essencen joulukalenteri 2021 – 24 sparkling moments of joy

Tänä vuonna essencen joulukalenteri jäi ainokaiseksi "kosmettiika" kalenteriksi. Päätin tehdä tänä vuonna niin, että julkaisen kerralla sisällön ja kokonaisarvion joulukalenterista yhdessä postauksessa. Nyt siis kurkataan, mitä essencen joulukalenteri "24 sparkling moments of joy" piti tänä vuonna sisällään. Toistiko joulukalenteri aiempien vuosien kaavaa, vai tuliko tänä vuonna yllätyksiä? P.S. Pahoittelut huonoista kuvista..


Sisältö


Luukku 1: luminous blush / Erittäin ihanan näköinen hohtava poskipuna. Tykkään!
Luukku 2: lip scrub / Huulikuorinta, joka lähtee eteenpäin. Ihan mielenkiinnolla olisin kyllä testannut essencen huulikuorintaa, mutta olen tosi huono kuorimaan huulia ja multa löytyy jo ennestään yksi testattava huulikuorinta.
Luukku 3: eyeshadow base / Tämä oli todella iso yllätys, jota testailen mielelläni.
Luukku 4: nail jewellery stickers / Tämä taisi olla ensimmäinen tuote, joka kuuluu siihen vakiokalustoon. Kynsitarroja löytyy ennestään jo niin paljon, että taidan tämänkin antaa eteenpäin. Kynsitarroja käytän myös todella vähän..
Luukku 5: lipstick / Aivan älyttömän ihanan sävyinen semimattainen huulipuna, joka ei tietenkään kuvissa pääse oikeuksiinsa. Sävy on joka tapauksessa tuollainen ihanan marjainen.
Luukku 6: mirror / Plussaa tässä oli se, että mukana tuli myös tuollainen suoja peilille.


Luukku 7: brow spoolie / Olisi mieluummin saanut tulla vaikka jokin luomivärisivellin, koska tällaisia harjoja on kertynyt jo n. miljoona.
Luukku 8: mini fix & gloss top coat / Häiritsee tosi paljon tuo sana fix. Jos tämä oikeasti on sellainen, joka myös korjaa lakkauksen, on tämä siinä tapauksessa aivan erinomainen tuote!
Luukku 9: i <3 extreme volume mascara / Uusi ripasi on aina tervetullut, vaikkakin tämä oli i love extremen sarjan se huonompi ripsari. Paras olisi ollut i love extreme CRAZY volume mascara. Menee kuitenkin varastoon odottamaan omaa vuoroaan.
Luukku 10: precise concealer sponges! / Söpöjä pikkuisia meikkisieniä! Käyttöä löytyy..
Luukku 11: moisturizing hand mask / Tämä oli pettymys siinä mielessä, että tämä yhdistetty maski/voide. Olisin ollut onnellisempi pelkästä käsivoiteesta, koska essencen käsivoiteet on yleensä timanttia!
Luukku 12: kajal pencil / Taitaa olla jo varastossa odottamassa jo niin monta mustaa kajaalia, että taidan antaa tämän eteenpäin. Olisi voinut tulla vaihtelun vuoksi vaikka valkoinen kajaali.. 


Luukku 13: face jewellery! / Nämä ei ole ikinä sytyttänyt minua, eikä sytyttänyt nytkään. Pettymys.
Luukku 14: eyeshadow blender / Vaikuttaa tosi hyvältä luomivärisiveltimeltä. Käyttöön tulee!
Luukku 15: mini nude nail polish / En tiennyt aiemmin, että innostun näin paljon nuden sävyisestä kynsilakasta. Tykkään!
Luukku 16: glitter nail file / Yleensä essencen joulukalenterista tulleet kynsiviilat on jotain minikokoisia, mutta tämä oli hyvänkokoinen.
Luukku 17: shiny lipgloss / Vihaan huulikiiltoja, joten eteenpäin.
Luukku 18: hair ties duo / Ihan söpön näköisiä hiuslenkkejä, joten eiköhän nämä käyttöön tule.


Luukku 19: eyeshadow shader / Luomivärisivellin, joka myös tulee käyttöön.
Luukku 20: caring lip balm / Huulivoiteita löytyy myös muutama, joten tämä menee samassa paketissa eteenpäin kuin kuorinta.
Luukku 21: lash curler / Ripsentaivutin, joka on hieman eri näköinen kuin yleensä. Tämä menee kätevästi myös meikkipussiin.
Luukku 22: mini fix & gloss top coat / Tämä oli kyllä pettymys, sillä samanlainen päällyslakka tuli jo luukusta 8..
Luukku 23: brush cleansing tool / Siveltimien puhdistukseen tarkoitettu väline. Tämä vaikuttaa ensimmäiseltä kunnon puhdistusvälineeltä. 
Luukku 24: highlighter / Odotin viimeiseltä luukulta enemmän, mutta silti ihan jees.

Kokonaisuudessaan tämä kalenteri oikein kiva. Joukkoon mahtui muutama isokin yllätys, joten kalenteri ei toistanut niin paljoa aiempien vuosien sisältöä. Vaikka kaikki tuotteet eivät jääkään minulle, annan silti tähtiä tälle joulukalenterille ★★★☆☆.

Olitko sinä tyytyväinen oman joulukalenterisi sisältöön?

jätä kommentti