Tämä vai tuo –kosmettiikahaaste

Hepskukkuu! Joku taho yrittää selvästi sabotoida mun blogin kirjoittamista, sillä kohtasin uuden ongelman mun ulkoasun kanssa 😀 Tässä vaiheessa olin jo kypsä näihin ongelmiin, ja palasin vanhaan ulkoasuun, jonka muokkasin itselle mieluisaksi. Tosin vasta tämän jälkeen tajusin, että se vika ei luultavasti johtunut ulkoasusta, vaan jostain ihan muusta, ja syyttävä sormeni osoittaa Bloggeria. Välillä olen miettinyt siirtyväni käyttämään WordPressiä, mutta kun on vuosi kaudet tottunut käyttämään tätä Bloggeria, tuntuu se hyvin kaukaiselta ajatukselta vaihtaakaan!

Mutta se taas ulkoasuun liittyvästä vuodatuksesta, mennään asiaan. Vaikka onkin joulukuu, toteutin silti nyt ei jouluun liittyvän blogihaasteen. Bongasin kauan aikaa sitten tällaisen kosmetiikkahaasteen, johon halusin ehdottomasti tarttua. En juurikaan osaa kosmetiikasta tai ylipäätään kauneudesta kirjoittaa niin hyvin kuin haluaisin, joten tämän haasteen kautta pääsette ehkä vähän kiinni mun kauneusrutiineista yms..

Full Glam vai No Makeup -meikki? - No Makeup -meikki kuulostaa jotenkin typerältä. Miksi meikata, jos se meikki näyttää siltä, ettei olisi meikkiä? No se on oikeastaan mun arkimeikkini tällä hetkellä, että tuota.. 😄 Mutta kyllä mä mieluiten teen ihan kunnon meikin, sitten kun oikeasti meikkaan kunnolla. Näin korona aikana ei vaan tule niin paljoa meikkailtua. Vaikuttaa isosti, kun ei huulituotteita voi oikein käyttää.

Liimattavat irtoripset vai magneettiripset? - Onko pakko valita kumpaakaan? Mulla on luonnostaa niin pitkät ripset, että koen itselle irtoripset kovin turhiksi. Olen kyllä kerran kokeillut liimattavia irtoripsiä, mutta eihän niiden laittamisesta mitään tullut. Jos mulla olisi huomaamattomammat ripset, voisin ehkä mieluummin valita magneettiripset, vaikka niistä ei kokemusta olekaan. Kuulostaa paremmilta!

Kosteuttava kasvonaamio vai puhdistava kasvonaamio? - Hmm. Tässä voisin taas valita molemmat, mutta ehkä kallistun mieluummin kosteuttavan puolelle. Se tuntuu jotenkin paremmalta ja mieluisammalta, varsinkin näin talvella. Ja kuiva naama ei tunnu kivalta.

Puhdistusvaahto vai puhdistusgeeli ihonpuhdistuksessa? - Käytän puhdistusemulsioita aika paljon, vaikkakin puhdistusvaahdot on mieluisampia käyttää. En ole myöskään tainnut puhdistusgeelejä käyttää koskaan. Se kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta tuotteelta!

Kaksoispuhdistus vai puhdistus yhdellä putsarilla? - En ole perehtynyt ollenkaan kaksoispuhdistukseen ja lisäksi olen hyvin laiska, joten yhdellä puhdistuksella mennään. 😬 Kaksoispuhdistus olisi totta kai hyvä opetella, koska siten saisi pidettyä ihon paremmassa kunnossa.

Useita hajuvesiä vai yksi luottohajuvesi? - Tällä hetkellä mulla on hajuvesiä aivan liikaa. Sitten kun joskus 100 vuoden päästä saan jokaisen putelin käytettyä, löytyy mun hyllystä tasan 1 hajuvesi, joten tähän on helppo vastata; ehdottomasti yksi luottohajuvesi. 

Mattameikkipohja vai heleä/kuulas meikkipohja? - Mattameikkipohja. Olen jo useamman vuoden ajan käyttänyt mattapohjaista meikkivoidetta. Lisäksi mä en osaa tehdä sellaista kauniin kuulaista meikkipohjaa. Mutta vaikka osaisin, valitsisin silti mattapohjan.

Bronzer vai highlighter? - Highlighter, koska sitä voi käyttää niin monipuolisesti.


Sheet mask vai voidemainen, levitettävä kasvonaamio? - Hmm, ehkä levitettävä kasvonaamio on enemmän mun juttu näistä vaihtoehdoista.

Hajusteellinen vai hajusteeton kosmetiikka? - Mä oon niin hajusteiden kannalla 100%. En voi jotenkin sietää yhtään hajusteettomia tuotteita. Hajusteet tekee jotenkin tuotteesta kuin tuotteesta miellyttävämpiä. Esimerkiksi kasvovoide on ihan best silloin kun siinä on joku hyvä tuoksu.

Luonnollinen hiustenväri vai värjätyt hiukset? - Oma hiusväri. Mulla on luonnostaan tosi tummat hiukset, joten tuntuu että ainoa väri jolla voisi hiukset värjätä, on musta. Toki mulla on joskus ollut hiuksissa kuparin sävyisiä raitoja, ja se näytti aika kivalta. Mutta tällä hetkellä mulla ei olisi edes varaa ylläpitää minkäänlaista väriä, joten myös siksi se oma väri on valintani. Enkä tosiaan tiedä millä värillä edes haluaisin värjätä.

Meikkipohjan kiinnitys puuterilla vai ei puuteria? - Puuterin kannalla olen, vaikka se jää tosi usein tekemättä. Yleensä laitan sitä tosi paljon, joten naama näyttää siltä kun jauhosäkki olisi kaatunut päälle. Maltillisesti sitä kun laittaa, niin kaikki on ok.

Meikinkiinnityssuihke vai ei meikinkiinnityssuihketta? - Riippuu paljon siitä minkälainen meikinkiinnityssuihke on kyseessä. Jotkut ovat sellaisia, että ne jättää oman jälkensä naamaan ja osa taas toimii oikein hyvinkin. Mutta yleisesti ottaen en ole oikein syttynyt näille suihkeille. 

Yksi tietty suihkugeeli vai useampi suihkugeeli? - Mitähän tällä tarkoitetaan? Käytössä tietenkin on vain yksi suihkugeeli, mutta ei mulla ole mitään tiettyä suihkugeeliä, mitä käyttäisin aina. Ostan aina sitä, mikä tuntuu hyvältä sillä hetkellä ja mihin riittää rahat.

Monivaiheinen ihonhoitorutiini vai mahdollisimman yksinkertainen ihonhoitorutiini? - Mahdollisimman yksinkertainen!

Mitäs tykkäätte tästä uudistetusta ulkoasusta? 😁

jätä kommentti