Info

Hepskukkuu, ja tervetuloa blogiini  Ruudun tällä puolen on Minna, 27-vuotias tamperelaistunut pikkukylän kasvatti, joka rakastaa kauniita kynsiä, valokuvausta, kirjoittamista, pelaamista, huonoja vitsejä, leipomista, coca-colaa ja jääkiekkoa. Luonteeltani olen vähän hajamielinen, suuruudenhullu, iloinen ja huumorintajuinen. Syksyllä 2020 minulla diagnosoitiin F32.2 eli vaikea-asteinen masennustila, jonka jälkeen elämä on ollut yhtä vuoristorataa. Vapaa-ajalla tykkään katsoa kotimaisia tv-sarjoja ja elokuvia, tai kuunnella Mattia ja Teppoa, samalla lakkaillen kynsiä tai pelaamalla eri pelejä. Jääkiekko on tärkeä osa elämääni, sillä syksystä kevääseen seurataan intensiivisesti SM-Liigaa. Joukkue jota kannatan, on tiätty Tampereen Tappara. 💙🧡

Blogin kirjoittamista on takana jo monta vuotta, sillä ensimmäinen blogikirjoitukseni näki päivänvalon heinäkuussa 2011. Tämä blogi on ollut pystyssä keväästä 2020 lähtien, sillä halusin aloittaa bloggailun täysin puhtaalta pöydältä ja unohtaa kaikki vanhat postaukset. Kukapa ei haluaisi niitä teininä raapustettuja tekstejä unohtaa? Kesällä 2020 yksi unelmistani toteutui, kun hankin oman verkkotunnuksen. Blogissani haluan jakaa ripauksen omaa elämääni, niin iloineen kuin suruineen. Haluan jakaa ajatuksiani ja mietteitä, leivontaohjeita, sekä sisustukseen ja musiikkiin liittyviä tekstejä. Haluan myös kirjoittaa välillä vähän syvällisempiä tekstejä. Olet siis saapunut erittäin sillisalaattimaiseen blogiin. Toivottavasti silti viihtyisit blogini parissa! 😊

Tältä sivulta löydät linkit blogini (ja myös minun) seuraamiseen.
Tältä sivulta löydät yhteydenottolomakkeen ja sähköpostin yhteydenottoa varten.

Innostun..
Välillä todella pienistä asioista, mutta se on toisaalta ihana juttu, koska jos siihen vaadittaisiin paljon, elämä ei olis niin jees.

Ihailen..
Ihmisiä, jotka ovat lähes kokoajan postitiivisia ja iloisia. Tottakai meillä kaikilla on huonoja päiviä, mutta tiedän ihmisiä, jotka osaavat huonosta päivästä huolimatta olla positiivisia ja iloisia. Ennenkaikkea ihailen rohkeita ihmisiä.

Haluaisin..
Menestyä elämässä ja olla oikeasti hyvä ihminen. Haluaisin myös tuntea sen itse ja olla siitä ylpeä. Haluaisin rakastaa itseäni. Haluaisin löytää täydellisen asunnon. Haluaisin sisustaa kotini juuri minun näköiseksi. Haluaisin pitkän ja kestävän parisuhteen, kihlat ja häät. Haluasin kaikki Kotikadun kaudet kerralla Areenaan. Tällä hetkellä kuitenkin enemmän kuin mitään muuta haluaisin tämän välillä raskaan taakkani pois sydämeltäni, käsitellä menneisyyteni ja elää tasapainoista elämää.

Luonnettani kuvaa..
Ykkösenä ehdottomasti huumori, mutta rauhallinen, ujo, arka ja hiljainen kuvaavat myös hyvin luonnettani. Tosin, sitten kun minuun tutustuu paremmin, eivät nämä piirteet korostu niin paljoa.

Iloitsen..
Siitä, jos olen onnistunut heittämään hyvän vitsin. Iloitsen AINA, kun voitan mieheni korittipelissä. Iloitsen lumisateesta. Aina kun mä nään että ulkona sataa lunta, mä tuun siitä erittäin iloiseksi ja tekisi mieli mennä tekemään lumiukkoja ja lumienkeleitä. Mä rakastan talvea ja nautin erittäin paljon lumesta ja kylmästä. Harmi vaan ettei siitä saa nauttia kuin hetken.

Jos voisin tehdä mitä vain..
Palaisin aikakoneella vaikka 4 vuotta taaksepäin ja eläisin ne vuodet uudelleen. Jos olisi mahdollista, poistaisin tämän s**tanan koronan koko maailmasta. Tai ainakin Suomesta ja laittaisin rajat kiinni, ettei kukaan idiootti pääse ulkomaille.

Haaveilen..
Paremmasta itsetunnosta, pitkästä parisuhteesta, rivitaloasunnosta ja 20kg painonpudotuksesta.

Alle olen koonnut postauksia, jotka voivat olla hyödyllisiä sinulle (varsinkin jos olet uusi lukija).

Otsikon mukaisesti ensimmäinen postaus, jossa kerron enemmän itsestäni ja blogini sisällöstä.

Blogihaaste, jossa kerron erilaisia faktoja minusta.

Niin ikään blogihaaste, josta voit oppia jotain uutta minusta.

Otsikon mukaisesti kerron siis faktoja siitä, minkälainen olen bloggaajana.


xoxo Minna

Jätä kommentti

© Niihin hetkiin. Design by Eve.