kohtalo on puuttunut mun elämään muutamankin kerran, niin positiivisessa kuin negatiivisessa mielessä. Toivon kuitenkin, että tulevaisuudessa se kohtalo puuttuisi elämään vain positiivisesti. ♡

29. Mitä haluat saavuttaa seuraavan viiden vuoden aikana?
Huh, viiden vuoren. Mulla ei oikeastaan ole muita sen suurempia saavutuksia, kuin että voisin olla viiden vuoden päästä velaton ja rakastaisin itseäni juuri tällaisena kuin olen. Olin sitten 10kg hoikempi tai en.

30. Oletko koskaan menettänyt ystävää?
Kyllä. Olen menettänyt montakin ihmistä elämäni aikana, mutta yhden kohdalla voi sanoa, että menetin ystävän. Olisi mahtavaa olla vielä tänä päivänkin ystäviä, mutta elämä kun on vienyt meidät eri suuntiin.

Kommentit

Form for the Contact Page