Info

Ruudun tällä puolen on Minna, 26-vuotias nainen Tampereelta, joka rakastaa mm. kauniita kynsiä, valokuvausta, kirjoittamista, pelaamista, huonoja vitsejä, coca-colaa,  jääkiekkoa sekä turkulaisia veljeksiä Mattia ja Teppoa. Olen opiskellut liiketaloutta ammattiopistossa ja valmistunut sieltä merkonomiksi. Työskentelen monipuolisissa konttorihommissa vakituisella työsopimuksella. 

Vapaa-ajalla tykkään katsoa vanhoja kotimaisia tv-sarjoja ja elokuvia tai kuunnella Mattia ja Teppoa, samalla lakkaillen kynsiä tai pelaamalla. Pelejä onkin mitä pelata, sillä kotoa löytyy Super Nintendo, Nintendo Wii, Nintendo DS Lite, PS2 ja PS4. Tällä hetkellä Super Nintendo on se, joka on kovassa käytössä, koska Super Mario is best. Jääkiekko on myös tärkeä osa elämääni, sillä syksystä kevääseen seurataan intensiivisesti Liigaa. Joukkue, jota kannatan on tietenkin Tampereen TAPPARA. Jääkiekon MM-kisat on myös joka keväinen kohokohta. Ei sovi tietenkään unohtaa tätä blogia, sillä tämä on myös yksi intohimoistani ja tästä on tullut erittäin rakas harrastus.

"Blogiuraa" on takana jo monta vuotta, sillä ensimmäinen blogikirjoitukseni näki päivänvalon heinäkuussa 2011. Tämä blogi on ollut pystyssä keväästä 2020 lähtien, sillä halusin aloittaa bloggailun täysin puhtaalta pöydältä ja unohtaa kaikki vanhat postaukset. Blogissani haluan jakaa ripauksen omaa elämääni, niin iloineen kuin suruineenkin. Haluan jakaa ajatuksiani ja mietteitä, kynsikoristelujani, leivontaohjeita, sekä sisustukseen ja musiikkiin liittyviä tekstejä. Haluan myös kirjoittaa vähän syvällisempiäkin tekstejä. Suomeksi sanottuna blogini on aikamoinen sillisalaatti. Toivon kuitenkin, että mahdollisimman moni tykkäisi lukea postauksiani.

📷 Blogin kuvat ovat omia, ellei toisin mainita.
Kuvat on otettu minijärjestelmäkameralla Canon EOS M10 tai puhelimella iPhone 11 Pro Max.

Jos kiinnostuis blogistani, voit liittyä blogin lukijaksi Bloggerin välityksellä, tai seurailla Bloglovinin tai Blogit.fi:n kautta.


SIVU PÄIVITETTY 22.11.2020.

Lähetä kommentti