Blogin alku ja historia

Blogin kirjoittamisen olen aloittanut heinäkuussa 2011, jolloin kirjoitin hyvin epäsäännöllisesti jotain todella mielenkiintoista elämästäni. Tämä oli sarkasmia! Vuonna 2015 alkoi aktiivinen blogin päivittäminen, jolloin kirjoitin kosmetiikka-, ja kynsipostauksia, sekä aina silloin tällöin todella henkilökohtaisia tekstejä. Vuonna 2017 elämäni kuitenkin muuttui jollakin käsittämättömällä tavalla, minkä vuoksi blogin kirjoittaminen ei tuntunutkaan enää mielenkiintoiselta. Sen jälkeen olen silloin tällöin päivitellyt blogiani tai pysytellyt poissa blogimaailmasta. Alkuvuodesta 2019 kuitenkin halusin palata taas ahkerasti päivittelemään blogiani, ja samalla päätin aloittaa puhtaalta pöydältä, poistaen kaikki blogikirjoitukset. Sen jälkeen olikin taas lyhyt hiljainen kausi. Syksyllä 2019 kuitenkin innostus ja mielenkiinto taas kasvoi ja halu blogin päivittämiseen tuli takaisin. Sitten kuitenkin ajauduin taas johonkin ihmeen kriisiin blogini kanssa. Päätin lopulta taas poistaa kaikki tekstit, ja aloin pohtimaan, mistä oikein haluan kirjoittaa. Haluanko edelleen jatkaa omasta elämästäni kirjoittamista, vai kirjoittaa kenties muusta. En ikinä kuitenkaan haluaisi lopettaa blogin kirjoittamista, koska saan tästä valtavasti voimaa. Lopulta kuitenkin tulin siihen lopputulokseen, että haluan jatkaa sillä samalla linjalla kuin ennenkin, eli kirjoittaisin lähes kaikesta. 

Halusin jollakin tapaa aloittaa uuden alun, joten perustin kokonaan uuden blogin keväällä 2020, vaikka nimi pysyikin samana. Näin ollen mun haamuseuraajat jäi pois ja sain uuden, vähän järkevämmän osoitteen blogilleni. Siitä lähtien blogini onkin päivittynyt säännöllisen epäsäännöllisesti, sen mitä mielenterveysongelmieni vuoksi jaksan. Yksi haaveistani toteutui kesällä 2020, kun hankin oman verkkotunnuksen. Kesän 2021 aikana ajauduin kuitenkin taas kriisiin, ja aloin pohtimaan julkaistujen tekstien kohtaloa. Osan halusin poistaa ja osan säästää. Lopuksi tulin siihen päätökseen, että poistan kaikki julkaistut tekstini. Syyskuussa 2021 aloitin siis jälleen kerran puhtaalta pöydältä. Tällä hetkellä pyrin julkaisemaan tekstejä, joita ei tarvitsisi poistaa. Pyrin myös panostamaan jokaiseen tekstiin täysillä.

Blogin nimestä vielä lyhyesti, että se tulee Matin & Tepon samannimisestä kappaleesta. Aika on meille rajallinen vain, kunpa oisin pysähtynyt niihin hetkiin.. Olisin halunnut keksiä jonkun oman nimen, mutta en vaan keksinyt..


Alle olen luetellut muutaman aiheen, joista todennäköisesti kirjoitan blogissani. Haluan painottaa, että saatan siis kirjoittaa ihan mistä aiheesta vaan.. Onhan Niihin hetkiin blogin muodossa oleva irtokarkkipussi.

• MUSIIKKI, KEIKAT & TAPAHTUMAT •
Musiikki on minulle hyvin tärkeää, joten se tulee näkymään myös blogissani. Saatan esimerkiksi jakaa tänne kappaleita, joita olen viime aikoina kuunnellut. Myös joistakin keikoista ja konserteista saatan jakaa ja kertoilla niistä blogiini. Nyt koronan aikana ei tietenkään ole keikoista tai mistään tapahtumista päässyt nauttimaan. Olenkin kirjoitellut muutaman muistelu tyyppisen postauksen joistakin tapahtumista, kuten tässä kirjoituksessa muistelin jääkiekon MM-kultajuhlia. Tässä kirjoituksessa puolestaan kerroin keikasta, joka muutti mun koko elämän.

• KOTI & SISUSTUS •
Välillä on myös kiva haaveilla siitä täydellisesti sisustuksesta. Mun koti on sellainen ikuisuus projekti, joten sisustusjuttuja nähdään aina silloin tällöin. Haluan myös sitä omaa kodintyyliä esitellä. Sisustus on itselle sellainen tosi tärkeä juttu, ja siihen haluaisin panostaa paljon enemmänkin. Onhan koti se paikka, jonne turvautua.

• KAUNEUS & KOSMETIIKKA •
Kosmetiikasta ja meikeistä haluaisin kirjoittaa paljon enemmän. Varsinkin erilaisista kosmetiikkatuotteista haluaisin kirjoittaa, vaikka olenkin maailman huonoin esittelemään mitään tuotteita. Kynsienkoristelu on aina ollut enemmän se mun juttu, mutta tällä hetkellä syntyy enemmän erilaisia meikkejä, kuin kynsikoristeluja. Tällä hetkellä mun omat kynnet on niin huonossa kunnossa, ettei kynsikoristeluja ole tullut tehtyä ollenkaan todella pitkään aikaan. Haluan ehdottomasti palata takaisin esittelemään mun kynsiä sitten joskus, mutta siihen menee aikaa. 

• RUOKA & LEIVONTA •
En tee ikinä mitään sen ihmeellisimmillä resepteillä ruokaa, vaan teen ihan perus kotiruokaa, joten varsinaisesti ruokaohjeita ei blogissa ainakaan niin paljoa nähdä, mitä leivontaohjeita. Leivonta on enemmän se mun juttu, vaikka en leivo kovin usein. Se johtuu siitä, etten yleensä itse tykkää syödä niitä leipomuksia, koska niissä on yleensä sen verran syömistä, etten aina yksin niitä jaksaisi syödä. Leivonnan suhteen tykkään tehdä erilaisia juttuja ja erilaisilla resepteillä. Mää aika paljon sovellan reseptejä, joten ehkä senkin takia niitä tänne tykkään jakaa aina silloin tällöin.

• OMA ELÄMÄ & ELÄMÄNTYYLI •
Vaikka välillä sitä miettii, kannattaisiko sitä sittenkään avata omaa elämää julkisesti, olen sen kuitenkin päättänyt tehdä. Jo monen vuoden ajan.. Yksi vaihtoehto olisi kirjoittaa pintapuolisesti, mutta siihen en jotenkin pysty. Joten täällä avaan myös sitä omaa elämää, ja todellakin mennään usein pintaa syvemmälle. Ei kuitenkaan liian syvälle..

Olet lämpimästi tervetullut blogiini! ♡ Toivon, että viihtyisit tekstieni parissa!

SIVU PÄIVITETTY 30.9.2021

Ei kommentteja

Arvostan kommenttiasi suuresti & vastaan siihen heti, kuin mahdollista ♡