Tietoa blogista

Blogin alku ja historia
 
Blogin kirjoittamisen olen aloittanut heinäkuussa 2011, jolloin kirjoitin hyvin epäsäännöllisesti jotain todella mielenkiintoista elämästäni. Vuonna 2015 alkoi aktiivinen blogin päivittäminen, jolloin kirjoitin kosmetiikka-, ja kynsipostauksia, sekä aina silloin tällöin todella henkilökohtaisia tekstejä. Vuonna 2017 elämäni kuitenkin muuttui jollakin käsittämättömällä tavalla, minkä vuoksi blogin kirjoittaminen ei tuntunutkaan enää mielenkiintoiselta. Sen jälkeen olen silloin tällöin päivitellyt blogiani tai pysytellyt poissa blogimaailmasta. Alkuvuodesta 2019 kuitenkin halusin palata taas ahkerasti päivittelemään blogiani, ja samalla päätin aloittaa puhtaalta pöydältä, poistaen kaikki blogikirjoitukset. 

Sen jälkeen olikin taas lyhyt hiljainen kausi. Syksyllä 2019 kuitenkin innostus ja mielenkiinto taas kasvoi ja halu blogin päivittämiseen tuli takaisin. Sitten kuitenkin ajauduin taas kriisiin blogini kanssa. Päätin lopulta taas poistaa kaikki tekstit, ja aloin pohtimaan, mistä oikein haluan kirjoittaa.

Halusin jollakin tapaa aloittaa uuden alun, joten perustin kokonaan uuden blogin keväällä 2020, vaikka nimi pysyikin samana. Näin ollen mun haamuseuraajat jäi pois ja sain uuden, vähän järkevämmän osoitteen blogilleni. Siitä lähtien blogini onkin päivittynyt säännöllisen epäsäännöllisesti, sen mitä mielenterveysongelmieni vuoksi jaksan. Yksi haaveistani toteutui kesällä 2020, kun hankin oman verkkotunnuksen.

Blogin nimestä vielä lyhyesti, että se tulee Matin & Tepon samannimisestä kappaleesta.
Aika on meille rajallinen vain, kunpa oisin pysähtynyt niihin hetkiin..

Alle olen luetellut muutaman aiheen, joista todennäköisesti kirjoitan blogissani. Haluan painottaa, että saatan siis kirjoittaa ihan mistä aiheesta vaan.. Onhan Niihin hetkiin blogin muodossa oleva irtokarkkipussi.

• MUSIIKKI, KEIKAT & TAPAHTUMAT •
Musiikki on minulle hyvin tärkeää, joten se tulee näkymään jonkin verran myös blogissani. Saatan esimerkiksi jakaa tänne kappaleita, joita olen viime aikoina kuunnellut. Myös joistakin keikoista ja konserteista saatan kertoilla blogissani. Sitten kun niihin joskus taas pääsee..

• KOTI & SISUSTUS •
Välillä on myös kiva haaveilla siitä täydellisesti sisustuksesta. Mun koti on sellainen ikuisuus projekti, joten sisustusjuttuja nähdään aina silloin tällöin. Haluan myös sitä omaa kodintyyliä esitellä. Sisustus on itselle sellainen tosi tärkeä juttu, ja siihen haluaisin panostaa paljon enemmänkin.

• KAUNEUS & KOSMETIIKKA •
Kosmetiikasta ja meikeistä haluaisin kirjoittaa paljon enemmän. Varsinkin erilaisista kosmetiikkatuotteista haluaisin kirjoittaa, vaikka olenkin maailman huonoin esittelemään mitään tuotteita. Kynsienkoristelu on aina ollut enemmän se mun juttu, mutta tällä hetkellä syntyy enemmän erilaisia meikkejä, kuin kynsikoristeluja. Tällä hetkellä mun omat kynnet on niin huonossa kunnossa, ettei kynsikoristeluja ole tullut tehtyä ollenkaan todella pitkään aikaan. Haluan ehdottomasti palata takaisin esittelemään mun kynsiä sitten joskus, mutta siihen menee aikaa. 

• RUOKA & LEIVONTA •
En tee ikinä mitään sen ihmeellisimmillä resepteillä ruokaa, vaan teen ihan perus kotiruokaa, joten varsinaisesti ruokaohjeita ei blogissa ainakaan niin paljoa nähdä, mitä leivontaohjeita. Leivonta on enemmän se mun juttu, vaikka en leivo kovin usein. Se johtuu siitä, etten yleensä itse tykkää syödä niitä leipomuksia, koska niissä on yleensä sen verran syömistä, etten aina yksin niitä jaksaisi syödä. Leivonnan suhteen tykkään tehdä erilaisia juttuja ja erilaisilla resepteillä. Aika paljon tykkään soveltaa reseptejä, joten ehkä senkin takia niitä tykkään jakaa silloin tällöin.

• OMA ELÄMÄ & ELÄMÄNTYYLI •
Vaikka välillä sitä miettii, kannattaisiko sitä sittenkään avata omaa elämää julkisesti, olen sen kuitenkin päättänyt tehdä. Jo useamman vuoden ajan.. Yksi vaihtoehto olisi kirjoittaa pintapuolisesti, mutta siihen en jotenkin pysty tai osaa. Haluan kuitenkin olla rehellinen. Joten täällä avaan myös sitä omaa elämää, ja todellakin mennään aika ajoin pintaa syvemmälle. Haluan tuoda esille sitä meikäläisen omanlaista tyyliä elää.

Olet lämpimästi tervetullut blogiini! ♡ Toivon, että viihtyisit tekstieni parissa!

SIVU PÄIVITETTY 29.12.2021