Niihin hetkiin

"Ajatukset eivät säily, niistä pitää tehdä jotakin.."

Lisää luettavaa

Ajatukset tästä vuodesta

Hepskukkuu! Heti alkuun on sanottava, että tarkoitus olisi nyt alkaa elvyttämään tätä blogia tänä vuonna. Mulle on tullut todella paljon uusia postausideoita, ja siihen liittyen on mainittava, että tein uuden sivun, josta pääsette kurkistamaan tulevia postauksia. Löydätte sivun täältä.

Tällä hetkellä mun "arki" kuluu lähinnä Nintendo Switchiä pelaillen ja odottaen, että postikuulusta tipahtaisi kirje liittyen mun tulevaan terapiaan, mutta en tiedä kauanko sitäkin joudun oikeasti odottamaan. Pelkästään psykologin arviointiin pääseminen kesti aivan liian kauan. Onneksi pelaan tällä hetkellä Super Mario Odysseytä, jossa kuluu aika kyllä mukavasti. Lisäksi se pitää hyvin kaikki murheet ja ajatukset muualla, mutta yritän kovasti tuoda muutakin sisältöä elämään, kuten nyt tämän blogin päivittäminen. Tarkoitus olisi ainakin opiskella itsenäisesti reskontria.


Mitäpäs muuta? Täällä eletään edelleen työttömänä, mutta silti toiveikkaana. Mulla on myös todella paljon suunnitelmia ja haaveita tälle vuodelle, vaikka tiedän jo etukäteen, että tästä vuodesta ei tule mitenkään helppo. Ensisijaisesti ykkösenä olisi löytää se työpaikka, mutta mulla olisi kova halu myöskin opiskella. Mulla on itseasiassa kolme vaihtoehtoa opiskelujen suhteen. Ensimmäinen olisi mahdollisesti jatkaa viime syksynä kesken jääneitä opintoja, mikäli sattuisin saamaan työpaikan, jossa voisin suorittaa nämä opinnot. Toinen vaihtoehto olisi hakea ammattikorkeakouluun nyt kevään haussa, mikäli tilanne on edelleen tämä kuin se nyt on. Olen aiemmin yrittänyt kaksi kertaa hakea, mutta tällä kertaa voisin ainakin yrittää kunnolla. Sitten on vielä se kolmas vaihtoehto, eli aikuislukio. Yläasteen jälkeen ei todellakaan tullut mieleenkään hakea lukioon, saatikka että olisin päässyt sinne. Näkisin aikuislukion aika hyvänä vaihtoehtona vähän sivistää itseään. Mutta jää nähtäväksi, mitä tuleman pitää.

Haluan myös ehdottomasti tänä vuonna kasvaa ihmisenä. En osaa sitä tarkemmin selittää, että miten. Haluan muuttaa myös omia ajatusmaailmoja ja oppia elämään toisenlaista elämää. Minkälaista elämää, se jää myös nähtäväksi. Sen tiedän, että tämä vuosi tulee ihan varmasti opettamaan minulle asioita. Lisäksi JOS pääsen joskus sinne terapiaan, se tulee varmasti myös vaikuttamaan, ainakin toivottavasti.

Tästä nyt tuli aika lyhyt teksti, mutta toisaalta tällaiset lyhyet päivitykset on myös ihan kivoja, ainakin omasta mielestä. Tulevista teksteistä vielä lyhyesti, että aion julkaista erillisen tekstin liittyen mun mielenterveyteen, sekä tekstin, jossa kerron syyn sille, miksi tästä vuodesta ei tule helppo.

Mitenkäs teidän vuosi on lähtenyt käyntiin?

Liity lukijaksi tästä.
Seuraa myös Instagramissa ja TikTokissa.

Kommentit

Form for the Contact Page