Tälle sivulle olen hieman valottanut tämän blogin historiaa ja ennen kaikkea mitä tämä blogi sisältää..


Blogin alku ja historia


Blogin kirjoittamisen olen aloittanut heinäkuussa 2011, jolloin kirjoitin hyvin epäsäännöllisesti jotain todella mielenkiintoista elämästäni. Tämä oli sarkasmia. Vuonna 2015 alkoi aktiivinen blogin päivittäminen, jolloin kirjoitin kosmetiikka-, ja kynsipostauksia, sekä aina silloin tällöin todella henkilökohtaisia tekstejä. Vuonna 2017 elämäni kuitenkin muuttui jollakin käsittämättömällä tavalla, minkä vuoksi blogin kirjoittaminen ei tuntunutkaan enää mielenkiintoiselta. Sen jälkeen olen silloin tällöin päivitellyt blogiani tai pysytellyt poissa blogimaailmasta. Alkuvuodesta 2019 kuitenkin halusin palata taas ahkerasti päivittelemään blogiani, ja samalla päätin aloittaa puhtaalta pöydältä, poistaen kaikki blogikirjoitukset. Sen jälkeen olikin taas lyhyt hiljainen kausi. Syksyllä 2019 kuitenkin innostus ja mielenkiinto taas kasvoi ja halu blogin päivittämiseen tuli takaisin. Sitten kuitenkin ajauduin taas johonkin ihmeen kriisiin blogini kanssa.  Päätin lopulta taas poistaa kaikki tekstit, ja aloin pohtimaan, mistä oikein haluan kirjoittaa. Haluanko edelleen jatkaa omasta elämästäni kirjoittamista, vai kirjoittaa kenties muusta. En ikinä kuitenkaan haluaisi lopettaa blogin kirjoittamista, koska saan tästä valtavasti energiaa. Lopulta kuitenkin tulin siihen lopputulokseen, että haluan jatkaa sillä samalla linjalla kuin ennenkin, eli kirjoittaisin lähes kaikesta. Halusin jollakin tapaa aloittaa uuden alun, joten perustin kokonaan uuden blogin keväällä 2020, vaikka nimi pysyikin samana. Näin ollen mun haamuseuraajat jäi pois ja sain uuden, vähän järkevämmän osoitteen blogilleni. Siitä lähtien blogini onkin päivittynyt säännöllisen epäsäännöllisesti, sen mitä mielenterveysongelmieni vuoksi jaksan. Yksi haaveistani toteutui kesällä 2020, kun hankin oman verkkotunnuksen. Tällä hetkellä mennään kohti uusien haaveiden toteutumista.

Tässä muutama aihe poimittuna, mutta haluan painottaa, että saatan siis kirjoittaa ihan mistä aiheesta vaan..

Näistä aiheista todennäköisesti kirjoitan..


• OMA ELÄMÄ & ELÄMÄNTYYLI •
Vaikka välillä sitä miettii, kannattaisiko sitä sittenkään avata omaa elämää julkisesti, olen sen kuitenkin päättänyt tehdä. Jo monen vuoden ajan.. Yksi vaihtoehto olisi kirjoittaa pintapuolisesti, mutta siihen en jotenkin pysty. Joten täällä avaan myös sitä omaa elämää, ja todellakin mennään usein pintaa syvemmälle. Ei kuitenkaan liian syvälle..

• MUSIIKKI, KEIKAT & TAPAHTUMAT •
Musiikki on minulle hyvin tärkeää, joten se tulee näkymään myös blogissani. Saatan esimerkiksi jakaa tänne kappaleita, joita olen viime aikoina kuunnellut. Myös joistakin keikoista ja konserteista saatan jakaa ja kertoilla niistä blogiini. Nyt koronan aikana ei tietenkään ole keikoista tai mistään tapahtumista päässyt nauttimaan. Olenkin kirjoitellut muutaman muistelu tyyppisen postauksen joistakin tapahtumista, kuten tässä kirjoituksessa muistelin jääkiekon MM-kultajuhlia. Tässä kirjoituksessa puolestaan kerroin keikasta, joka muutti mun koko elämän.

• KOTI & SISUSTUS •
Välillä on myös kiva haaveilla siitä täydellisesti sisustuksesta. Mun koti on sellainen ikuisuus projekti, joten sisustusjuttuja nähdään aina silloin tällöin. Haluan myös sitä kodintyyliä esitellä. Sisustus on itselle sellainen tosi tärkeä juttu, ja siihen haluaisin panostaa paljon enemmänkin. Onhan koti se paikka, jonne turvautua.

• KYNNET, KAUNEUS & KOSMETIIKKA •
Kauneus on totta kai lähellä mun syräntä. Aina olen ollut meikeistä kiinnostunut ja muu kosmetiikka on myös ollut aina mielenkiintoista. Kaikki lähti kuitenkin kynsienkoristelusta vuonna 2014. Aluksi se oli se mun juttu kaikista eniten, mutta sen jälkeen meikit ovat myös olleet se juttu. Oikeastaan tällä hetkellä syntyy enemmän erilaisia meikkejä, kuin kynsikoristeluja. Tällä hetkellä mun omat kynnet on niin huonossa kunnossa, ettei kynsikoristeluja ole tullut tehtyä ollenkaan. Haluan ehdottomasti palata takaisin esittelemään mun kynsiä, mutta siihen menee aikaa. Kosmetiikasta ja meikeistä haluaisin kirjoittaa paljon enemmän, kuin mitä tällä hetkellä. 

• RUOKA & LEIVONTA •
En tee ikinä mitään sen ihmeellisimmillä resepteillä ruokaa, vaan teen ihan perus kotiruokaa, joten varsinaisesti ruokaohjeita ei blogissa ainakaan niin paljoa nähdä, mitä leivontaohjeita. Leivonta on enemmän se mun juttu, vaikka en leivo kovin usein. Se johtuu siitä, etten yleensä itse tykkää syödä niitä leipomuksia, koska niissä on yleensä sen verran syömistä, etten aina yksin niitä jaksaisi syödä. Leivonnan suhteen tykkään tehdä erilaisia juttuja ja erilaisilla resepteillä. Mää aika paljon sovellan reseptejä, joten ehkä senkin takia niitä tänne tykkään jakaa.

SIVU PÄIVITETTY 20.6.2021